BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
opet 2 brejk lopte i zasad ništa, imao je i u drugom setu 2, pa koliko mu treba,,,Evo i treča....Ode i ona u vjetar...Cetvrta....Hvala kurcu na udarcu.........
Meni ne radi više ovaj a i ostali mi linkovi neće, ako ima neko koji radi neka postavi .. HVALA !!Unofficialpage je napisao/la:Prošli meč je bila dobra slika![]()
http://live.robinwidget.com/livematches ... 08512.html
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
- AnkleBreaker
- Kontakt:
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiBoltDevil je napisao/la:Meni ne radi više ovaj a i ostali mi linkovi neće, ako ima neko koji radi neka postavi .. HVALA !!Unofficialpage je napisao/la:Prošli meč je bila dobra slika![]()
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne rad ni meni taj višeBoltDevil je napisao/la:Meni ne radi više ovaj a i ostali mi linkovi neće, ako ima neko koji radi neka postavi .. HVALA !!Unofficialpage je napisao/la:Prošli meč je bila dobra slika![]()
Sad ovdje gledam
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hvala legendoBigDaddy je napisao/la:http://www.****/tennis/384494/1 ... nline.html
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Ma dobija ovo sad, ovo je morao pustiti jedan set za kladionice da popadaju hendikepi, standardna procedura kod nekih favorita. Sa 40:00 u odlucujucem game-u do breaka ma daj. 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Kako je na 40:00 bio siguran da Marchenko neće pogriiješiti jedan od tri naredna poena?Effenberg je napisao/la:Sa 40:00 u odlucujucem game-u do breaka ma daj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Malo udaraj mlako, malo idi na drugu servu itd, nije to problem, uostalom mogao je i u TB popustiti, njima kad narede kladare da rade sta trebaju znaju oni. Mislis da prenose sve moguce turnire i nude grafike onako dzaba i da je sve posteno? Nemoj biti naivan. Imaju oni svoje ljude.Virtu4l je napisao/la:Kako je na 40:00 bio siguran da Marchenko neće pogriiješiti jedan od tri naredna poena?Effenberg je napisao/la:Sa 40:00 u odlucujucem game-u do breaka ma daj.
Ali bitno da dobije sad ovo!
Effenberg obolio od kladionice, takav je moj stari bio dok se nije konacno okanio 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde prestani drop shotove igrat
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa zar nije bolesno da te pitam? Mislim ono bas da padne koncentracija tad a do tad Marchenka ni na mapi nema. Dobija izgubljeno, evo i ovaj sad sedmi game treceg seta je isto sumnjiv. Problem je sto ljudi koji se ne klade kontaju da smo mi obolili a ne znaju ni sami nabrojati tri oklade koje postoje za npr. teniski mec, ne mora igrac striktno nastimati protiv sebe mec, dovoljno je i game pa cak i poen jedan da ustima, da ne pricam kolika je kvota da ce izgubiti servis game kad ima 40:00. Rade se te stvari i to je zalosno.Galion je napisao/la:Effenberg obolio od kladionice, takav je moj stari bio dok se nije konacno okanio
Ovaj Marchenko je uzasan danas on ne moze dobiti ovaj mec bez da mu Damir pusti. To je vrlo vidljivo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije to kladionica to je psiha. I danas Damir ne igra uopšte dobro.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
vec na nekoliko tema citam te tvoje teorije, moj ti je savjet da se okanis kladionica, i prestanes gledati sport "ocima kladionice" i znat ces da uzivas
sport je takmicenje i ne bi bilo zanimljivo da uvijek favorit ili bolji dobija
Don't believe the hype.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bravo. A sad masaza, spa, meditacija, yoga, relaksiranje, razmisljanje..pa idemo dalje
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 28 apr 2016, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bravo Džumi, idemo do kraja aBd ..

Dobro je se ipak sve zavrsilo. Teza pobjeda od ocekivanog ali pobjedi se ne gleda u zube.
Cestitke na novom CH rank!

Cestitke na novom CH rank!
...i malo hrvanja sa dragombordo_Sarajevo je napisao/la:Bravo. A sad masaza, spa, meditacija, yoga, relaksiranje, razmisljane..pa idemo dalje
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
S obzirom da je i Jelena tu, možda bude i ....pitabordo_Sarajevo je napisao/la:Bravo. A sad masaza, spa, meditacija, yoga, relaksiranje, razmisljane..pa idemo dalje
Anfernee "Penny" Hardaway #1
To mozda jesi u pravuakisarajevo92 je napisao/la:vec na nekoliko tema citam te tvoje teorije, moj ti je savjet da se okanis kladionica, i prestanes gledati sport "ocima kladionice" i znat ces da uzivas
@unoff: Ti kazes psiha, a nije li jednako tako interesantno da Marchenko koji je isto budala mozda i veca od Damira iskuliran cijeli mec, eto on lafo ne moze izgubiti koncentraciju a sve ide protiv njega cijeli mec.
Al bitno da je on dobio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.