PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Rokoko87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rokoko87 » 27 apr 2016, 22:27

Jedini ste vi mislili da su ti Brazilci majstori statistike kada su dolazili po strogoj naredi Ješe.

Edin Rustemović aka Obi Mikel
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 apr 2016, 22:29

Rokoko87 je napisao/la:Jedini ste vi mislili da su ti Brazilci majstori statistike kada su dolazili po strogoj naredi Ješe.

Edin Rustemović aka Obi Mikel
normalno,

čak možeš izvući moje postove o tome kako je neko pojačanje onda kada to opravda na terenu

doduše to je i Miodrag rekao kao "vidjećemo jesu li pojačanja na kraju sezone"....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 apr 2016, 22:31

Ide premija Velezu od ljudi iz Sirokog da kazne Sarajevo zato sto se nisu trudili protiv Zelje.. By molotovljev..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

zuhado
Kontakt:

Post Postao/la zuhado » 27 apr 2016, 22:33

DenchiNL je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
Taman da ga je lopta pogodila pet puta, dao je gol, koliko god ti pokušavao umanjiti njegov učinak. Nevjerovatan posao odrađuje na svakom mogućem dijelu terena, dok Duljević svoj posao ne obavlja ni na strani na kojoj bi trebao. Kod vas je ovaj preuzeo šutiranje penala, slobodnih, izvođenje kornera i opet nije u stanju nešto naročito popraviti statistiku. Ne da je bolji, nego je troduplo bolji.

Eno, sad je bitno i kome je gol dao. Koji jad.. :lol:

Vi njega samo nastavite uzdizati, dok on lopte nabija na Poljine umjesto da šutira u gol ili bar doda igraču koji je u povoljnijoj poziciji.. Samo na derbiju je glupan to tri puta uradio, i zahvalan sam mu na tome.
i ovi iz mijanmara su majstori statistike...pa na terenu baš i nije isto...statistički možeš svašta uljepšati, pa reći da je Miroslav dao duplo više golova što je u biti tačno ali je razlika tako mala da se može stići u jednoj tekmi, zar ne? :D ja ću primjetiti da sudiš o Duljeviću na osnovu ove zadnje tekme gdje su ga često čuvala po 2 igrača a i vidjeli smo kakav je to susret bio...jedan je tim htjeo igrati fudbal drugi se bojao fudbala...pa je i sudija suspendovan jer je dozvolio UFC...i nije svirao raznorazne prekršaje i egzibicije....e sad zapitaj se zašto bi Edis stavio 2 čovjeka na nekog ko je tako loš i bezopasan??? ;) očigledno se ti i tvoj trener ne slažete, čovjek se spremao 3 mjeseca za ovu tekmu , nećeš valjda reći da nije znao odakle opasnost dolazi??? rado bih uporedio ova dva krila sljedeću sezonu , valjda oba ostanu toliko u klubovima....

p.s. - nemoj zamjeriti navijače želje inače ne shvatam ozbiljno, ja sam od vas čuo da i Memija treba u repku tako da..... :stop: :wave:
Ko tebe uopste shvata ozbiljno?

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 apr 2016, 22:35

Rinuka je napisao/la:duljevic sam vrijedi otprilike ko 4 prvoplasirane ekipe PL zajedno, mozda koju kermu vise :kafa:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 apr 2016, 22:39

tuzlak1987 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Ragbi Klub Željezničar
Ma vi Kodru da ste ostavili i imali strpljenja pobjedili bi Zelju i da ragbi igraju..
možda, vjerovatno bi imali titulu manje u tom slučaju ali bi bili bolji na duge staze....tj. Kodro je pobornik procesa stvaranja stila igre,
ali nemjerljivo taktički zreliji od ijednog trenera u istoriji Sarajeva...moje lično mišljenje da taj čovjek toliko zna o fudbalu da bi mogao svaki dan nešto novo od njega naučiti, pressice su bile kao predavanja...imao je nešto Cruyffovsko, neku mirnoću....
a opet i njega bi pojela ova divlja liga :D gdje likovi gledaju tekme na teletextu i gledamo kroz prste UFC ekipama :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 27 apr 2016, 22:44

DenchiNL je napisao/la:
Taman da ga je lopta pogodila pet puta, dao je gol, koliko god ti pokušavao umanjiti njegov učinak. Nevjerovatan posao odrađuje na svakom mogućem dijelu terena, dok Duljević svoj posao ne obavlja ni na strani na kojoj bi trebao. Kod vas je ovaj preuzeo šutiranje penala, slobodnih, izvođenje kornera i opet nije u stanju nešto naročito popraviti statistiku. Ne da je bolji, nego je troduplo bolji.

Eno, sad je bitno i kome je gol dao. Koji jad.. :lol:

Vi njega samo nastavite uzdizati, dok on lopte nabija na Poljine umjesto da šutira u gol ili bar doda igraču koji je u povoljnijoj poziciji.. Samo na derbiju je glupan to tri puta uradio, i zahvalan sam mu na tome.
i ovi iz mijanmara su majstori statistike...pa na terenu baš i nije isto...statistički možeš svašta uljepšati, pa reći da je Miroslav dao duplo više golova što je u biti tačno ali je razlika tako mala da se može stići u jednoj tekmi, zar ne? :D ja ću primjetiti da sudiš o Duljeviću na osnovu ove zadnje tekme gdje su ga često čuvala po 2 igrača a i vidjeli smo kakav je to susret bio...jedan je tim htjeo igrati fudbal drugi se bojao fudbala...pa je i sudija suspendovan jer je dozvolio UFC...i nije svirao raznorazne prekršaje i egzibicije....e sad zapitaj se zašto bi Edis stavio 2 čovjeka na nekog ko je tako loš i bezopasan??? ;) očigledno se ti i tvoj trener ne slažete, čovjek se spremao 3 mjeseca za ovu tekmu , nećeš valjda reći da nije znao odakle opasnost dolazi??? rado bih uporedio ova dva krila sljedeću sezonu , valjda oba ostanu toliko u klubovima....

p.s. - nemoj zamjeriti navijače želje inače ne shvatam ozbiljno, ja sam od vas čuo da i Memija treba u repku tako da..... :stop: :wave:
Da, ali Miroslav i Haris nastupaju u istoj ligi te je samim tim relevantno porediti statistiku njih dvojice.
Sudim o Duljeviću iz čitave polusezone, tokom koje je bio u najmanju ruku katastrofalan.
Memija, da je odrzao formu iz prethodne sezone ili Europe, mogao bi biti pozvan u reprezentaciju prije Duljevića. Još je i desni bek, a to nam je nedostajalo.. Memiju iz prethodne polusezone niko nije prizivao u repku, lazove. Pa mi smo ga, bar dok se ne dozove, tjerali iz prvih jedanaest.

@zuhdo
Nije još. :lol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 27 apr 2016, 22:48

Ne serite vise o Dulji..Nije on kriv sto je svaki yebeni dan vjetar, i yebe mu frizuru dok trci..Ne moze se on sam boriti i sa vjetrom/frizurom i protivnickim igracima..Pa nije cojek nindja jbt :evil:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 27 apr 2016, 22:49

Mislio je vjerovatno na taktiku cjevanica,to ti je ono,fora, ala Hadžialagić.. :lolno:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 apr 2016, 22:49

@DenchiNL

Pa evo vidis na primjeru Husrefa sta na duze staze uradi, digao je nekim igracima rejting za godinu dana postepeno dok ih je upoznao. Nema igraca koji nije napredovao, Saric kada je dosao bio je vrlo los i kod Husrefa postade duplo bolji igrac..

Dok ovo kada dolazi do promjena trenera neke igrace stvarno unisti...

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 27 apr 2016, 22:56

Kodro je nogiran jer nije htio učestvovati u kupovini utakmica, dok je poslušni Dženo bio tu samo marioneta. Vidi se iz raznoraznih afera i prozivanja punca i ostalih.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 apr 2016, 23:01

Da, ali Miroslav i Haris nastupaju u istoj ligi te je samim tim relevantno porediti statistiku njih dvojice.
Sudim o Duljeviću iz čitave polusezone, tokom koje je bio u najmanju ruku katastrofalan.
Memija, da je odrzao formu iz prethodne sezone ili Europe, mogao bi biti pozvan u reprezentaciju prije Duljevića. Još je i desni bek, a to nam je nedostajalo.. Memiju iz prethodne polusezone niko nije prizivao u repku, lazove. Pa mi smo ga, bar dok se ne dozove, tjerali iz prvih jedanaest.

@zuhdo
Nije još. :lol:
naravno da nastupaju, jedan od početka sezone a 2. od neki dan ;) to je kao da porediš npr. uspjehe Sarajevskih klubova u zadnje 3 godine :D
dakle selektivno gledanje činjenica, ko kaže da će Stevanović u sljedećih 20 tekmi zabiti više ijedan gol? a možda hoće 30? jedina objektivna usporedba je oba igrača tokom cijele sezone....

ja ću se uzdržati od vulgarnih komentara i ličnog vrijeđanja za Memiju, ali je moje lično mišljenje da je ovaj junior Kadušić Space Shuttle za Memiju sada, ukoliko ikada uspije poraditi na defanzivnoj igri i fizičkoj čvrstini(s godinama) bit će paklen igrač... njegov ofanzivni momenat i kombinatorika su i više nego zadovoljavajući...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 apr 2016, 23:07

newborn je napisao/la:Kodro je nogiran jer nije htio učestvovati u kupovini utakmica, dok je poslušni Dženo bio tu samo marioneta. Vidi se iz raznoraznih afera i prozivanja punca i ostalih.
:facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 27 apr 2016, 23:10

molotovljev je napisao/la:Nekad je to bio Travnik, a danas je to Željezničar.
newborn je napisao/la:Nekad je to bio samo OlimpiC, danas je to i Sarajevo. Sigurnih 6 bodova u sezoni.
:mrgreen:

Kakav tačdaun
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 apr 2016, 23:32

Malo se vjeruje Memiji.Lik je desni bek i kao takav ne moze biti lijevi bek.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 apr 2016, 23:37

samirr je napisao/la:Malo se vjeruje Memiji.Lik je desni bek i kao takav ne moze biti lijevi bek.
Memija je najbolji na desnom krilu, ali ne moze pored Stevanovica pa igra beka.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 apr 2016, 23:43

amazon je napisao/la:
samirr je napisao/la:Malo se vjeruje Memiji.Lik je desni bek i kao takav ne moze biti lijevi bek.
Moze on i beka desnog , za lijevog nije.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 28 apr 2016, 00:28

samirr je napisao/la:
amazon je napisao/la:
Moze on i beka desnog , za lijevog nije.
moze li prati stolice sa otkricem godine?? :lol:

slika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 apr 2016, 01:24

Mrtva tema. Muki gleda parove i baca na macu.

zuhado
Kontakt:

Post Postao/la zuhado » 28 apr 2016, 01:58

Zrinjski sampion

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.