remA1 je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Bogami Schwartzic ce ovo u 2 seta rijesit, Tomic ovaj sljakerski dio sezone malo obilazi svijet, cisto prodje one zadnje levate u 1. kolu da ima koji dan vise placeno u tom gradu, i hajmo slijedeca destinacija!
Volio bi da neko da nekih informacija o ovom Schwartzmannu i sta tu moze ocekivati Damira, koje su mu mane i koje prednosti?
Ma uzet će Tomik drugi set.. kladinice jare

Hehehe dobar si. Ja znam samo jednom kad sam puko finih para jednog dana, otiso sam nasumicno gurnuo 4 meca kvote po 2,2 - 2,5 da ce sva 4 ici u 3 seta, sto zene sto muski. I doslo. Kladionice ako ne mogu uticati da favorit dobije sigurno da im jeste u interesu poobarati sto vise hendikepa i undera jer se to igra. Ne bi me cudilo da Tomic sad odigra ko nikad na sljaci u drugom ko fola, a u trecem gubi to je 100%.
Za ITF i Challengere necu ni da pricam. Tamo vidis jedan igrac dobije prvi set 6:0 drugi popusi 6:1 i onda treci dobije 7:6 mislim ono WTF??? I kazu mi ljudi ne stimaju se mecevi, ma tu nema dileme jedino je pitanje KAKO se stimaju a ne DA LI se stimaju.
Samo pogasiti kladionice i problem rjesen, onda bi se dalo uzivati vise u sportu.