FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 28 apr 2016, 15:29

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 apr 2016, 15:36

MortemHz je napisao/la:A bili bi nosioci u 2. pretkolu LP, samo kad se sjetim toga..
A EL? Ima li sanse da u trecem budemo nositelji?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 apr 2016, 15:38

Sabinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:A bili bi nosioci u 2. pretkolu LP, samo kad se sjetim toga..
Ne.
Samo u prvom i drugom

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 apr 2016, 16:03

Ovo protiv Mladosti u srijedu, od 17.00h... A ja kuci otisao za maj :hmmmmm: Znaci, preskacem tu, nadam se prijenosu na yt ili na TV-u :pray:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 apr 2016, 16:04

Sabinho je napisao/la:
Nema sanse, napisao sam na prosloj stranici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 apr 2016, 16:13

MortemHz je napisao/la:slika
slika
:beba:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 28 apr 2016, 16:14

**** Ralph Lauren ovo bi noso vazdan kroz grad hahah

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 apr 2016, 16:19

Ma ovo mi vise djeluje kao neka preyebena majica nego dres :tokralju: Umjesto ovih plavkastih linija samo bijele i to je to :ljepota:
ZZ

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 apr 2016, 16:22

Sabinho je napisao/la:
promijenjena su malo pravila tj pretkola pa od prosle godine svi nasi pocinju od prvog pretkola (nekad smo mi pocinjali tek od drugog) dok se u trecem pretkolu nalaze one najjace ekipe sto su nekad dolazile tek u play offu, kao kad smo Borusiju dobili, sad je mozes dobiti u trecem pretkolu, tj ko bude predstavnik Njemacke i ostalih najjacih liga
Pyro is not a crime !

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 28 apr 2016, 16:28

THEC je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
promijenjena su malo pravila tj pretkola pa od prosle godine svi nasi pocinju od prvog pretkola (nekad smo mi pocinjali tek od drugog) dok se u trecem pretkolu nalaze one najjace ekipe sto su nekad dolazile tek u play offu, kao kad smo Borusiju dobili, sad je mozes dobiti u trecem pretkolu, tj ko bude predstavnik Njemacke i ostalih najjacih liga
A ima li ekipa koje se ukljucuju u Playoffu ? ili sve dolaze u 3 ?

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 apr 2016, 16:33

mislim da se samo ukljucuju porazeni iz 3.pretkola LP
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 apr 2016, 16:37

Kad pocinje liga onako odokativno ? Da znam hocel Ćelo imat vremena da spremi ekipu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 apr 2016, 16:39

mislim da ce to biti nekad pocetkom augusta, a u najgorem slucaju mozda zadnja sedmica Jula
Pyro is not a crime !

SusicBVB
Kontakt:

Post Postao/la SusicBVB » 28 apr 2016, 16:41

Imam vrele informacije . Saznao sam kako je CATAKOVIC postao prva zvjezda kluba ... DVOJAC HURTIC- ŠUMAR su se fino zakitili od CATAKOVICEVOG menadžera koji se zove MUJAKIC covijek je inače iz Kladuse bio je nekad igrac , zavrsio je karijeru jako mlad zbog povrede i okrenuo se u menadžerske vode , njegova porodica je mnogo bogata on je sada privatnik jedne firme i PUN JE KAO BROD , kazu da njegov brod ne moze potonuti , to znaju dobro novinar SUMAR I ZUKIC - menadžer iz Njemacke jer dok je MUJAKIC bio igrac , karijeru mu je vodio menadžer ZUKIC zajedno sa Sumarom . SUMAR I ZUKIC su kumovi i oni su mu vodili karijeru , a sada kada je zavrsio karijeru okrenuli su ga da bude menadžer i redovno ga muzu kao kravu ... Šumar je u jako dobrom odnosu sa Hurticem i sa njim je napravio dil kombinaciju dovodili su igrace u academy-u i uzimali novac , a sada to rade u prvom timu , uzmu novac od roditelja ili menadžer i igrac je ZVJEZDA prvog tima , otac od VAZDE kapitena juniora se žalio dao je novac , a mali jos nije zaigrao , kazu da ce uskoro biti u igri , vrijeme ce pokazati sve ...

slika

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 apr 2016, 16:44

:rol: :rol: :bow:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 apr 2016, 16:48

SusicBVB je napisao/la:Imam vrele informacije . Saznao sam kako je CATAKOVIC postao prva zvjezda kluba ... DVOJAC HURTIC- ŠUMAR su se fino zakitili od CATAKOVICEVOG menadžera koji se zove MUJAKIC covijek je inače iz Kladuse bio je nekad igrac , zavrsio je karijeru jako mlad zbog povrede i okrenuo se u menadžerske vode , njegova porodica je mnogo bogata on je sada privatnik jedne firme i PUN JE KAO BROD , kazu da njegov brod ne moze potonuti , to znaju dobro novinar SUMAR I ZUKIC - menadžer iz Njemacke jer dok je MUJAKIC bio igrac , karijeru mu je vodio menadžer ZUKIC zajedno sa Sumarom . SUMAR I ZUKIC su kumovi i oni su mu vodili karijeru , a sada kada je zavrsio karijeru okrenuli su ga da bude menadžer i redovno ga muzu kao kravu ... Šumar je u jako dobrom odnosu sa Hurticem i sa njim je napravio dil kombinaciju dovodili su igrace u academy-u i uzimali novac , a sada to rade u prvom timu , uzmu novac od roditelja ili menadžer i igrac je ZVJEZDA prvog tima , otac od VAZDE kapitena juniora se žalio dao je novac , a mali jos nije zaigrao , kazu da ce uskoro biti u igri , vrijeme ce pokazati sve ...

slika
''milioner'' razguli na opšte
SARAJEVO

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 apr 2016, 16:50

Sta mislite ko ce biti alfa i omega u sistemu Ćele Petka ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 28 apr 2016, 16:51

SusicBVB je napisao/la:Imam vrele informacije . Saznao sam kako je CATAKOVIC postao prva zvjezda kluba ... DVOJAC HURTIC- ŠUMAR su se fino zakitili od CATAKOVICEVOG menadžera koji se zove MUJAKIC covijek je inače iz Kladuse bio je nekad igrac , zavrsio je karijeru jako mlad zbog povrede i okrenuo se u menadžerske vode , njegova porodica je mnogo bogata on je sada privatnik jedne firme i PUN JE KAO BROD , kazu da njegov brod ne moze potonuti , to znaju dobro novinar SUMAR I ZUKIC - menadžer iz Njemacke jer dok je MUJAKIC bio igrac , karijeru mu je vodio menadžer ZUKIC zajedno sa Sumarom . SUMAR I ZUKIC su kumovi i oni su mu vodili karijeru , a sada kada je zavrsio karijeru okrenuli su ga da bude menadžer i redovno ga muzu kao kravu ... Šumar je u jako dobrom odnosu sa Hurticem i sa njim je napravio dil kombinaciju dovodili su igrace u academy-u i uzimali novac , a sada to rade u prvom timu , uzmu novac od roditelja ili menadžer i igrac je ZVJEZDA prvog tima , otac od VAZDE kapitena juniora se žalio dao je novac , a mali jos nije zaigrao , kazu da ce uskoro biti u igri , vrijeme ce pokazati sve ...

slika
Ovaj Nermin i Vlatka su nam komšije a njihov mali netreba nikakvo "kićenje" niodkoga nikome!!! Zbog svoje predanosti i talenta,mali će da bude pa makar za dvije klase bolji igarč od svoga oca,inače bolesnika f.k.Saraj'va ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 28 apr 2016, 16:53

plavko setrovic!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 apr 2016, 16:53

slika
Bjez' odavLe.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.