Mora smanjiti dozivljaj..zajebana je maca, i ekrem je na nju siljio pa mu srce otkazalosamirr je napisao/la:Mrtva tema. Muki gleda parove i baca na macu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Zuhdija jesi to ti ?zuhado je napisao/la:Zrinjski sampion
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Rinuka je napisao/la:Mora smanjiti dozivljaj..zajebana je maca, i ekrem je na nju siljio pa mu srce otkazalosamirr je napisao/la:Mrtva tema. Muki gleda parove i baca na macu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
rifete jesi li to ti?samirr je napisao/la:Zuhdija jesi to ti ?zuhado je napisao/la:Zrinjski sampion
Memija je najbolji kao desni bek. Najbolje igre je tu pruzao. Edis mu izmislja pozicije. Kvalitetom nije za klupe, ali isto tako kvalitet mu nije dovoljan da izgura Sinisu i Miru.amazon je napisao/la:Memija je najbolji na desnom krilu, ali ne moze pored Stevanovica pa igra beka.samirr je napisao/la:Malo se vjeruje Memiji.Lik je desni bek i kao takav ne moze biti lijevi bek.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zamisli tek da su na posten nacin osvojili titulu... koliko bi onda tek poludio dinokio 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bio bi normalniji. Ovdje se ponasa kao covjek koji je uradio neko sranje, zna da ce nayebati, pa se razvalio zadnji put.jovanmaksimovic je napisao/la:zamisli tek da su na posten nacin osvojili titulu... koliko bi onda tek poludio dinokio
Da smo osigurali Europu, hladno bi pustio Zrinjskog da nas raznese na Grbavici. Ovi iz Tuzle bi nas kleli naredna dva stoljeca za drugu ligu i titulu 
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
terrorist je napisao/la:Da smo osigurali Europu, hladno bi pustio Zrinjskog da nas raznese na Grbavici. Ovi iz Tuzle bi nas kleli naredna dva stoljeca za drugu ligu i titulu

Pišeš to kao da je Željo apsolutni favorit protiv Zrinjskog, ili da u najmanju ruku imate jači tim.terrorist je napisao/la:Da smo osigurali Europu, hladno bi pustio Zrinjskog da nas raznese na Grbavici. Ovi iz Tuzle bi nas kleli naredna dva stoljeca za drugu ligu i titulu
Nad tobom sunce najljepše sja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pa dobro, nije baš da smo autsajderi kao što je Sarajevo protiv nas, ali favoriti jesu. Kako god, navijat ćete za nas iz sveg srca, nadam se da ćemo vas pozdraviti.pinoglavi je napisao/la:Pišeš to kao da je Željo apsolutni favorit protiv Zrinjskog, ili da u najmanju ruku imate jači tim.terrorist je napisao/la:Da smo osigurali Europu, hladno bi pustio Zrinjskog da nas raznese na Grbavici. Ovi iz Tuzle bi nas kleli naredna dva stoljeca za drugu ligu i titulu
Zamislite koliki je mangup Jovan Blagojević. Psuje Edisu Mulaliću, prebije koljena igračima Sarajeva u oba derbija, u oba derbija asistira za gol.
Niste autsajderi, ali eto nije baš da ste izraziti favoriti, a po onom postu ispade da jeste. Ja ni ne računam na kiskove Zrinjskog do kraja, mi ako dobijemo 4 utakmice prvaci smoPipiDugaCarapa je napisao/la:Pa dobro, nije baš da smo autsajderi kao što je Sarajevo protiv nas, ali favoriti jesu. Kako god, navijat ćete za nas iz sveg srca, nadam se da ćemo vas pozdraviti.pinoglavi je napisao/la:Pišeš to kao da je Željo apsolutni favorit protiv Zrinjskog, ili da u najmanju ruku imate jači tim.terrorist je napisao/la:Da smo osigurali Europu, hladno bi pustio Zrinjskog da nas raznese na Grbavici. Ovi iz Tuzle bi nas kleli naredna dva stoljeca za drugu ligu i titulu![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Zrinjski ce vas raznijeti i tak' i tak'. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Na Grbavici smo favoriti naravno.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Kakve besmislice.Protiv Želje na Grbavici niko nije favorit, nikad u ovoj jadnoj ligi.I Zrinski neće kiksati protiv najvećeg, oni će planski izgubiti u toj utakmici.Čuj kiks, protiv Želje.Mogu samo prebaciti normu ako slučajno izvuku bod ili sva tri.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ekipa koja se bori za opstanak, ne moze biti favorit protiv prvoplasiranog tima. 
Kako molim te? Jedino mi sami sebi mozemo sjebat sansu za titulu, jer sve sto trebamo uradit je pobijedit sve do krajaterrorist je napisao/la:Da smo osigurali Europu, hladno bi pustio Zrinjskog da nas raznese na Grbavici. Ovi iz Tuzle bi nas kleli naredna dva stoljeca za drugu ligu i titulu
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
prosle sedmice sam bio na tebi olimpika i napisao gasi klub bez navijaca. Jedan od njihovi navijaca mi je odgovorio: ali bi ti gasio klub iako Sarajevo vidiš uglavnom preko televizije. Ne kontam u cemu je ovdje poenta da nekog uvrijedi ovom recenicom ne moze ni pomocu trikova 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nema jedan, ili je Mancini ili je Mokroguz.samirr je napisao/la:prosle sedmice sam bio na tebi olimpika i napisao gasi klub bez navijaca. Jedan od njihovi navijaca mi je odgovorio: ali bi ti gasio klub iako Sarajevo vidiš uglavnom preko televizije. Ne kontam u cemu je ovdje poenta da nekog uvrijedi ovom recenicom ne moze ni pomocu trikova
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.