FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 28 apr 2016, 16:08

Šta smo se razmazili ?? Ev' ja sam prvi razmažen na normalnu taktiku i normalno pozicioniranje. Koliko je Pep glup insan pokazuje i reakcija Alabe kod primljenog gola. Način na koji on nogama razmišlja i iz aviona se vidi da čovjek nije stoper, a forsira se na toj poziciji. Još gore je da na klupi sjedi odbrambeni igrač. Zašto to radi, nikako ne mogu da shvatim ?!

Oni su sinoć po krilima igrali onu našu igru, gdje se bočni igrači dopunjuju kako u napadu tako i u odbrani. Naša krila nisu mogla meda sinoć baš zbog izostanka podrške bekova.

Neko je rek'o da sinošnji Atletico nije nešto posebno. Mene su baš IMPRESIONIRALI. Onaj njihov fudbal je 5x gledljiviji od našeg meljanja do šesnaesterca pa opet nazad. Ljudi znaju šta hoće i svako ima svoj zadatak, igrači su postrojeni po NATO modelu. Nema teorije da ne primimo gol u Minhenu, i ispadamo 100 %.

PS: Jel' postoji moderacija na ovom forumu ? Zašto se ne sankcioniše pisanje i provociranje polupismenih trolova ? Jel ima tama za takve ? IMA. Ako već nema postojeće garniture nađite momke koji su tu i koji će reagovat' na vrijeme. Dajte ferdija. On doduše često i modifikuje postove :mrgreen: al' je tu dečko. Angažuje ga dok nije naš'o hanumu, poslije ga MI 6 neće moć' uganjat'. I mojne ciganluka da se prijava sredi poslije par dana. :stop:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 28 apr 2016, 16:39

@Centre forward
Apsolutno se slazem s tobom, sve to stoji.
Medjutim mislim da ni oni nisu toliko aman organizovani koliko oni gore na terenu, pojedose sve zivo. Mislim da to kod nas fali, osim Vidalu. I da, i mene je podsjetilo na sezonu triple, jako smo slicno igrali.
Ali isto tako smatram da nisam ni ja rekao nista pogresno.
I ako se ovaj PS odnosi na mene, slobodno nek' me sankcionisu, znas li koliko me zaboli :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 apr 2016, 16:47

Ne bih ja da ikoga išta boli, vjeruj. Ne odnosi se na tebe (ne znam kako si to zaključio), neg' na ove strance koji dolaze na temu koja isključivo pripada navijačima Bayerna. Problem je što vladaju dvostruki standardi al' hajde, anarholiberalizam.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 apr 2016, 17:01

R32 je napisao/la:Nesto nam se Omer beg usutio :mrgreen:
Nikad za nikad. :mrgreen:

U revansu vracamo sve s kamatom, s tim da gol necemo primiti.

Prolazak u finale je zagarantovan, ko misli drugacije neka ponudi neki vid opklade. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 28 apr 2016, 17:07

Eto Hummelsa
FC Bayern -/- THE Ohio State University

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 28 apr 2016, 17:07

Pa ne znam, citam ovaj forum otkada ga je Nelson napravio. I cesto se ljudi kace, iz ovih ili onih razloga, meni nebitnih :P
Ne znam, ja sam isto kao malo dijete, naivan, kad gledam ovaj Bayern, i bez obzira na sve, vjerujem, i vjerovat cu. I kad su bili Ottli, Lelli, Braafheid, Klinsmann itd. I kad je bilo raznih igraca, uvijek sam im zelio najbolje, da uspiju. Tako isto sada, zelim da uspijemo, Bayern sa Guardiolom, bez, sa ovim ili onim. Jako naivno, ali dzaba, imam osjecaj da ne dam ni na koga sve dok su u Bayernu :) Polufinale protiv Barse sam gledao na AA, i ja sam vjerovao dok sudija nije odsvirao kraj :) katastrofa.... I dan danas pratim vecinu nasih igraca u drugim klubovima, recimo Gomeza, i dragi su mi :) I ne znam otkud mi potreba da naskrabam ovo, ali hajde :D VOLIM BAYERN!!! Vise nego djevojku :)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 apr 2016, 17:20

BVB bestätigt: Mats Hummels will zum FC Bayern wechseln
München - Jetzt ist es offiziell: Mats Hummels will zum FC Bayern München wechseln. Das bestätigt Borussia Dortmund in einer Börsenmitteilung.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 28 apr 2016, 17:42

anelbavarac je napisao/la:
BVB bestätigt: Mats Hummels will zum FC Bayern wechseln
München - Jetzt ist es offiziell: Mats Hummels will zum FC Bayern München wechseln. Das bestätigt Borussia Dortmund in einer Börsenmitteilung.
Eto nece u Bayern 100%. Khm
VOLIM BAYERN

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 apr 2016, 17:45

Jel te ko sta pitao slucajno :?:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 apr 2016, 17:46

davud87 je napisao/la:VOLIM BAYERN!!!
Volim i ja i većina ovdje zato nam i jest teško kada vidimo šta Pep radi sa njega.

Nama je potrebna ovakva poveznica između trenera i igrača, ona od srca.
slika
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 28 apr 2016, 17:47

Eto Hummelsa ;)

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 28 apr 2016, 17:51

Jos samo da nas Pep nije zajebo dok su ga cekali s ugovorom, pa da smo maznuli Kloppija auhhhhhhhhhh, koja bi to masina bila :D
Za nadat se da ce Karlo kao Jupp i Ottmar dobro suradivati s upravom i da nece pokusavat nametati neke svoje stvari kao Gaal i Pep i biti ce sve ok.
Zadnja izmjena: Balance, dana/u 28 apr 2016, 17:54, ukupno mijenjano 2 puta.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 apr 2016, 17:53

Zamislite koliko smo mi jaki, odnosno Barca, Real i Bayern, kada sa ovakvom igrom tri sezone za redom igramo polufinale. Dvije sezone prije toga, dva finala...
Je li fakat konkurencija tako slaba? Bilo kako bilo, vjerovatno radi poteza nekih, nepromisljenih, od strane guardiole, Bayern ulazi u polufinale i tu zavrsava svoj pohod na klempu.

Ne treba biti puno pametan, imaju ljudi koji dijele nase misljenje, a znaju 100% o fudbalu. Primjer Hitzfelda, koji javno kritikuje Pep-a i njegove zamisli. Ne treba sumnjati da je Pep dobar trener, ali daleko od najboljih. On jednostavno zeli da osvoji LP na svoj nacin, ako ne moze na svoj, nece nikako. Tako ja to odprilike shvatam.

Hummels po svemu sudeci dolazi, samo je jos u pitanju odsteta. Vjerujem da BvB hoce 35+ milki, a nasi sigurno nece dati preko 30. Da li ce Gotze ili neki drugi igrac biti ukljucen, ostaje da vidimo. Ja bi im rado dao Rafinhu, Rodea, pa cak i Benatiu, ukoliko su zainteresovani. Gotze-a bi sacuvao jos jednu sezonu.

Ima li novosti kada bi Robben mogao zaigrati??? Svaka čast Comanu, medjutim Robben je svjetlosnu godinu ispred njega.
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2016, 18:07

Dakle Mats se vraća kuci :D odlično baš me zanima koga će Karlo uzeti kao zamjene za Boatenga i Matsa hoće li to biti Medhi i Štuber.

sad treba naći zamjenu za Lahma čitao sam negdje da je Karlo zainteresovan ta nekog Tete-a iz Ajaxa nekih 20 godina momak ima znali neko nešto o ovome. Ja bih volio vidjeti umjesto Lahma Carvahala iz rejala

btw
#FCBayern away wins % in CL since 2008:

Klinsmann: 60% (1 season)
Van Gaal: 60% (2 seasons)
Heynckes: 50% (2 seasons)
Pep: 44% (3 seasons)

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 28 apr 2016, 18:36

Moja zelja kao zamjena Lahm-u je Lukas Klostermann :cool: takodjer bih volio vidjeti Soriana kao rezervnog spica.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 apr 2016, 19:22

Bayern@heart je napisao/la:Dakle Mats se vraća kuci :D odlično baš me zanima koga će Karlo uzeti kao zamjene za Boatenga i Matsa hoće li to biti Medhi i Štuber.

sad treba naći zamjenu za Lahma čitao sam negdje da je Karlo zainteresovan ta nekog Tete-a iz Ajaxa nekih 20 godina momak ima znali neko nešto o ovome. Ja bih volio vidjeti umjesto Lahma Carvahala iz rejala
Krajnje vrijeme je da Mats potpiše, jer je to zadnja prilika da vidimo na djelu odbranu: Alaba-MAts-Holger :pray: -Lahm, s obzirom na Lahmovo izvjesno opraštanje od fudbala.

Kako mediji prenose, delegacija kluba je skoro bila u posjetu Amsterdamu, a glavni razlog su bili razgovori o ovom igraču.
Carvajal bi vjerovatno bio najbolja opcija, jer je odličan u oba pravca, a već je i igrao u BuLi.
Bruno Peres iz Torina se je isto tako spominjao, sigurno ima istine tu, jer su prošle godine pratili Darmiana, pa im je i on zapeo za oko.
Gledao sam zadnji gradski derbi protiv Juveta, ovaj lik je iracionalno brz, ja bih ga volio vidjeti u FCB baš zbog toga da vidim kako bi to izgledalo kada se upari sa Bayernovim odličnim krilima.
Bellerin ne dolazi u obzir, em je Španac, em iz Barcelone, takvih je dosta za dva života, pa da je lično Puyol :stop:

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 28 apr 2016, 19:30

Prejaki navijaci kad sami sebe otpisu nakon prve utakmice. Da su oni navijaci na stadionu ovakvi, plus Uprava, trener i igraci - Bayern bi propao :D
Hvala Bogu pa se ljudi bore do zadnje, i nema odustajanja NIKAD. Najbolji dokaz je izgubljeno finale LP, pa osvajanje istog sljedece godine.
Sta reci za Matsa? HOCE da dodje KUCI, jer zna ko je BABO u Njemackoj!!!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 apr 2016, 19:50

Nisam optimista pred revanš jer ovo je najgori rezultat za stizanje moraš zabiti 2 a ne primiti nijedan što je teška misija protiv ekipe koja ima najaču odbranu u Evropi a u napadu imaju sposobne igrače.Ako zadamo jak tempo i pritisak od prve min onda bi mogli napraviti rezultat.

Na AA Bernat,Thiago i Alonso ne smiju početi meč, kad sam vidio statistiju pretrčanih km (6 više imao Atletico) zgrozio sam se a sve zbog dva trabanta u sredini.Doživili smo i to da njemačku ekipu ovako neko brutalno nadtrči.

Na stoperskim pozicijama mora krenuti sa Benatiom i Martinezom jer Boateng vjerovatno neće biti spreman, sa krila krenuti Ribery i Costa a kasnije ubaciti Comana umjesto Bilala da dobijemo na svježini.

Dobro bi bilo da Robben bude spreman al' i to je pod velikim upitnikom.

Nadam se Guardiola neće opet izigravati budalu i Mullera ostaviti na klupi jer više mi je preko glave njegovih glupih eksperimenata od kojih nas samo glava boli.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 apr 2016, 20:12

slika

BEton :pray: :tokralju:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 28 apr 2016, 20:32

Pljuvao je nas Hummels fino kroz prošlost, ali on u Bayern dolazi da osvoji LP, a ne ide mu se iz Njemačke i čake će Reus doć u Bayern kad tad da osvoji BL makar...

Za svakog trenera ponaosob pravimo dream team :lol: kad je Heynckes dolazio doveli smo Boatenga, Dantea, Mandzukica itd. a Guardioli doveli Thiaga, Alonsa, Lewu, Benatiu...sad za Karla doveli smo Vidala, eto i Hummelsa pa se priča za Pjanića itd...prije 10 godina recimo 2007. godine nisam ni mogao sanjati da će Bayern biti tim u koji će igrači dolaziti sa ciljem da osvoje LP u svojoj karijeri, hvala upravi što nam je to omogućila...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []