Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
Pa nemojte se brukat i oduzimat kredit ovakvom Atleticu i svaljivati na Guardiolu sve. Eto ubacio je sviju i niko nije sansu stvorio. PA NIJE GUARDIOLA KRIV STO JE KOKE PRETRCAO 14 KM I STO SU IH POTPUNO FIZICKI NADIGRALI, kao i Barcelonu. Bayern nije zaprijetio u prvom poluvremenu, a sve sanse sto su imali bili su neki dalekometni sutevi. Po meni je Atletico blize bio drugom golu. Poret toga Atletico je STRASAN TEHNICKI POTKOVAN TIM.
Ovo prolazi Atletico bez pola muke jer ce uvaljati tamo bar 1 100% a primiti 3 nece sigurno. Ja ih stvarno ne gotivim ali im se mora priznat ovo sto rade zadnje 3 godine.
Ovo prolazi Atletico bez pola muke jer ce uvaljati tamo bar 1 100% a primiti 3 nece sigurno. Ja ih stvarno ne gotivim ali im se mora priznat ovo sto rade zadnje 3 godine.
27.10.2020
A nije se zalio na ovoPoliceman je napisao/la:po tebi ovo je penalSaurman je napisao/la:
I po Vugdaliću ispade Clattenburg najbolji engleski sudija.![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja ne znam za svoj španski, ali zar peineta ne znači kad nekom pokažeš srednjak?Mozambik je napisao/la:Zamisli kad na Peineti zagrmi 73 000 ludih indijanaca, nema sanse uzet 3 boda kod njih.let3 je napisao/la:Uskoro ce i Calderon otici u historiju (cim se završi Peineta), ali ostat ce zapamcen kao jedan od najluđih stadiona i najtežih gostovanja.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Apsolutno. Njihova borbenost je samo jedan od mnogo faktora u ovom uspjehu. U osnovi se radi o jednoj tehnicki prejakoj ekipi, a citanje igre protivnika su doveli do savrsenstva.BigBigBang je napisao/la:Steta je sto se pored te borbenosti zapostavi tehnicka kvaliteta Atletica koja je u ravni sa svakom tehnicki jakom ekipom ali ne hvali se mnogo jer ih se uvijek hvali za borbenost i defanzivu, ali kako ljudi na malom prostoru izvuku loptu pod presingom protivnika, kako onaj bek Atletica pod presingom u jeku napada od svog peterca iznese loptu do aut linije haman na polovini terena i uzme faul i tako dobije i vrijeme da se odbrana odmori i ohladi protivnika koji se zaletio. VEc vidim Arsenalove retardirane panjeve kako bi se tu panicili izbijali loptu, grijesili. Pogledam ovog Douglasa Costu taj je protiv Arsenalovih bekova djelovao kao da je Messi na dopingu pored Atelticovih ne moze meda...
Naravno da ne, nek igraju kako hoce, al' kad oni trce za loptom 75% tekme naravno da ce pretrcat puno vise od protivnika.let3 je napisao/la:To im je sistem igre vec godinamamandraX je napisao/la:Jest vam ovo bez veze prica u vezi trcanja, pa jasta ce nego pretrcat vise kad imaju posjed lopte 29%, logicno jbt.leorey je napisao/la:Ovaj Atletico ko zemljaNe mozes sutat na gol
![]()
I naravno 8 km vise pretrcali od Bayerna, znaci fakticki igraca vise imali svu utakmicu kao i protiv Barcelone. Samo mi stvarno nije jasno kako ovako trce, ko da su na dopingu.
Uvijek ce manje pretrcat ekipa koja drzi loptu u svom posjedu 75% utakmice jbt.sa 29% posjeda su izbacili Barcu, ha ja
Tako podešena ekipa i taktika
A šta je trebaloda se otvoreno nadigravaju sa bavarijom i primi tricu vec u prvom meču...nije ni Cholo sisao vesla jbg
@Slevin, nemaju posjed 70% kao Barca i Bayern. To je ipak previss jbg...
leorey je napisao/la:Pa nemojte se brukat i oduzimat kredit ovakvom Atleticu i svaljivati na Guardiolu sve. Eto ubacio je sviju i niko nije sansu stvorio. PA NIJE GUARDIOLA KRIV STO JE KOKE PRETRCAO 14 KM I STO SU IH POTPUNO FIZICKI NADIGRALI, kao i Barcelonu. Bayern nije zaprijetio u prvom poluvremenu, a sve sanse sto su imali bili su neki dalekometni sutevi. Po meni je Atletico blize bio drugom golu. Poret toga Atletico je STRASAN TEHNICKI POTKOVAN TIM.
pa kako Guardiola nije kriv što njegovi igrači trče po 9 kilometara, a Simeone zaslužan što Koke pretrčo 13, de ljubi pazite šta pišete...Za trku ekipe je itekako važan trener, pa Guardiola u svojoj pozicionoj igri ne dozvoljava igračima da trče, dok Simeone svojima upravo naređuje da trče, valjate gluposti tačno..
ovo je po njemu vjerovatno potpuno drugacija situacijaMokes je napisao/la:A nije se zalio na ovoPoliceman je napisao/la:po tebi ovo je penalSaurman je napisao/la:
Izbacimu Atletiko i drugu ekipu za koju navija
ovakve situacije se u EPL-u nikad ne sviraju
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Postojil neka kompilacija svih failova Bayernove odbrane iz zadnje dvije godine? 10 minuta materijala ima samo ispadanja 1 na 1 i Neuerovih brainfartova.
Steta za Torresovu stativu veceras, ovako nije ni priblizno kul kao kada bi osramotio protivnika i onda zabio gol.
Steta za Torresovu stativu veceras, ovako nije ni priblizno kul kao kada bi osramotio protivnika i onda zabio gol.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 27 apr 2016, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tako se zove stadion na kojem ce igrati Atleti, La Peineta, ili (nesudjeni) olimpijski stadion MadridHankMoody je napisao/la:Ja ne znam za svoj španski, ali zar peineta ne znači kad nekom pokažeš srednjak?
+1coelho41 je napisao/la:leorey je napisao/la:Pa nemojte se brukat i oduzimat kredit ovakvom Atleticu i svaljivati na Guardiolu sve. Eto ubacio je sviju i niko nije sansu stvorio. PA NIJE GUARDIOLA KRIV STO JE KOKE PRETRCAO 14 KM I STO SU IH POTPUNO FIZICKI NADIGRALI, kao i Barcelonu. Bayern nije zaprijetio u prvom poluvremenu, a sve sanse sto su imali bili su neki dalekometni sutevi. Po meni je Atletico blize bio drugom golu. Poret toga Atletico je STRASAN TEHNICKI POTKOVAN TIM.
pa kako Guardiola nije kriv što njegovi igrači trče po 9 kilometara, a Simeone zaslužan što Koke pretrčo 13, de ljubi pazite šta pišete...Za trku ekipe je itekako važan trener, pa Guardiola u svojoj pozicionoj igri ne dozvoljava igračima da trče, dok Simeone svojima upravo naređuje da trče, valjate gluposti tačno..
Da ne govorim kako Bayern u Bundesligi hladi jaja i dodje odmoran dok ovi ipak trebaju krv pisati u svakoj utakmici. I opet
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma ja i to citanje igre i tehnika im je vrh a nekad kad slusas o njima price steknes dojam da se radi o drvosjjecama ala onomad Stoke ili West Ham pod Alardycom ono nabij loptu na jablana u napadu valjda zabije glavom..Na kraju krajeva i onaj gol je bio remek djelo, savrsen gol..SlevinKelevra je napisao/la:Apsolutno. Njihova borbenost je samo jedan od mnogo faktora u ovom uspjehu. U osnovi se radi o jednoj tehnicki prejakoj ekipi, a citanje igre protivnika su doveli do savrsenstva.BigBigBang je napisao/la:Steta je sto se pored te borbenosti zapostavi tehnicka kvaliteta Atletica koja je u ravni sa svakom tehnicki jakom ekipom ali ne hvali se mnogo jer ih se uvijek hvali za borbenost i defanzivu, ali kako ljudi na malom prostoru izvuku loptu pod presingom protivnika, kako onaj bek Atletica pod presingom u jeku napada od svog peterca iznese loptu do aut linije haman na polovini terena i uzme faul i tako dobije i vrijeme da se odbrana odmori i ohladi protivnika koji se zaletio. VEc vidim Arsenalove retardirane panjeve kako bi se tu panicili izbijali loptu, grijesili. Pogledam ovog Douglasa Costu taj je protiv Arsenalovih bekova djelovao kao da je Messi na dopingu pored Atelticovih ne moze meda...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa logicno da ce pretrcati toliko kada su u toku utakmice imali 146 pasova. Jedan i po pas po minuti, u prevodu ganjali su loptu citavo vrijeme. Nisu odigrali akcije sa 5 i vise dodavanja tj presli posteno centar..
naucili oni da im u Bundesligi ovo sviraju kao penal pa se zato zale na sudiju koji je SAVRSENO odradio utakmicu
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- anelbavarac
- Kontakt:
Bravo Vugdalicu.Policeman je napisao/la:naucili oni da im u Bundesligi ovo sviraju kao penal pa se zato zale na sudiju koji je SAVRSENO odradio utakmicu
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Atletico zabio iz svoje prve šanse i onda se branili, Bayern je pokušavao al mu nije išlo, imao je par šansi ali ništa. Valjda bude bolje u uzvratu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
čitajući tvoje pojedine postove, zapitam se da li si uopšte punoljetanPoliceman je napisao/la:naucili oni da im u Bundesligi ovo sviraju kao penal pa se zato zale na sudiju koji je SAVRSENO odradio utakmicu
To kod Atletica ide ovim redom:BigBigBang je napisao/la:Steta je sto se pored te borbenosti zapostavi tehnicka kvaliteta Atletica koja je u ravni sa svakom tehnicki jakom ekipom ali ne hvali se mnogo jer ih se uvijek hvali za borbenost i defanzivu, ali kako ljudi na malom prostoru izvuku loptu pod presingom protivnika, kako onaj bek Atletica pod presingom u jeku napada od svog peterca iznese loptu do aut linije haman na polovini terena i uzme faul i tako dobije i vrijeme da se odbrana odmori i ohladi protivnika koji se zaletio. VEc vidim Arsenalove retardirane panjeve kako bi se tu panicili izbijali loptu, grijesili. Pogledam ovog Douglasa Costu taj je protiv Arsenalovih bekova djelovao kao da je Messi na dopingu pored Atelticovih ne moze meda...
Tehnika + velika borbenost + timski duh na terenu + fanaticni trener + tribine koje ih nose = zagarantovan uspjeh
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 apr 2016, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nije im Guardiola rekao pretrcite manje jbtcoelho41 je napisao/la:leorey je napisao/la:Pa nemojte se brukat i oduzimat kredit ovakvom Atleticu i svaljivati na Guardiolu sve. Eto ubacio je sviju i niko nije sansu stvorio. PA NIJE GUARDIOLA KRIV STO JE KOKE PRETRCAO 14 KM I STO SU IH POTPUNO FIZICKI NADIGRALI, kao i Barcelonu. Bayern nije zaprijetio u prvom poluvremenu, a sve sanse sto su imali bili su neki dalekometni sutevi. Po meni je Atletico blize bio drugom golu. Poret toga Atletico je STRASAN TEHNICKI POTKOVAN TIM.
Ovdje su ipak problem igraci, Bayern je navikao dobijati sve u drugoj brzini u Bundesligi gdje ti protivnik ostavi toliko prostora da ti 30 puta ubacis loptu i moras zabit 3-4 gola. Veceras ja mislim da nije niko ubacio ni 4 puta. To je razlika. Razlika izmedju Atletica i Stuttgarta, Wolfsburga i takve buranije je ogromna i to se vidi veceras.
27.10.2020
istina boli yebigacoelho41 je napisao/la:čitajući tvoje pojedine postove, zapitam se da li si uopšte punoljetanPoliceman je napisao/la:naucili oni da im u Bundesligi ovo sviraju kao penal pa se zato zale na sudiju koji je SAVRSENO odradio utakmicupošalji mi sliku lične u pp
ISPALI STE
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.