BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
To je Dzumhur na to morate biti spremni svaki put prije meca ha ya
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nikad od njega vrhunskog igrača kad ovako gubi mečeve. Povedeš 2-0 u trećem protiv prosjećnog igrača i 6 gemova zaredom zijaniš. Imao je brat-brat 100 neiznuđenih grešaka. Na mreži očajan.
Re: RE: Re: RE: Re: BiH Tenis
izgubiti meč u kome imaš meč loptu je velika škola, kroz to mora svako proćiAnkleBreaker je napisao/la:Izgubiti mec u kojem si duplo bolji od protivnika, nista vise nego luzerski mentalitet.VGS je napisao/la:Ti si mnogo uspjesan, podijeli sa nama tvoja zivotna dostignucaPeppermintSA je napisao/la:koji luzer...
nije on bio toliko bolji, da je bio dobio bi bez problema.
nema veze, dešavalo se to i puno boljima od damira, glavu gore, samo tako dalje!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 29 apr 2016, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
U stilu kao protiv Goffina, al stas jbga, ha ja, idemo dalje.. valjda 
Al mi se po*ro u cejf sto jest jest
Al mi se po*ro u cejf sto jest jest
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 29 apr 2016, 14:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Tek vidjeh da je zijanio 6 gemova zaredom, puno brate.
Ja sam molio boga kod 4:2 kad je servirao Argentinac da zadrzi servu zato sto sam znao da slijedeci gem Damir gubi opet servu svoju i to milion %, tako da se mec prije zavrsi i da spasim zivce. Ja nemam komentara vise, ja se ne mogu sjetiti puno meceva da je on dobio kad je bio u situaciji kao ovaj Schwartzic a izgubio je hrpu dobijenih.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Moze li me neko raznijet? Po ko zna koji put kazem da ga necu gledat, a njegov sljedeci mec cu naravno pogledat... YEBEM TI I REKET, I LOPTICU, I MREZU, I LINIJE, I SVE!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nas je al nema sumnje da je jedan od vecih chokera u ovom sportu.kao I mnogo puta do sad pokazao je da mu je psiha najveci neprijatelj.
Šteta, izgubio je dobijen meč, šta da se radi, idemo dalje 
Opet nije uspio da potvrdi monte carlo. U ova 2 turnira je imao pravu šansu da napravi iskorak i približi se top 50 ili čak udje u njih. Ne znam sta bi vise rekao, bas sam mislio da je došlo napokon vrijeme. Djabe sav potencijal kad ga ne uspije iskoristit.
Steta! Ne slazem se da je Damir duplo bolji od ovoga, ali je istina da je sam kriv za ovaj poraz, prakticno mu je poklonio pobjedu. Od 2:0 do 2:6, to samo Damir moze. Slicno kao prosle godine protiv Klizana...
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Pa yebote Goffin se ponovioo... Siguran sam da bi osvojio ovaj turnir da je prosao sad u polufinale, ne vjerujem BGM... Mogao je do TOP 50, ali to ce vjerovatno ostati samo san
ali idemo dalje
Goffin, Raonic i prco... Bilo je jos meceva, ali eto ovi su nekako ostali upecatljivi
Goffin, Raonic i prco... Bilo je jos meceva, ali eto ovi su nekako ostali upecatljivi
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Fali tu iskustva, smirenosti I mnogih drugih faktora u ovakvim mečevima.
Idemo dalje, **** ga.
Idemo dalje, **** ga.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Razlika između vrhunskih igrača i solidnih upravo leži u toj mentalnoj snazi i teniskoj rutini. Džumi će tu i tamo, kada igra na zemlji, uvijek skidati skalpove velikim igračima, ali nikad i sam neće biti veliki. Onaj poluamater u Rumuniji obriše pod s tobom, pa dođeš do četvrtfinala i ovako zijaniš - to je samo pokazatelj mentalne labilnosti.
Tacno se vidi koliko raje na ovom forumu prati Damira od ranije, da me niko ne shvati pogresno.. Damir prvu sezonu u zivotu igra redovno ATP-turnire protiv igraca iz top 100. Nije izgubio protiv anonimusa ko prosle godine gdje se blamirao na kvalifikacijama i chellengerima. Poceo igrati drugo kolo, cetvrfinale i cak biti jedan od kandidata za naslove (barem po nama), i opet kao Damir ovo Damir ono. Koliko je se popravio to je strasno ali nazalost desit ce se svaki mjesec jedan los dan/turnir gdje ce izgubiti odnosno kao sto bi neki rekli chokati. Ja jesam u proslosti ga znao nazvati chokerom ali gubiti protiv igraca iz top 100 odnosno top 50 (Klizan, Goffin, Dimitrov) nije chokiranje u tolikom smislu. Kvalitet, rutina, znanje etc. ima tu mnogo stvari koje uticu na igraca.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 29 apr 2016, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Stigla ga ona 3 seta protiv Marchenka mozda, a ispao bi u 1/2 finalu 100%, pa ja se ne sjecam kad je on vise ikoga dobio u 2 seta, ove zadnje levate ne ubrajam. Dok to ne nauci 1/4 finale plafon i to uz ovako mlitaviju konkurenciju. Bolje da se vrati na Challengere i da mlati levate onako ko Berankis, ako vec nema zivce za ATP 250ke.
Razocarao me danas stvarno, meni je najzaljivije kad vidim kako mu bukvalno ukradu pobjedu, ovaj ni sam ne zna kako je dobio. Ali sam je kriv, kad je protivnik na koljenima moras biti nemilosrdan a on isto Majka Tereza sazaljeva se i vraca ih i sprda se sa DS.
Razocarao me danas stvarno, meni je najzaljivije kad vidim kako mu bukvalno ukradu pobjedu, ovaj ni sam ne zna kako je dobio. Ali sam je kriv, kad je protivnik na koljenima moras biti nemilosrdan a on isto Majka Tereza sazaljeva se i vraca ih i sprda se sa DS.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 29 apr 2016, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
A hebe se njemu za prolaz dalje, prode par kola pokupi neku lovu i sve u krug, pametan lik 
Ovo je nešto najgluplje što čovjek može pročitati na forumu, u kojem god kontekstu da je.HElo je napisao/la:A hebe se njemu za prolaz dalje, prode par kola pokupi neku lovu i sve u krug, pametan lik
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.