FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da kazem, nisam ja autor ovog vrhunskog djela. Neko je drugi sa foruma, mozete pogadjati ko 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
FK Sarajevo
Da je Evropu izganjat, rodio bih se..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jeste culi sta je bilo sa direktorom Partizana ?
Kazu pitali ga kako mu je familija
Kazu pitali ga kako mu je familija
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo da kazem, nisam ja autor ovog vrhunskog djela. Neko je drugi sa foruma, mozete pogadjati ko
- Dinino izlaganje, Dinin način izlaganja, njegove poruke možda na najbolji način objašnjavaju zašto mi možda više i nećemo da ostanemo na Kosevu. To večeras ovdje govorim. Još nešto. Njegov način izlaganja, njegove poruke možda najbolje objašnjavaju zašto i drugi neće da ostanu na tom Kosevu. Takvo Sarajevo kakvo hoće gospodin Selimovic neće više niko. Neće, možda, niko više osim placenika. Takvo Sarajevo su u očima pitarskog naroda, sa istoka, zapada, sjevera, iz Butmira, Drvenije, Pofalica... jednostavno omrzli, kao i u očima
VIP loze i dalje. Takvi načini kako to Selimovic radi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo da kazem, nisam ja autor ovog vrhunskog djela. Neko je drugi sa foruma, mozete pogadjati ko
- Dinino izlaganje, Dinin način izlaganja, njegove poruke možda na najbolji način objašnjavaju zašto mi možda više i nećemo da ostanemo na Kosevu. To večeras ovdje govorim. Još nešto. Njegov način izlaganja, njegove poruke možda najbolje objašnjavaju zašto i drugi neće da ostanu na tom Kosevu. Takvo Sarajevo kakvo hoće gospodin Selimovic neće više niko. Neće, možda, niko više osim placenika. Takvo Sarajevo su u očima pitarskog naroda, sa istoka, zapada, sjevera, iz Butmira, Drvenije, Pofalica... jednostavno omrzli, kao i u očima
Sabinho je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo da kazem, nisam ja autor ovog vrhunskog djela. Neko je drugi sa foruma, mozete pogadjati ko

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne valja vam ova zajebancija, yebo vas onaj ko vam ideju dade! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Dino izdrzi 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Svakako jos uvijek podrska za Selimovica!
ali dobra zajebancija
ali dobra zajebancija
[youtube][/youtube]
PODRŠKA
PODRŠKA
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne shvatam kako se pojedinci mogu sprdati sa Dinom na ovakav nacin, nakon svega sto je uradio za nas? Ali dobro, vama na cast! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo moras priznati jeste dobra zajebancija realnojoker90 je napisao/la:Ne shvatam kako se pojedinci mogu sprdati sa Dinom na ovakav nacin, nakon svega sto je uradio za nas? Ali dobro, vama na cast!
ali ona skandiranja mi nisu jasna i na sramotu svakom iz cijih usta ono izadje .. iskreno.
Ti mene ne poznajes bas, meni se cini...Zastone je napisao/la:Ovo moras priznati jeste dobra zajebancija realnojoker90 je napisao/la:Ne shvatam kako se pojedinci mogu sprdati sa Dinom na ovakav nacin, nakon svega sto je uradio za nas? Ali dobro, vama na cast!![]()
ali ona skandiranja mi nisu jasna i na sramotu svakom iz cijih usta ono izadje .. iskreno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Podrska presedniku!!!joker90 je napisao/la:Ti mene ne poznajes bas, meni se cini...Zastone je napisao/la:Ovo moras priznati jeste dobra zajebancija realnojoker90 je napisao/la:Ne shvatam kako se pojedinci mogu sprdati sa Dinom na ovakav nacin, nakon svega sto je uradio za nas? Ali dobro, vama na cast!![]()
nisam nesto bas pratio postove .. ali kako god

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pusti ti njega.. Jedan od rijetkih navijaca koji tjeraju Dinu koji je stvorio ovo mocno Sarajevo!Zastone je napisao/la:nisam nesto bas pratio postove .. ali kako god![]()
Dino ako ode trava na kosevu ce da uvehne! Dobro zapamtite
ne znam zajebavas li se i ti ali imam neki osjecaj da bi nam nakon ovog samo moglo krenuti na jos gore.. a moze sigurno, ne do Bog .
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 4 gosta.