HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

4040deuce
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la 4040deuce » 27 apr 2016, 21:44

@ALOBOLA potpisujem svaku rijec,Sloboda je ekipa jaka ko beton,a posebno im leze takve utakmice kad se njih napada i nisu favoriti..u toj situaciji nam dajem mizerne sanse za pobjedu

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 27 apr 2016, 21:57

Na grbavici samo su tri boda ko Hum,bod je vise kao Bijeli Brijeg :D

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 27 apr 2016, 23:18

4040deuce je napisao/la:@ALOBOLA potpisujem svaku rijec,Sloboda je ekipa jaka ko beton,a posebno im leze takve utakmice kad se njih napada i nisu favoriti..u toj situaciji nam dajem mizerne sanse za pobjedu
Sa takvim razmisljanjem i optimizmom se covjek rijetko susrece,tko je bolan jak ko beton???ovi sto ih je Siroki pobjedio 0:3 kod kuce,ovi sto su 50% utakmica rijesili u 90+ ppgotkom veterana Zebe,sto jadnog Veleza uz sudijsku pomoc pobjedise,sto su ih vile protiv Oimpica pronosale,jadni mi sa navijacima koji se boje dojucerasnjeg drugoligasa,ekipe koju vodi kamiondzija nesto sto je u nas bio Dzida,ulicar sa malo viska para u dzep ,e ljudi moji nego to lijepo docekat,unistit i poslat natrag u Tuzlu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 27 apr 2016, 23:46

hskzmostar je napisao/la:
4040deuce je napisao/la:@ALOBOLA potpisujem svaku rijec,Sloboda je ekipa jaka ko beton,a posebno im leze takve utakmice kad se njih napada i nisu favoriti..u toj situaciji nam dajem mizerne sanse za pobjedu
Sa takvim razmisljanjem i optimizmom se covjek rijetko susrece,tko je bolan jak ko beton???ovi sto ih je Siroki pobjedio 0:3 kod kuce,ovi sto su 50% utakmica rijesili u 90+ ppgotkom veterana Zebe,sto jadnog Veleza uz sudijsku pomoc pobjedise,sto su ih vile protiv Oimpica pronosale,jadni mi sa navijacima koji se boje dojucerasnjeg drugoligasa,ekipe koju vodi kamiondzija nesto sto je u nas bio Dzida,ulicar sa malo viska para u dzep ,e ljudi moji nego to lijepo docekat,unistit i poslat natrag u Tuzlu!
Pilaju naopako

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 28 apr 2016, 08:19

Mene je strah vas pojedinaca zadnje kolo ako nam bude trebala pobjeda a ne stiropolne slobode.
Mi vjerujemo!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 28 apr 2016, 10:30

hskzmostar je napisao/la:
Ne pilam naopako,nego sam realan. To sto ti govoris sve stoji,ali zaboravljas da smo im u tuzli jedva presli centar,da su razvalili Sarajevo i Zelju u Sarajevu i u Tuzli,i da su sve to uradili sa doslovno duplo manjim kadrom od nas,oni nemaju kvalitetnih zamjena na klupi kao mi i imaju veceg strucnjaka na klupi..to ti je realno

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2016, 10:40

Sutra idemo na Grbavicu po nova tri boda...Biće, pretpostavljam, pun stadion, vjerovatno će igrači Želje pokušati kao i protiv Sarajeva igrati čvrsto i na granici kartona ali nisu ni naši igrači balerine, znaju i oni, i te kako, udariti kad treba...
Stoga, očekujem da bi mi mogli igrati u sredini sa Petrakom, Tomićem i Žeravicom...Izgubi li bi nešto na kreaciji ali bi dobili tu potrebnu čvrstinu na sredini terena...
U igri Željezničara potrebno je obratiti pozornost na njihovu desnu stranu i ubacivanja Stevanovića ka Lendriću i blokirati pokušaje Bekrića da loptom pronađe istog tog Lendrića kao i pripaziti se duge lopte Kosorića opet prema Lendriću....i to je to
Biće teško, biće 0-2...Meša i Zaky..Todor asistent kod oba gola...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2016, 11:02

Ljudi, do utakmice sa Slobodom ima još tri kola, prerano je o njima razmišljati ali kad smo već kod njih nemojte zaboraviti da oni tjedan dana prije utakmice sa nama igraju protiv Sarajeva kojemu gori zbog borbe za europu a tri dana nakon toga igraju prvu finalnu utakmicu finala kupa protiv Radnika i onda dolaze nama na noge....
Igra na dva fronta kod njih lagano uzima danak, igrački kadar se polako osipa što zbog ozljeda što zbog kartona a klupa im baš i nije duga...
Nekako imam osjećaj da bi oni mogli završiti kao Široki Brijeg prošle godine koji je bio u borbi i za prvenstvo i igrao u finalu kupa a na kraju ostao bez ičega, čak i bez europe...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 28 apr 2016, 11:11

slika
HŠKZ!

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 28 apr 2016, 11:33

PiazzaGrande je napisao/la:Ljudi, do utakmice sa Slobodom ima još tri kola, prerano je o njima razmišljati ali kad smo već kod njih nemojte zaboraviti da oni tjedan dana prije utakmice sa nama igraju protiv Sarajeva kojemu gori zbog borbe za europu a tri dana nakon toga igraju prvu finalnu utakmicu finala kupa protiv Radnika i onda dolaze nama na noge....
Igra na dva fronta kod njih lagano uzima danak, igrački kadar se polako osipa što zbog ozljeda što zbog kartona a klupa im baš i nije duga...
Nekako imam osjećaj da bi oni mogli završiti kao Široki Brijeg prošle godine koji je bio u borbi i za prvenstvo i igrao u finalu kupa a na kraju ostao bez ičega, čak i bez europe...

Zadnje kolo će biti sve samo NE lagana utakmica za vas..Naravno ako Sloboda bude u igri za titulu ali ne vidim način kako ne bi bila.Svi koji su potcjenili Slobodu su dobili po nosu!!
Navijački pozz
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 28 apr 2016, 11:47

Ne podcjenjujemo Slobodu,al da se bojimo nekog u ovoj ligi daleko od toga.U Mostaru su padale i padat ce puno jace i bolje ekipe.Lp

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2016, 12:12

Ne treba nikoga podcijeniti ali ni precijeniti...Mi smo puno jača momčad, imamo veći fond kvalitetnih igrača a plus toga nemamo obveza u kupu...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2016, 13:07

"Utakmica Željezničara i Zrinjskog je utakmica dvije najbolje ekipe ovog proljeća. Očekujem od mojih igrača da pruže svoj maksimum i ako ispoštujemo sve što se dogovorimo u svlačionici vjerujem da ćemo ostvariti povoljan rezultat. Mi smo na prvom mjestu i tu želimo ostati. Povoljnim rezultatom na Grbavici učvrstili bi se na prvom mjestu i povećali izglede u borbi za naslov prvaka", kazao je na konferenciji za novinare trener Zrinjskog Vinko Marinović...
Za utakmicu na Grbavici trener Zrinjskog neće moći računati na Daniela Graovca i Peru Stojkića, dok se u konkurenciji vraća Miloš Žeravica...
Volim te bola'!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 28 apr 2016, 14:22

Ma lagano bez pritiska bolji ste! Sretno neka ga Filip iz slobodnjaka ja zadovoljan! :kafa:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 28 apr 2016, 14:36

hskzmostar je napisao/la:sto jadnog Veleza uz sudijsku pomoc pobjedise,
:rol: :rol: :rol:

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 28 apr 2016, 17:02

[youtube][/youtube]

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 apr 2016, 17:40

Svi na Grbavicu, Zrinjski te treba!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 28 apr 2016, 22:33

Komsije sretno sutra, samo hrabro, i donesite bodove kuci!!
NK Široki Brijeg

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 28 apr 2016, 22:44

Sutra da im ga Tomić zabije :salut: nadam se bod(ovima) :zviz:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 28 apr 2016, 22:47

Evolve je napisao/la:Komsije sretno sutra, samo hrabro, i donesite bodove kuci!!
:thumbup:

Sutra najteže gostovanje ove sezone sigurno.Željo u odličnoj formi, ali vjerujem u momke i nadam se opet pobjedi na Grbavici... :salut:

slika

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.