'talijanska...mislis na ovuBeduin je napisao/la:Jest mi poznata ova navijacka sto navijaju domaci navijaci. Imal neki video? Cini mi se i latinoamerikanci da imaju na isti fazon, kao i marokanci takodjer!?
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
'talijanska...mislis na ovuBeduin je napisao/la:Jest mi poznata ova navijacka sto navijaju domaci navijaci. Imal neki video? Cini mi se i latinoamerikanci da imaju na isti fazon, kao i marokanci takodjer!?
[https://www.youtube.com/watch?v=kvVGka ... z45SM[url]Beduin je napisao/la:Jest mi poznata ova navijacka sto navijaju domaci navijaci. Imal neki video? Cini mi se i latinoamerikanci da imaju na isti fazon, kao i marokanci takodjer!?
Brzi sam ipakbranimir85 je napisao/la:[url][Beduin je napisao/la:Jest mi poznata ova navijacka sto navijaju domaci navijaci. Imal neki video? Cini mi se i latinoamerikanci da imaju na isti fazon, kao i marokanci takodjer!?
Drugi najbolji gol u karijeri. Ništa ne može prismrdit škaricama RealuSanto je napisao/la:better call saul
Od vikenda čak i u majci i djevojci vidim Miroslava Stevanovića. Pitaj me za mjesec dana.SlevinKelevra je napisao/la:Podsjeca li te Saul na nekog?PipiDugaCarapa je napisao/la:Onaj ćelavi uhljup je toliko upropastio Bayern da je to strašno i nemoguće riječima opisati.
Saul ko Janica Kostelić birvaktile.![]()
Ti nisi pravi Katalonac.PipiDugaCarapa je napisao/la:Onaj ćelavi uhljup je toliko upropastio Bayern da je to strašno i nemoguće riječima opisati.
Saul ko Janica Kostelić birvaktile.
PipiDugaCarapa je napisao/la:Od vikenda čak i u majci i djevojci vidim Miroslava Stevanovića. Pitaj me za mjesec dana.SlevinKelevra je napisao/la:Podsjeca li te Saul na nekog?PipiDugaCarapa je napisao/la:Onaj ćelavi uhljup je toliko upropastio Bayern da je to strašno i nemoguće riječima opisati.

Najvise na Seferovica.SlevinKelevra je napisao/la:Podsjeca li te Saul na nekog?PipiDugaCarapa je napisao/la:Onaj ćelavi uhljup je toliko upropastio Bayern da je to strašno i nemoguće riječima opisati.
Jeste, mislim da je ta. Cini mi se nedavno da smo na Slobodinoj temi se zezali i smisljali neke tekstove na ovu pjesmu, a cujem sad u Madridu slican fazon pa mi naumpade. Melem za usiNerminovic je napisao/la:'talijanska...mislis na ovuBeduin je napisao/la:Jest mi poznata ova navijacka sto navijaju domaci navijaci. Imal neki video? Cini mi se i latinoamerikanci da imaju na isti fazon, kao i marokanci takodjer!?
[youtube][/youtube]
Tako je jarane, evo je sad i pjevamo u KopenhagenBeduin je napisao/la:Jeste, mislim da je ta. Cini mi se nedavno da smo na Slobodinoj temi se zezali i smisljali neke tekstove na ovu pjesmu, a cujem sad u Madridu slican fazon pa mi naumpade. Melem za usiNerminovic je napisao/la:'talijanska...mislis na ovuBeduin je napisao/la:Jest mi poznata ova navijacka sto navijaju domaci navijaci. Imal neki video? Cini mi se i latinoamerikanci da imaju na isti fazon, kao i marokanci takodjer!?
[youtube][/youtube]![]()
Hajde Grizman zabi i ti do poluvremena, pa lakse u nastavku da gledam.
Madridista.Sabinho je napisao/la:Ti nisi pravi Katalonac.PipiDugaCarapa je napisao/la:Onaj ćelavi uhljup je toliko upropastio Bayern da je to strašno i nemoguće riječima opisati.
Saul ko Janica Kostelić birvaktile.
Lupetas, da si gledao Comana ove sezone znao bi da momak moze igrati protiv najboljih ekipa, jedini potez koji ne razumijem je zasto je ostavio Mullera na klupi, pogotovo kad Alonso vise nema nivou cim su ove utakmice u pitanju. Bernat je neznalica da ne moze biti veci, najgori igrac na terenu.Pogba je napisao/la:Ne može čovjek, a da ne primijeti kolika je Pep taktička neznalica. Ne zna ni on šta je htio s ovim sastavom. Razumio bih potez Coman i Costa po krilima sa Lewom u špicu da je blindirao odbranu i time omogućio tranziciju. Ali ne, on je oslabio odbranu stavljanjem beka i zadnjeg veznog na stopere, mediokriteta Bernata lijevo i oronulog Alonsa kojeg svaki osrednje brz igrač može preći bez problema.
Stavljam se u poziciju jednog vrsnog italijanskog trenera koji nikada u ovakvom meču ne bi Comana ubacio, ne bi ni konkurisao u prvih 18 da je u Juventusu npr. za ovaj meč, prosto je zelen i nije vrijeme da igra ovakve utakmice izuzev ako je to 15-tak minuta kada su svi umorni (kao protiv Juventusa), a da ne govorim da ne bi taktičke failove i ridikulne rotacije u odbrani pravio protiv ovako kompaktnog protivnika.
Talismana Mullera ostaviti na klupi, gladnog Goetzea, Benatiu koji i bez puno utakmica je bolji od Martineza i Alabe na stoperu, pa i iskusnog Riberya. Nevjerovatni potezi. Uvjeren sam bio da će dati neki gol, namirisati krv, a onda vidio sastav.![]()
Razlika u pristupu ovdje i protiv Juventusa kao nebo i zemlja.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 4 gosta.