FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Locust
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 27 apr 2016, 22:29

fico je napisao/la:
Locust je napisao/la: Duljević je dešnjak jarane, zato ga i jesu prekomandovali na lijevo krilo. Pogledaj kojom nogom izvodi prekide ako nisi siguran koja je noga igraču jača.
Ma u zadnje vrijeme on cime god da izvodi, ili zavrsi u zivom zidu ili na suprotnoj tribini. Daj Boze da je problem noga ili pozicija, mislim da je kod njeg problem u glavi i frizuri.
Igrač neobično niske fudbalske inteligencije koji uvijek nađe krivo rješenje.

I pored toga, naš najbolji igrač poslije Benke. Eksplozivnost koju ima (uz evidentan višak kila) je na nivou liga petice.

Mnogi mu zamjeraju manjak želje ali ja to stvarno ne vidim kod njega. Količina batina koju dobije na svakoj utakmici je nevjerovatna.

Čitam nekidan njegovu temu u subforumu reprezentativaca, gdje ga naravno štrumfovi pljuju, i onda vidim da im se tamo pridruže neki nazovi-navijači Sarajeva tipa Evander i co. Degutantno.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 apr 2016, 22:35

Pljuvanje je reci da ovom igrom kakvu pruza trenutno, nema sta traziti u reprezentaciji?
Pa on ovakvom igraom nema sta traziti u prvih 11 Sarajeva, a ne u reprezentaciji.

Dok je takvih objektivaca kao ti, blago nama.

Da pisemo svi kako je med i mlijeko i kako su nam igraci svi za lige petice i da vrijede milione?
Hoce li to donijeti nesto dobro?
Ako ista mrzim, to su nerelani seratori kao ti.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 apr 2016, 22:40

A koga bi ti na Duljevićevo mjesto u prvih 11?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 apr 2016, 22:49

hilmo je napisao/la:A koga bi ti na Duljevićevo mjesto u prvih 11?
Ko moze zamjeniti igraca koji vrijedi 4 miliona?

Ako se jos malo ugoji i ako se jos malo zalize, vrijedit ce 6 miliona.

Priznali vi ili ne, Duljevic je najvece razocarenje ove polusezone.
Pricate o Okicu i slicnim. To su igraci od kojih se nista nije niti ocekivalo. Duljevic je trebao biti glavni igrac i vodja ove ekipe, a pokazao jedno veliko nista.

Da je Duljevic igrac neke druge ekipe, da li bi vi podrzali da se za njega plati 250 000KM da dodje u Sarajevo?
Hajmo biti realni.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 apr 2016, 22:49

slika

Inače
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 27 apr 2016, 22:52

hilmo je napisao/la:A koga bi ti na Duljevićevo mjesto u prvih 11?
Kallasa :kafa:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 apr 2016, 22:52

PitarBordo je napisao/la:Nekima se prigovarala kurcobolja, nekima se nije ni prigovaralo nego jednostavno smo znali da ne mogu više od onoga što daju. Niko se nije mogao nadati da ćemo zamjeniti igrača sa kurcoboljom za igrača sa dvije lijeve noge koji nije za profesionalnog fudbala.
e to je to :clap:
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 apr 2016, 22:52

Nazalost u pravu je za Duljevica sve, razocarao kad se najvise od njega ocekivalo. Ne mozemo uzeti realno sad za njega ni 500k eura.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 27 apr 2016, 22:54

Duljevic se opustio ko da ce ga na kilo prodavati pa konta sto sam veci bice vise....

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 apr 2016, 22:59

Duljevi ce na kraju zeznuti i nas, niti cemo sta na njemu zaraditi bar ne koliko smo se nadali, a zajebat ce i sebe jer nikad nece postati igrac kakav je mogao biti.

Jedam Suljic je igracina za njega u svakom pogledu, a nema sta mu se nije govorili na stadionu dok je igrao za nas.

Da li ovako treba izgledati igrac na kojem cemo mi napraviti rekordni transfer i reprezentativac jedne koliko, toliko ozbiljne reprezentacije?

https://i.ytimg.com/vi/AUHJ5G7zv7A/maxresdefault.jpg
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 27 apr 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 apr 2016, 23:02

Gledaj Dulje jest krvav :urnebes:

On bi kod Ćele u pekari radio bi svega mi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 apr 2016, 23:04

joker90 je napisao/la:Nazalost u pravu je za Duljevica sve, razocarao kad se najvise od njega ocekivalo. Ne mozemo uzeti realno sad za njega ni 500k eura.
Uvijek je veliko razočarenje kada se od nekoga previše očekuje. Ješić rekao da će vrijediti 4 miliona mi poludili i od njega sad očekujemo da sam pobjedi protivnika. E pa ne ide to tako. On je naš najopasniji igrač i jedan od pet nosioca igre. Problem se javlja što svi protivnici znaju da je najopasniji i da naša igra dosta zavisi od njegovih prodora i navlačenja protivnika na sebe, pa ga zatvore. Na derbiju smo vidjeli da je odmah pri primanju lopte imao igrača na sebi koji ga je u većini slučajeva faulirao, i sam trener protivnika je to priznao u emisiji na BHT-u, jer ga nije smio pustiti. Druga stvar što se tiče onih dalekometnih udaraca, e pa kad nemaš prostora za prodor ili neki pas onda si prinuđen na takve udarce. Nažalost nisu donijeli ništa dobro. A da nije pokušavao bila, on ili bilo ko drugi, bila bi priča "Pa opali je ne možemo se ušetati u gol". NIje perfektan ali je sasvim dobar.

Stalna promjena trenera nama ne dopušta da kvalitetno razvijemo igrača. Taman uđe u formu smjena trenera i sve tako.

Ne volim kada se razbacujemo ciframa za naše igrače, ali smatram da mi za Harisa ipak možemo uzeti oko milion eura.

I još nešto, pustite se njegove frizure, i bilo čije druge, on je nosi na svojoj glavi ne vi. I ako se on s njom dobro osjeća i smatra da mu dobro stoji nek je nosi. Njegova frizura je njegova privatna stvar. Previše mi gledamo šta ko od igrača nosi, gdje izlazi, s kim se druži, kakve su im frizure...

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 apr 2016, 23:05

Locust je napisao/la:
fico je napisao/la:
Locust je napisao/la: Duljević je dešnjak jarane, zato ga i jesu prekomandovali na lijevo krilo. Pogledaj kojom nogom izvodi prekide ako nisi siguran koja je noga igraču jača.
Ma u zadnje vrijeme on cime god da izvodi, ili zavrsi u zivom zidu ili na suprotnoj tribini. Daj Boze da je problem noga ili pozicija, mislim da je kod njeg problem u glavi i frizuri.
Igrač neobično niske fudbalske inteligencije koji uvijek nađe krivo rješenje.
I pored toga, naš najbolji igrač poslije Benke. Eksplozivnost koju ima (uz evidentan višak kila) je na nivou liga petice.
Mnogi mu zamjeraju manjak želje ali ja to stvarno ne vidim kod njega. Količina batina koju dobije na svakoj utakmici je nevjerovatna.
Ne vidim ni ja manjak želje i apsolutno se slažem da u 95% slučajeva izabere krivo rješenje. Jedino u zadnjih par tekmi kad je dobro odigrao je kod drugog gola Radniku, kad je fino spustio Beki a ovaj asistirao Bekiću. Inače kad treba poslati završni pas, obavezno pogriješi.
@Evander nažalost mi nemamo adekvatnu zamjenu za Duljevića. Evo jedva nalazimo zamjene za Harbu i Okića. Naravno da igrači nisu krivi zbog toga, već onaj ko ih je doveo.
Dulja nek ide ovo ljeto pa makar za 200 000 eura. Njemu nek je sretno, a nama će sigurno biti sretnije. Par živaca će se sačuvat :D
SARAJEVO

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 27 apr 2016, 23:12

hilmo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nazalost u pravu je za Duljevica sve, razocarao kad se najvise od njega ocekivalo. Ne mozemo uzeti realno sad za njega ni 500k eura.
Uvijek je veliko razočarenje kada se od nekoga previše očekuje. Ješić rekao da će vrijediti 4 miliona mi poludili i od njega sad očekujemo da sam pobjedi protivnika. E pa ne ide to tako. On je naš najopasniji igrač i jedan od pet nosioca igre. Problem se javlja što svi protivnici znaju da je najopasniji i da naša igra dosta zavisi od njegovih prodora i navlačenja protivnika na sebe, pa ga zatvore. Na derbiju smo vidjeli da je odmah pri primanju lopte imao igrača na sebi koji ga je u većini slučajeva faulirao, i sam trener protivnika je to priznao u emisiji na BHT-u, jer ga nije smio pustiti. Druga stvar što se tiče onih dalekometnih udaraca, e pa kad nemaš prostora za prodor ili neki pas onda si prinuđen na takve udarce. Nažalost nisu donijeli ništa dobro. A da nije pokušavao bila, on ili bilo ko drugi, bila bi priča "Pa opali je ne možemo se ušetati u gol". NIje perfektan ali je sasvim dobar.

Stalna promjena trenera nama ne dopušta da kvalitetno razvijemo igrača. Taman uđe u formu smjena trenera i sve tako.

Ne volim kada se razbacujemo ciframa za naše igrače, ali smatram da mi za Harisa ipak možemo uzeti oko milion eura.

I još nešto, pustite se njegove frizure, i bilo čije druge, on je nosi na svojoj glavi ne vi. I ako se on s njom dobro osjeća i smatra da mu dobro stoji nek je nosi. Njegova frizura je njegova privatna stvar. Previše mi gledamo šta ko od igrača nosi, gdje izlazi, s kim se druži, kakve su im frizure...

tebi legle dnevnice meni i malotovljevu jos nisu :D
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 apr 2016, 23:13

Nisam ja niti rekao da imamo zamjenu za njega. Mi nemamo zamjenu ni za losije igrace od njega, ali to je vec druga tema.
Ali to ne mijenja cinjenicu da on igra grozno citavu ovu poluseznu i da je apsulutno razocarenje.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 apr 2016, 23:14

hilmo je napisao/la:

Toliko je Dulja opasan ove polusezone da na utakmici protiv Borca, gledamo ja i onaj rođak sto bude sa nama na istoku stream i ide Dulja sam na golmana, kaze onaj rođak nista od ovog, Dulja fuli, a mi se uopste nismo iznervirali. :lol: Navikao nas je na ocajna rijesenja i poteze viska. Ja sam prvi mislio da ce otici za dobre pare i da ce prekucati Cimirota, ali od tog nema nista. Ima 23 godine i umjesto da vodi racuna o kilazi i formi on vodi o qrcini od frizure na glavi, zato ga raja i proziva, jer su ocekivali od njega vise, a ne zato sto ga mrze jbg. Pa poceo je da izvodi i penale i kornere i slobodne, ne bi li popravio statistiku, a on opet nije nista uradio.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 apr 2016, 23:16

slika

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 apr 2016, 23:18

Besic je napisao/la:Sjećali se neko , ko je prvi počeo pisati protiv Okića , ima od mene janje . Joj kad sam ja mislio da je on dobar igrač :facepalm:
Okic je bio najbolji strijec u prvom dijelu sezone 14-15, bio proglasen igracem utakmice protim kona kad smo ih uzeli + ona 2 gola Haugesundu za prolaz. Bila je i ponuda Ciriha, ali nije doslo do transfera.
Sta je problem s njim ne znam, ali reci da on nije igrac za FKS je glupost.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 apr 2016, 23:20

Nemojte Delaca opet u Vrapcice tako vam Boga..
Sabrine mi moje!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 apr 2016, 23:22

Duljevic je evidentno nas najbolji igrac, usudit cu se reci jedini koji moze napraviti neku razliku na terenu al sto se tice trke, al brate njegova realizacija i centarsutevi su ravni katastrofi. Bojim se da on to vise ne moze ni ispraviti ni popraviti :( i jos da dodam nesto za al.bekica sad se sjeti situacije sderbija cistu situaciju ima da centrira a lopta ode u gol aut, a neki lik iza mene galami, "idi se sad slikaj u audiju yeboti on mater ko da samo ti imas audija" ja oplakao mame mi moje :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Rule_hz i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []