Mislis Mkhitaryan, tek to nebi volio da vidimL'Avvocato je napisao/la:Cavani ne, hvala. To nikako ne bi volio vidjeti.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Mislis Mkhitaryan, tek to nebi volio da vidimL'Avvocato je napisao/la:Cavani ne, hvala. To nikako ne bi volio vidjeti.
IlCapitano je napisao/la:Ban.L'Avvocato je napisao/la:Cavani ne, hvala. To nikako ne bi volio vidjeti.![]()
On je dobar, godio bi nam.10DelPiero je napisao/la:Mislis Mkhitaryan, tek to nebi volio da vidimL'Avvocato je napisao/la:Cavani ne, hvala. To nikako ne bi volio vidjeti.
ova druga varijanta mi se mnogo vise svidjaIlPrincipino je napisao/la:GdS: Juventus ce dovesti tri velika pojacanja na ljeto plus ce zadrzati Pogbu. Andre Gomes, Mkhitaryan & Cavani su glavne mete. Kante & Lukaku su alternative.
A jarane sve je na Moratti, ako želi da ostane bujrum. Uslove ima. Šta pričaš?Mig_Mig je napisao/la:Sta to konkrento kaze ?To sto celo kaze, to okaci macku o rep! Zeli Marotta pod ovim uslovima pod kojim igra sada! A sta Alvaro zeli ?VelaHavle je napisao/la:Marotta Bog te vidioMig_Mig je napisao/la:Ko ti to kaze da zelimo?! On zeli ostati, ako mu Juventus garantuje privh 11? a gdje ti vidis to da mu garantujemo?
pa dovoljno je pogledati ko je poceo utakmicu u startnoj postavi (ovdje ne bih racunao postave do 31.10.15). mislim da se moze zakljuciti da je m.m. prvi izbor, a morata ulazi kada je ovaj povrijedjen. Misljenja sam da alegri ne zna iskorisiti moratu na pravi nacin, ali dokle god se pobjedjuje nikoga nije ni briga;)VelaHavle je napisao/la:Real mu sigurno neće dat' 12430 miliona platu. Ne mogu sada naći platne liste ali ne dobiva više od 3 miliona godišnje s tim da je još mlad i treba da se dokaže kao WC napadač a potencijal ima. Gdje si pročitao da Allegri voli Mandžukića? Mario je doveden iz razloga da nadoknadi Tevezovu borbenost, šampionski mentalitet i Uprava je ostvarila to što je naumila.
Haha, nadat se ! Samo nema nista konkretno na trzsitu !Juventinisimo je napisao/la:Dovesti ce stari lisac, opet nesto za dzabalesku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.