FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 27 apr 2016, 23:23

Šta napadate Duljevića on je zlatan kakvih imamo ,a imaju istu minutažu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 27 apr 2016, 23:24

Evander je napisao/la:
hilmo je napisao/la:A koga bi ti na Duljevićevo mjesto u prvih 11?
Ko moze zamjeniti igraca koji vrijedi 4 miliona?

Ako se jos malo ugoji i ako se jos malo zalize, vrijedit ce 6 miliona.

Priznali vi ili ne, Duljevic je najvece razocarenje ove polusezone.
Pricate o Okicu i slicnim. To su igraci od kojih se nista nije niti ocekivalo. Duljevic je trebao biti glavni igrac i vodja ove ekipe, a pokazao jedno veliko nista.

Da je Duljevic igrac neke druge ekipe, da li bi vi podrzali da se za njega plati 250 000KM da dodje u Sarajevo?
Hajmo biti realni.
Interesantno da nisi odgovorio Hilmi na jednostavno pitanje, nego si nastavio da sereš.

Evo ja da dam odgovor na tvoje pitanje: Da. To je igrač koji će se prodati za daleko više od 250k.

Sereš po upravi mjesecima, ali donekle mogu to da shvatim. Zaslužili su da se sere po njima, i vjerovatno imaš nekog nalogodavca (ili si za psihijatriju ako nemaš). Al sad ti ne valjaju ni naši igrači. Ti ba sereš da bi srao, idi liječi se.

Sve da je najgori **** igrač premijer lige ti kao navijač Sarajeva treba da PODRŽAVAŠ njegov poziv u reprezentaciju jer TO MOŽE DONIJETI SAMO DOBRO NAŠEM KLUBU.

Ali ne, ti sereš. I sereš, i sereš.

I meni je antipatičan frajer. I meni se ne sviđa njegova frizura. Ali nisam ga ni planirao guziti da mi je to bitno. Već ga gledam kako igra u klubu koji volim. I igra dosta dobro.

Duljević je igrač OGROMNOG POTENCIJALA sa kojim treba neko da radi na taktičkom pristupu i podizanju fudbalske inteligencije. Ješić je tu malo pomogao (jedna od rijetkih rijetkih dobrih stvari koje je fosil donio klubu), a sada neko to treba da preuzme. Na žalost, mislim da mi takvog kadra u sš nemamo trenutno.

Ja nisam nikakav optimista. Ali nisam ni pesimista. Ja sam realista koji mrzi euforije, ali isto tako mrzi i fatalizam. I još bitnije za ovu raspravu, razumijem fudbal, za razliku od tebe.

IGRAJ BORDOBIJELI!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 apr 2016, 23:26

Okić > Duljević ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 apr 2016, 23:31

pretjeruje se ponekad, kao prvo Duljevica nema ko zamijeniti u Sarajevu, kao drugo dobro se ja sjecam Asmira Suljica i necemo mitove pricati, s druge strane Asmir je pofino napredovao u odnosu na period kad je igrao kod nas sto opet govori da na strani i u boljim uslovima igraci s ovih prostora mogu nesto vise napraviti a Duljevic ima neuporedivo veci potencijal od Suljica no isto tako se mora priznati da je Haretu mozda ovo ljeto zadnji voz da ode odavde, s tim da mi nazalost necemo moci uzeti lovu kojoj smo se nadali ako odlucimo da ga prodamo ali mislim da bi ispravno bilo prodati ga jer ne vjerujem da on ovdje moze dici kvalitet svoje igre, s vremena na vrijeme da ali ne moze to odrzavati citavu sezonu
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 apr 2016, 23:34

Blago nama dok je takvih navijaca kao ti.

Sve se slazem. Mislim da Duljevic treba promijeniti reprezenatciju i igrati recimo za Belgiju, radi ovog EURA. Igrac njegovih kvaliteta steta da ne ode na tu smotru.
Mozda tamo ne bi bio najbolji igrac, ali najdeblji sigurno.
Koga lazemo ako kazemo da Duljevic ovakav kakav jeste treba dobiti poziv u reprezentaciju?
Sebe, druge?
Jos samo fali da neko kaze da je igrac Dinama da bi Mamic na njemu uzeo bar 10 miliona :D
E pa, ovakvi kao Duljevic nikad nece moci niti blizu Mamicevoj ekipi, jer jednostavno nemaju kvalitet.
Odnosno, on ima kvalitet da igra kod nas i da bude jedan od mnogih igraca. Apsulutno se slazem da on nije ni medju pet najgorih kod nas, ma ni medju 10, ali je li to ono sto smo mi mislili da Duljevic moze i sta treba predstavljati u nasojo ekipi?

A sto se prodaje tice, ako se on za milion eura proda, ja cu go Ferhadijom trcati i usput ovdje se izvinuti svima vama.

Ali hajmo mi o Okicu oplesti. To je najlakse. Okic i slicni su nam najveci problem ;)

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 apr 2016, 23:37

Pa Okić i Kramar jesu naš najveći problem na terenu realno . Igrač koji sastavi 4 tačna passa za 48' zaslužuje tešku kaznu .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 apr 2016, 23:40

Besic je napisao/la:Pa Okić i Kramar jesu naš najveći problem na terenu realno . Igrač koji sastavi 4 tačna passa za 48' zaslužuje tešku kaznu .
U ovih 27 kola u prvenstvu, plus kup, koliko je taj Kramar odigrao utakmica?
Kramar je sporan samo zato sto je doveden, ali njegov uticaj ne ekipu i na katastrofalnu sezonu je mizeran.

Nas problem su bili losi bekovi, los vezni red, neefikasna krila i Benko koji je poprilicno zatajan bio prvu polusezonu.
Na to mozemo jos nadodati i nestrucnost trenera koji su nas vodili.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 apr 2016, 23:41

Dok vidim post @Evandera ne moram ni citati, znam da nekoga pljuje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 apr 2016, 23:43

Ove sezone osim mladjih igraca, Mihojevica, Kadusica i donekle Rustemovica i Kovacevica, naravno i Benke i Delaca, svi ostali i jesu zasluzili pljuvanje.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 apr 2016, 23:50

ma proigraće duljević, treba ga malo na klupu ostaviti u ubaciti u zadnjih 15-20 minuta

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 27 apr 2016, 23:52

Evander je napisao/la:Blago nama dok je takvih navijaca kao ti.

Sve se slazem. Mislim da Duljevic treba promijeniti reprezenatciju i igrati recimo za Belgiju, radi ovog EURA. Igrac njegovih kvaliteta steta da ne ode na tu smotru.
Mozda tamo ne bi bio najbolji igrac, ali najdeblji sigurno.
Koga lazemo ako kazemo da Duljevic ovakav kakav jeste treba dobiti poziv u reprezentaciju?
Sebe, druge?
Jos samo fali da neko kaze da je igrac Dinama da bi Mamic na njemu uzeo bar 10 miliona :D
E pa, ovakvi kao Duljevic nikad nece moci niti blizu Mamicevoj ekipi, jer jednostavno nemaju kvalitet.
Odnosno, on ima kvalitet da igra kod nas i da bude jedan od mnogih igraca. Apsulutno se slazem da on nije ni medju pet najgorih kod nas, ma ni medju 10, ali je li to ono sto smo mi mislili da Duljevic moze i sta treba predstavljati u nasojo ekipi?

A sto se prodaje tice, ako se on za milion eura proda, ja cu go Ferhadijom trcati i usput ovdje se izvinuti svima vama.

Ali hajmo mi o Okicu oplesti. To je najlakse. Okic i slicni su nam najveci problem ;)

Duljević je naš najbolji igrač trenutno, prihvatio ti to ili ne, to je realnost.. Ako si ikad trenirao fudbal, znat ćeš zbog čega ti to govorim, taj momak kad primi loptu, na njemu su uvijek dva igrača, i ima tu brzinu i tehniku, na kojim se zasniva današnji fudbal..

ti bi možda htio da ti on završava utakmice po ovim našim livadama(grbama) ili možda kad igramo sa mesarima(gurbetima)... U evropi je naš najbolji igrač definitivno, samo se sjeti Borussie, i Atromitosa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 apr 2016, 23:53

Da ga hoće zabit Matko joooj nano nanice. :njanjanja:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 apr 2016, 23:56

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma proigraće duljević, treba ga malo na klupu ostaviti u ubaciti u zadnjih 15-20 minuta
to je moglo u onoj ekipi kad je Meho bio, no u ovoj trenutno bas i ne, iako sam razmisljao prije derbija da bi mozda pametnije bilo da ga uvede u drugom poluvremenu kad oni budu umorniji, no opet malo kad skontam mi nemamo alternative na toj poziciji, osim Hareta nemamo pravo krilo, Okic to nije, Bekic to nije, Harba je mozda nekad i bio al sad lici na sve osim na krilo
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 apr 2016, 23:57

ledesma je napisao/la: Duljević je naš najbolji igrač trenutno, prihvatio ti to ili ne, to je realnost.. Ako si ikad trenirao fudbal, znat ćeš zbog čega ti to govorim, taj momak kad primi loptu, na njemu su uvijek dva igrača, i ima tu brzinu i tehniku, na kojim se zasniva današnji fudbal..

ti bi možda htio da ti on završava utakmice po ovim našim livadama(grbama) ili možda kad igramo sa mesarima(gurbetima)... U evropi je naš najbolji igrač definitivno, samo se sjeti Borussie, i Atromitosa
I ako ga ne fauliraju, što veoma često rade u zadnje vrijeme, ode on...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 apr 2016, 23:57

Nas najbolji igrac ove sezone je Benko, iza njega Amer Bekic. Ovo proljece, bolji od Duljevica su i Rustemovic, Barbaric, Radovac...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 apr 2016, 23:58

hilmo je napisao/la:
ledesma je napisao/la: Duljević je naš najbolji igrač trenutno, prihvatio ti to ili ne, to je realnost.. Ako si ikad trenirao fudbal, znat ćeš zbog čega ti to govorim, taj momak kad primi loptu, na njemu su uvijek dva igrača, i ima tu brzinu i tehniku, na kojim se zasniva današnji fudbal..

I ako ga ne fauliraju, što veoma često rade u zadnje vrijeme, ode on...
Ode on, i šta kad ode? Usere akciju, moj Hilmaga.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 apr 2016, 00:00

Ja ne znam kad smo zadnji put dali gol kad Duljević uđe u 16 i vrati nazad loptu , možda nekad 2014te.Al ima jedan gori odnosno najgori koji drži formu u kontinuitetu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 apr 2016, 00:01

Evander je napisao/la:Nas najbolji igrac ove sezone je Benko, iza njega Amer Bekic. Ovo proljece, bolji od Duljevica su i Rustemovic, Barbaric, Radovac...
E o ovom možemo razgovarati. :D :D
uNbx je napisao/la: Ode on, i šta kad ode? Usere akciju, moj Hilmaga.
Svaku?
Pa nije baš uvijek ni do njega, nekad ga igrači ne prate.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 apr 2016, 00:03

Čak je I Radovac igrač koji se doslovno vuče po terenu bolji od lutajuće desetke ....

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 apr 2016, 00:04

Evander je napisao/la:Nas najbolji igrac ove sezone je Benko, iza njega Amer Bekic. Ovo proljece, bolji od Duljevica su i Rustemovic, Barbaric, Radovac...
A, niđe veze ti je ta konstatacija, ko je Benki kreirao te šanse, jel ikad Benko prošao u životu igrača i dao go, kreirao sam sebi šansu, pretrčao igrača??? Benko je igač tipa Iznagija, Ibiševića, puno zuji al malo meda daje, i često troši energiju za odbranu(da bi se nama dokazao) i kad treba u napad potrčat hoop niđe ga, imaš zadnju tekmu sa gurbetima za to primjer očit, puno troši snagu bezveze.... Sve su to iz šesnesterca golovi koji su kreirali drugi,.. Al' ok slažem se da je super igrač za takve prilike, i borben, al kad treba u trk sa igračem nigdje ga, to i ptice na grani znaju, al se zna postaviti to je fakat...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mire971, mnon46, prisonbreak i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []