NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
Tačan odgovor.Kawhi je napisao/la:Spursi.
Spursi su od svog pristupanja NBA ligi 1976. godine samo 4 puta propustili playoff.
Lakersi su samo u eri Kobija Brajanta propustili toliko.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
najvise asista u sezoni za warriorse ima koji igrac?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Eric Sleepy Floyd.filip13 je napisao/la:najvise asista u sezoni za warriorse ima koji igrac?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Eric Sleepy Floyd.filip13 je napisao/la:najvise asista u sezoni za warriorse ima koji igrac?
u karijeri ima vise od 17000 poena,10000 skokova,3000 asista,1000 bokada,1000 o. lopti,200 trojki a nikad nije bio u najboljim petorkama lige,koji je centar u pitanju?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jack Sikma?filip13 je napisao/la:u karijeri ima vise od 17000 poena,10000 skokova,3000 asista,1000 bokada,1000 o. lopti,200 trojki a nikad nije bio u najboljim petorkama lige,koji je centar u pitanju?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Jack Sikma?filip13 je napisao/la:u karijeri ima vise od 17000 poena,10000 skokova,3000 asista,1000 bokada,1000 o. lopti,200 trojki a nikad nije bio u najboljim petorkama lige,koji je centar u pitanju?
koji igrac je 7 puta bio najbolji skakac lige a da nikad nije izabran u dvije najbolje petorke lige?
Rodmanfilip13 je napisao/la:koji igrac je 7 puta bio najbolji skakac lige a da nikad nije izabran u dvije najbolje petorke lige?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Jeftha je napisao/la:Rodmanfilip13 je napisao/la:koji igrac je 7 puta bio najbolji skakac lige a da nikad nije izabran u dvije najbolje petorke lige?
koja petorica igraca su u top 50 strijelaca svih vremena a u karijeri su igrali za spurse,neki samo za spurse,neki i za druge klubove?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Gervin, Admiral, Duncan,... su poznatifilip13 je napisao/la:koja petorica igraca su u top 50 strijelaca svih vremena a u karijeri su igrali za spurse,neki samo za spurse,neki i za druge klubove?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Plus Moses Malone, Dominique Wilkins, Terry Cummings. Dakle sest a ne pet.
da,moja greska,zaboravih na wilkinsaBernardBarnjak je napisao/la:Plus Moses Malone, Dominique Wilkins, Terry Cummings. Dakle sest a ne pet.
Ko je jedini igrac koji je imao vise blokada nego skokova u prosjeku kroz karijeru, a osvojio je 2 naslova? Sasvim sam slucajno naisao na ovaj podatak u staroj Kosarci.
Zadnja izmjena: zuhado, dana/u 28 apr 2016, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.
zuhado je napisao/la:Ko je jedini igrac koji je imao vise blokada nego skokova i poena kombinirano u prosjeku kroz karijeru, a osvojio je 2 naslova? Sasvim sam slucajno naisao na ovaj podatak u staroj Kosarci.
u karijeri imao više blokada nego poena i skokova zajedno??
Editovao sam post, moja greska.filip13 je napisao/la:zuhado je napisao/la:Ko je jedini igrac koji je imao vise blokada nego skokova u prosjeku kroz karijeru, a osvojio je 2 naslova? Sasvim sam slucajno naisao na ovaj podatak u staroj Kosarci.
zuhado je napisao/la:Editovao sam post, moja greska.filip13 je napisao/la:zuhado je napisao/la:Ko je jedini igrac koji je imao vise blokada nego skokova u prosjeku kroz karijeru, a osvojio je 2 naslova? Sasvim sam slucajno naisao na ovaj podatak u staroj Kosarci.
izvini ali ne vidim da si editovao
Izvinjenje prihvaceno. Jesam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.