Rokoko87 je napisao/la:Nema jedan, ili je Mancini ili je Mokroguz.samirr je napisao/la:prosle sedmice sam bio na tebi olimpika i napisao gasi klub bez navijaca. Jedan od njihovi navijaca mi je odgovorio: ali bi ti gasio klub iako Sarajevo vidiš uglavnom preko televizije. Ne kontam u cemu je ovdje poenta da nekog uvrijedi ovom recenicom ne moze ni pomocu trikova
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hipotetično vprašanje je povezano z vse pogostejšimi namigi. Bi lahko bili »dober« izgovor za kaj takšnega tudi Sarajevo?rasavoje je napisao/la:Zrinjski ce vas raznijeti i tak' i tak'.
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Igraj do krajaa, yebeees ostaleee
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
za vas dvostruki sampioni ove godineHigh je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ŠAMPION
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Najgore od svega sto vi titulu jos zadugo necete vidjetiPipiDugaCarapa je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pucaju čireviZip je napisao/la:
Najgore od svega sto vi titulu jos zadugo necete vidjeti
Sarajevska jalija za svog Želju navija!jovanmaksimovic je napisao/la:za vas dvostruki sampioni ove godineHigh je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ŠAMPIONajde makar smo najuspjesniji u gradu do daljneg...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma jok, ev kupio neko sredstvo za ciscenje pa deveram malo.kyrgios je napisao/la:Pucaju čireviZip je napisao/la:
A što deveraš?Zip je napisao/la:Ma jok, ev kupio neko sredstvo za ciscenje pa deveram malo.kyrgios je napisao/la:Pucaju čireviZip je napisao/la:
Tako je, kad vam je najteze trebati zbiti redove, samo tako mozete a ne da se svadjate, komsija je najpreci.....steta za Olimpik, a tako su divno i lijepo igrali, pogotovo na sarajevskim susretima......High je napisao/la:Sarajevska jalija za svog Želju navija!jovanmaksimovic je napisao/la:za vas dvostruki sampioni ove godineHigh je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ŠAMPIONajde makar smo najuspjesniji u gradu do daljneg...
Postavljamo standarde, nabijamo komplekse 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ma lose ovo sredstvo, namucih se.. koje vi koristite da si olaksam jbmu?kyrgios je napisao/la:
A što deveraš?
A majke vam, kako se zove to sredstvo za ciscenje, imam nekih stolica kuci, treba ih ocistiti. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
au au au au au
E, čuj plaćenih navijača.Skver je napisao/la: Tako je, kad vam je najteze trebati zbiti redove, samo tako mozete a ne da se svadjate, komsija je najpreci.....steta za Olimpik, a tako su divno i lijepo igrali, pogotovo na sarajevskim susretima......
Dje ce ko s njima ba..Oni to ovako rade
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/29 ... jemu-video
[youtube][/youtube]
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/29 ... jemu-video
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ja evo stan kupio od para koje sam dobio navijajuci, nije kasno da nam se pridruzis, makar ces jedan trofej proslavit a uz to se i obogatitHigh je napisao/la:E, čuj plaćenih navijača.Skver je napisao/la: Tako je, kad vam je najteze trebati zbiti redove, samo tako mozete a ne da se svadjate, komsija je najpreci.....steta za Olimpik, a tako su divno i lijepo igrali, pogotovo na sarajevskim susretima......Čitav vijek vas žegamo, a vi ni mukajat.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
A za šta tebi plaćaju? Da talambasaš po forumu?DoeTz je napisao/la:Ja evo stan kupio od para koje sam dobio navijajuci, nije kasno da nam se pridruzis, makar ces jedan trofej proslavit a uz to se i obogatitHigh je napisao/la:E, čuj plaćenih navijača.Skver je napisao/la: Tako je, kad vam je najteze trebati zbiti redove, samo tako mozete a ne da se svadjate, komsija je najpreci.....steta za Olimpik, a tako su divno i lijepo igrali, pogotovo na sarajevskim susretima......Čitav vijek vas žegamo, a vi ni mukajat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.