Eki redovno...zuhado je napisao/la:Vidi ovih sto se smiju a udba ih osnovala, partija podrzavala, sda hranila i tan kupio za pola smokija. E da, i Zeljo pisa po njima redovno. Sramotni klub koji bolje da je ugasen, nego da ima ovakvu historiju. fk njanjajevo je sramota za ovaj grad.MortemHz je napisao/la:Zip je napisao/la:Znas kako kazu za grbavicu
Grbavica je k'o qurva , dok si u(na) njoj dobro ti, a kad izadjes nekako te stid...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Al zato u cevljanovicima deru sve redom..zuhdo lani uzeo bronzu, ove godine se nada zlatu..uNbx je napisao/la: Eki redovno...Imate jednu pobjedu više u derbijima, pašukane. Obrati se Mukiju za malo kvalitetniju robu, ta ti izjede i to malo mozga.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Žiku bećlije što viri iz taksija.Rinuka je napisao/la:Al zato u cevljanovicima deru sve redom..zuhdo lani uzeo bronzu, ove godine se nada zlatu..uNbx je napisao/la: Eki redovno...Imate jednu pobjedu više u derbijima, pašukane. Obrati se Mukiju za malo kvalitetniju robu, ta ti izjede i to malo mozga.
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma nije to, nego stao da se slika sa klijentelomuNbx je napisao/la:Žiku bećlije što viri iz taksija.Rinuka je napisao/la:Al zato u cevljanovicima deru sve redom..zuhdo lani uzeo bronzu, ove godine se nada zlatu..uNbx je napisao/la: Eki redovno...Imate jednu pobjedu više u derbijima, pašukane. Obrati se Mukiju za malo kvalitetniju robu, ta ti izjede i to malo mozga.
![]()
"Voziću te qrac ako ne uzmete Zrinjski", reče on i nastavi čitat gindisa.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Hajde, kada već znamo štimati licence, zahvali se Zelji što ste ju dobili. Šta kako ćemo drugačije? Pa mi smo hajvanu na 3. mjestu što samim tim znači da sami za sebe igramo i sami o sebi ovisimo.staragarda je napisao/la:klasika....vjeruj da me nebi zacudilo ni da ne dobijemo licencu...ne bi bilo prvi put da nas zavaljuju....kako ce seljo drugcije jer su se poacanja dovela,bageri kopaju a stolice se narucileBiban25 je napisao/la:Ovo nas ostavili za kraj da pokusaju naći neki nedostatak, nedo bog. Zeznut samo moze neki novi dug koji se odjednom stvorio među papirima u savezu
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nema nam Gindisa vec 3 dana
javi se gindes, ti si maskota ovog foruma...
javi se gindes, ti si maskota ovog foruma...
Ma ne ovisite, sta ti je..svi ovise o slobodi..cak se i UEFA oglasila i najavila ukidanje LP i EL, u slucaju da sloboda ne bude ucesnik istihPipiDugaCarapa je napisao/la:Hajde, kada već znamo štimati licence, zahvali se Zelji što ste ju dobili. Šta kako ćemo drugačije? Pa mi smo hajvanu na 3. mjestu što samim tim znači da sami za sebe igramo i sami o sebi ovisimo.staragarda je napisao/la:klasika....vjeruj da me nebi zacudilo ni da ne dobijemo licencu...ne bi bilo prvi put da nas zavaljuju....kako ce seljo drugcije jer su se poacanja dovela,bageri kopaju a stolice se narucileBiban25 je napisao/la:Ovo nas ostavili za kraj da pokusaju naći neki nedostatak, nedo bog. Zeznut samo moze neki novi dug koji se odjednom stvorio među papirima u savezu
Rinuka, manje gova..na u usta stavljaj.Rinuka je napisao/la:Al zato u cevljanovicima deru sve redom..zuhdo lani uzeo bronzu, ove godine se nada zlatu..uNbx je napisao/la: Eki redovno...Imate jednu pobjedu više u derbijima, pašukane. Obrati se Mukiju za malo kvalitetniju robu, ta ti izjede i to malo mozga.
![]()
A ti iznad pasukane, mozga imas kao njanjajevo stadiona.
Zadnja izmjena: zuhado, dana/u 28 apr 2016, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne klecajuPipiDugaCarapa je napisao/la:Jos se ne zna hoce li Sloboda dobiti licencu, klecaju li vam koljena?
Zeljo, Zrinjski i Sarajevo bar za sada.
Nad tobom sunce najljepše sja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
J.ebo to, eno BP optuzili forumaše za sunovrat divova.pinoglavi je napisao/la:Ne klecajuPipiDugaCarapa je napisao/la:Jos se ne zna hoce li Sloboda dobiti licencu, klecaju li vam koljena?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
I kada teško je I kad redaš porazeeee
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
dobro, necu visezuhado je napisao/la:Rinuka, manje gova..na u usta stavljaj.Rinuka je napisao/la:Al zato u cevljanovicima deru sve redom..zuhdo lani uzeo bronzu, ove godine se nada zlatu..uNbx je napisao/la: Eki redovno...Imate jednu pobjedu više u derbijima, pašukane. Obrati se Mukiju za malo kvalitetniju robu, ta ti izjede i to malo mozga.
![]()
A ti iznad pasukane, mozga imas kao njanjajevo stadiona.
Sta rece jocker, ne kmecimo mi kao Sloboda zbog ValjicaPipiDugaCarapa je napisao/la:J.ebo to, eno BP optuzili forumaše za sunovrat divova.pinoglavi je napisao/la:Ne klecajuPipiDugaCarapa je napisao/la:Jos se ne zna hoce li Sloboda dobiti licencu, klecaju li vam koljena?
Zeljo, Zrinjski i Sarajevo bar za sada.![]()
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ogriješt če te se , teška je divovska suza.

- amazon
- Kontakt:
Mi smo divovi, nas je cijeli SVIJET u bordo obojen. Kakav retardiran tekst Boze dragi.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 28 apr 2016, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Jel vas strah? 
- amazon
- Kontakt:
Mene bi bilo stid ovo pjevati na utakmici. Cuj, mi smo divovi. 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jadovi*
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kako su se ponadali svi da necemo dobiti licenicu hahaha..ljepo tamo majkemi a budala je znao da hocemo..pa samo premija smo igracima dali 150 hiljada ove sezone gdje druge stvari, a da dozvolimo da je nemamo....mi imamo potpisan reprogram i to je kraj price ..za 3 godine necemo imati i taj dug koji vracamopinoglavi je napisao/la:Ne klecajuPipiDugaCarapa je napisao/la:Jos se ne zna hoce li Sloboda dobiti licencu, klecaju li vam koljena?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nadali su se jos od polusezoneSaltCityAttack je napisao/la: Kako su se ponadali svi da necemo dobiti licenicu hahaha..ljepo tamo majkemi a budala je znao da hocemo..pa samo premija smo igracima dali 150 hiljada ove sezone gdje druge stvari, a da dozvolimo da je nemamo....mi imamo potpisan reprogram i to je kraj price ..za 3 godine necemo imati i taj dug koji vracamo
Samo nek se nadaju, prirediti ce Sloboda jos puno negativnih vijesti za njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.