NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

lumani
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la lumani » 27 apr 2016, 20:00

Epidaurus je napisao/la:Cekaj ovaj je fakat ubjedjen da je Manu j.e.b.e.n.i Ginobilli nivo Predraga Danilovica ? :shock:
Ja opet ponavljam,nba liga je bila mnogo jaca kada je igrao Danilovic,a odigrao je dosta dobro :!: :!: Sta ja sada trebam Rudeza da poredim sa Paspaljom :!: Ili da kazem Prigioni je bolji igrac od Djordjevica :?: Cekaj zaboravio sam Ukica :crazy: :crazy: i on je igrao u nba :!:

Kada pojedinci porede Currya sa Jordanom :crazy: :crazy: valjda sam ja blizi u poredjenju ove dvojice.

filip13

Post Postao/la filip13 » 27 apr 2016, 20:07

danilović je imao manje od 13 poena prosječno za 31 minutu prosječno,uz čak dva skoka i dva asista prosječno,to je dosta dobro ako si tip igrača kao bruce bowen,a ja se ne sjećam da je danilović u nba bio poznat kao vrhunski defanzivac

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 apr 2016, 20:07

lumani je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Cekaj ovaj je fakat ubjedjen da je Manu j.e.b.e.n.i Ginobilli nivo Predraga Danilovica ? :shock:
Ja opet ponavljam,nba liga je bila mnogo jaca kada je igrao Danilovic,a odigrao je dosta dobro :!: :!: Sta ja sada trebam Rudeza da poredim sa Paspaljom :!: Ili da kazem Prigioni je bolji igrac od Djordjevica :?: Cekaj zaboravio sam Ukica :crazy: :crazy: i on je igrao u nba :!:

Kada pojedinci porede Currya sa Jordanom :crazy: :crazy: valjda sam ja blizi u poredjenju ove dvojice.
Manu Ginobili je igrac koji ima 4 NBA titule i koji je na svom vrhuncu poslije Kobea i Wadea najbolji SG lige bio. Manu je predvodnik one argentinske generacije, jedne od najjacih ikad. O tome kako je odigrao Olimpijadu 2004. ne treba trosit rijeci. Predrag Danilovic je neuporediv s njim. Cak je i jednog Drazena glupo poredit s njim, a kamoli Danilovica.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 apr 2016, 20:09

Svašta se može naučit na ovom forumu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 apr 2016, 20:13

Drazen je stepenica iznad,to je ubica,killer..Manu je uletio u sistem i uzeo 4 titule,kao sto bi i Danilovic..2004?tacno Manu bio gazda,kao sto je Predrag 1996.Problem tvoj je sto gledas kosarku od 2006,pa si se cak usudio reci Curry je blizu M.J :crazy: A Toni,Pippen,M.j govore da bi metlu primili ovakvi GSW protiv onih Bullsa...Jaca liga ,ponavljam.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 apr 2016, 20:18

Nauci citat i vidjeces sta sam rekao za Stepha u odnosu na MJa. Ne da mi se vracat na to. Drazen je od Manua samo bolji suter bio. To sto je tebi prije sve duplo bolje bilo i ne zelis jasno gledat, to je drugi par cipela. Manu Ginobilli - najbolji neamericki bek ikad (Nasha racunam kao Amera, isti klinac Kanada Amerika). Predrag Danilovic je neuporediv s Manuom, Manu da je bio u nekoj drugoj ekipi gdje je mogao biti vodja bi imao 25-5-5 statistiku, nista manji SBB-KBB od tog tvog da bi Danilvic imao istu karijeru ko Manu da je uletio u Spurse.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 27 apr 2016, 20:24

Epidaurus je napisao/la:Nauci citat i vidjeces sta sam rekao za Stepha u odnosu na MJa. Ne da mi se vracat na to. Drazen je od Manua samo bolji suter bio. To sto je tebi prije sve duplo bolje bilo i ne zelis jasno gledat, to je drugi par cipela. Manu Ginobilli - najbolji neamericki bek ikad (Nasha racunam kao Amera, isti klinac Kanada Amerika). Predrag Danilovic je neuporediv s Manuom, Manu da je bio u nekoj drugoj ekipi gdje je mogao biti vodja bi imao 25-5-5 statistiku, nista manji SBB-KBB od tog tvog da bi Danilvic imao istu karijeru ko Manu da je uletio u Spurse.
Da se i s tobom oko neceg slozim :thumbup:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 27 apr 2016, 20:24

Drazen Dalipagic je bolji od Larry Birda

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 27 apr 2016, 20:27

Roko Leni Ukic>Curry

Da ovo nije kakav dobar troll, ne vjerujem da ovo ozbiljno neko prica? :hmmmmm:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 27 apr 2016, 20:28

Kajzer10 je napisao/la:Drazen Dalipagic je bolji od Larry Birda
Nisam ni jednog ni drugog gledao,daj malo detalja i poređenja :urnebes:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 apr 2016, 20:30

Epidaurus je napisao/la:Nauci citat i vidjeces sta sam rekao za Stepha u odnosu na MJa. Ne da mi se vracat na to. Drazen je od Manua samo bolji suter bio. To sto je tebi prije sve duplo bolje bilo i ne zelis jasno gledat, to je drugi par cipela. Manu Ginobilli - najbolji neamericki bek ikad (Nasha racunam kao Amera, isti klinac Kanada Amerika). Predrag Danilovic je neuporediv s Manuom, Manu da je bio u nekoj drugoj ekipi gdje je mogao biti vodja bi imao 25-5-5 statistiku, nista manji SBB-KBB od tog tvog da bi Danilvic imao istu karijeru ko Manu da je uletio u Spurse.

Poredio sam iz jedng razloga :arrow: igrali za isti tim u Italiji :arrow: ostvarili titule uz slicne brojke ;) ovaj predvodio Gauchose ,ovaj Srbiju i tu su isti ;) NBA je druga prica,tu jedan igrac ne moze nista,tu zavisi gdje zaglavis.Nije ovo nikakvo pljuvanje Manua on i dalje ostaje odlican kosarkas.

p.s 25-5-5 tesk,tesko.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 27 apr 2016, 20:31

Donnie Darko je napisao/la:Svašta se može naučit na ovom forumu.
Da je bolje samo citati i ne ulaziti u rasprave? :mrgreen:
Meni se barem tako cini.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 apr 2016, 20:32

A Moka od Magica. Ipak je tadasnja ekipa Juge dobila college ekipu USA gdje su igrali i Magic i Bird. To je najrelevantnije. A i Divac je bolji od Paua.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 apr 2016, 20:36

BernardBarnjak je napisao/la:
Da je bolje samo citati i ne ulaziti u rasprave? :mrgreen:
Meni se barem tako cini.
To je definitivno slučaj :mrgreen:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 27 apr 2016, 20:37

Epidaurus je napisao/la:
A Moka od Magica. Ipak je tadasnja ekipa Juge dobila college ekipu USA gdje su igrali i Magic i Bird. To je najrelevantnije. A i Divac je bolji od Paua.
I kud ces boljeg argumenta da su Jugosloveni izmislili kosarku za dopingovane Amere :?:
Dok su jedni zarili i palili Firenzom, Barijem i Sicilijom pa do brdovitog Balkana, drugi igrali za tamo neke Lakerse, Celticse jer nisu smjeli mrdnuti sa kontitenta nakon šamaranja od vrsnjaka iz komunisticke azdaje.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 apr 2016, 20:41

Epidaurus je napisao/la:

bravo,mozes zamisliti kakva je liga bila kada su College igraci bili odlicni :) Samo zamisli da smo u to vrijeme imali igrace poput Rudeza,Ukica,Kuzmica,Nedovica sve nba igraci.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 27 apr 2016, 20:45

U poredjenju sa ovim ti ne pises gluposti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 27 apr 2016, 20:47

Greivis je napisao/la:
U poredjenju sa ovim ti ne pises gluposti.
Ne znam na koga mislis ali ako je kolega lumani u pitanju... Mislim da gluposti nisu u pitanju.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 apr 2016, 20:54

Najjači mi je argument da je liga nekad bila jača. Po čemu to osim po tome što je neko tada počeo drkati/guziti pa mu je čitav svijet izgledao predivno? Mnogi mi kažu i da je u ratu bilo bolje nego danas.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 27 apr 2016, 21:02

Kawhi je napisao/la:Najjači mi je argument da je liga nekad bila jača. Po čemu to osim po tome što je neko tada počeo drkati/guziti pa mu je čitav svijet izgledao predivno? Mnogi mi kažu i da je u ratu bilo bolje nego danas.
Tebi bi sve bilo bolje kada bi svi mislili kao ti :mrgreen: :urnebes:
O cemu bi se onda raspravljalo? Neka, bolje da nismo svi istomisljenici... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.