AnkleBreaker je napisao/la:Ntv sporBellucci je napisao/la:Koji turski kanal prenosi meceve sa centralnog terena
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: RE: Re: BiH Tenis
Re: BiH Tenis
I protiv Gabasvilija su bile niske kvote, 1.66 na Damirovu pobjedu...bodi123 je napisao/la:Marchenko je ocajan igrac na sljaci i sve osim lagane pobjede Damira ce biti iznenadjenje. I kladionice su cak stavile nizak koeficijent na pobjedu Damira od 1.25
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Rutiner postao. 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
thelightblue
- Kontakt:
Sta veli Gabashvili jedan od favorita na turniru biothelightblue je napisao/la:
Mene kod Damira pomalo nervira ovo stalno potenciranje "umoran sam, umoran sam", u Bukurestu je govorio da je umoran posle MC-a, a evo sad i ovdje da je umoran posle ta 2 turnira (iako je u 2. kolu ispao). Haman da je jedini koji se umara, sta bi tek bilo da igra zavrsnice turnira... Takodjer me nervira kada, kao jucer u mecu s Gabashvilijem nesto negoduje i prica, dere se kada je ovaj pogodio par dobrih forhenda na/uz liniju. Nema se tu sta, takva igra, nekada nekog ide i sve pogadja. Inace, ne volim taj odnos da je sve/svako drugi kriv osim samoga mene, a ustvari smo uglavnom mi najvise krivi za svaki neuspjeh (kao i u suprotnom slucaju). Sutra aBd ne bi trebao imati probleme protiv Marchenka, ali ne treba unaprijed upisati pobjedu, pogotovo kada je to Damir u pitanju.
Btw, ne znam kako ovog trola od Susica niko dosad nije banovao, samo suplju prosipa i po kosarkaskom pdf-u, a evo i ovdje sada
Btw, ne znam kako ovog trola od Susica niko dosad nije banovao, samo suplju prosipa i po kosarkaskom pdf-u, a evo i ovdje sada
Frapirao sam se kad sam vidio toliko nisku kvotu, vjerovatno su dobro ukalkulisali Damirovu formu na sljaci spram Marchenkove i veliku motivaciju za probijanje na ATP-u te kvalifikovanje za OI. Iz prkosa sam morao da uzmem hendikep, nadam se da Damir nije odigro protiv sebe pa da ovome pokloni 1 set!AnkleBreaker je napisao/la:Dzumi prema bookmakerima sutra veliki favorit. Kvota na pobjedu 1,25.
Al ovaj @PapeSusic ne popusta za Anel propagandom ni na temi tenisa. Najjaci brat, treba mu hitno neki orden dati!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Svaka cast, sutra ce biti tesko ali Dzumi moze i napokon da osvoji scudetto. Najbolji plasman na ATP listi, a tek je pocetak godine. Do kraja da udje u top 50 i puna saka brade. Jos ako osvoji salataru, uuhhh.Effenberg je napisao/la:Frapirao sam se kad sam vidio toliko nisku kvotu, vjerovatno su dobro ukalkulisali Damirovu formu na sljaci spram Marchenkove i veliku motivaciju za probijanje na ATP-u te kvalifikovanje za OI. Iz prkosa sam morao da uzmem hendikep, nadam se da Damir nije odigro protiv sebe pa da ovome pokloni 1 set!AnkleBreaker je napisao/la:Dzumi prema bookmakerima sutra veliki favorit. Kvota na pobjedu 1,25.
Al ovaj @PapeSusic ne popusta za Anel propagandom ni na temi tenisa. Najjaci brat, treba mu hitno neki orden dati!![]()
![]()
Veliki motiv ima Damir, Anel će ga gledati
De ako neko ima link nek postavi. 
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Shminka care postavi link ,kod tebe bude najvise cista slika,ja nadjem ali bude nekvalitetno,sretno Damireeeeee.....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Idemo Damire, jedini si ostao od moje individualne sportske svete trojke (Dzeko, Teletovic) koju pratim a da se nasikiram 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Hajmo kakav link , bem mu ponjavu 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- firefirefirely
- Kontakt:
Ima li ko link za mobitel? ( Windows phone )
shminka je napisao/la:Veliki motiv ima Damir, Anel će ga gledati
Evo Pliskova mi dobila prvi set i brejkala i potvrdila u drugom setu, nek dobije samo Damke u hendikepu al dabogda evo vec usro 2 break lopte! Ovaj prvi game ce biti odlucujuci, ako ga tu krene sve ce ici glatko.
Coronados de gloria vivamos,
3 break lopte propusti u 1 game-u

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
-
oldtown1990
- Kontakt:
Evo breaka evo seta 
Setkara 1.set zijanio 1-6
Setkara 1.set zijanio 1-6
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Karaju ga sudije u zadnje vrijeme sto jest jest
ide break
ide break
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.