BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Meni je najvise krivo sto je on sjebao mec sa yebenim DS... Bio bi blizu TOP 50, sto bi ga jos vise motiviralo, ali eto...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ma ko zna kakav je budala, mozda je i bolje ovako sto se oprzio, jer da nije onda bi se nafuro i iso bi svaki poen na DS ubuduce. On je htio tu da ono kao napravi ime za sebe, kao DS majstor, ja mislim da mu je to bilo u glavi, i da je njemu to krivo sto nije proslo ne radi meca nego samo radi tog poena i tog hype-a nekog oko toga.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni je najvise krivo sto je on sjebao mec sa yebenim DS... Bio bi blizu TOP 50, sto bi ga jos vise motiviralo, ali eto...
I da je dobio u trecem on bi u sebi jos taj poen premotavao. Dzaba jarane, balkanski mentalitet, pisao sam o tome vec. Jarane smiri se odigraj mec, to ti je posao, skoncentrisi se boli te quratz kako ces uzet poen samo ga uzmi. Niko ne trazi od tebe neki show.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 29 apr 2016, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Da ti nacrtam onda : dovoljna su ma dva kola da uzme neku kintu i tu zapinje, za nesto vise mora i ne mora, igra povuci potegni ako prode dobro i jest ako ne ima sledeci turnir, jasno ti je sad jazavacRokoko87 je napisao/la:Ovo je nešto najgluplje što čovjek može pročitati na forumu, u kojem god kontekstu da je.HElo je napisao/la:A hebe se njemu za prolaz dalje, prode par kola pokupi neku lovu i sve u krug, pametan lik
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 29 apr 2016, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
HElo je napisao/la:Da ti onda nacrtam onda : dovoljna su ma dva kola da uzme neku kintu i tu zapinje, za nesto vise mora i ne mora, igra povuci potegni ako prode dobro i jest ako ne ima sledeci turnir, jasno ti je sad jazavacRokoko87 je napisao/la:Ovo je nešto najgluplje što čovjek može pročitati na forumu, u kojem god kontekstu da je.HElo je napisao/la:A hebe se njemu za prolaz dalje, prode par kola pokupi neku lovu i sve u krug, pametan lik
Jadan ti ako na takav način gledaš njega I ostalo vezano za sport.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ma imao je nekoliko cistih poena gdje je on htio da napravi show i sjebaoEffenberg je napisao/la:Ma ko zna kakav je budala, mozda je i bolje ovako sto se oprzio, jer da nije onda bi se nafuro i iso bi svaki poen na DS ubuduce. On je htio tu da ono kao napravi ime za sebe, kao DS majstor, ja mislim da mu je to bilo u glavi, i da je njemu to krivo sto nije proslo ne radi meca nego samo radi tog poena i tog hype-a nekog oko toga.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni je najvise krivo sto je on sjebao mec sa yebenim DS... Bio bi blizu TOP 50, sto bi ga jos vise motiviralo, ali eto...
I da je dobio u trecem on bi u sebi jos taj poen premotavao. Dzaba jarane, balkanski mentalitet, pisao sam o tome vec. Jarane smiri se odigraj mec, to ti je posao, skoncentrisi se boli te quratz kako ces uzet poen samo ga uzmi. Niko ne trazi od tebe neki show.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Mi ovdje ocekujemo neki napredak, ali sa ovakvim porazima nikad nece dostici maksimum. Prilika za doci na korak do 60 najboljih i onda dva chokerska meca kad mu se otvori zdrijeb za veliki pomak na ATP listi. Ovakvi porazi mu se desavaju kroz cijelu karijeru i pitanje je hoce li ikad poceti dobivati dobivene meceve ili ce ostati mentalni patuljak kao Fognini, Paire...
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ja samo znam da necu vise letjeti sa posla da pogledam prvi Damirov set, jer apsolutno nema nikave veze sa krajnjim rezultatom 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Nerviram se....djeca mi po kuci letaju, žena na poslu i umjesto da se posvetim cerkicama, ja gledam ko manijak i sam sebi govorim necu više a znam da cu opet...**** me sport, tenis, patriotizam u guzicu....Jbga daj nam malo radostiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
BROJ1 je napisao/la:Nerviram se....djeca mi po kuci letaju, žena na poslu i umjesto da se posvetim cerkicama, ja gledam ko manijak i sam sebi govorim necu više a znam da cu opet...**** me sport, tenis, patriotizam u guzicu....Jbga daj nam malo radostiiiiiiiiiiiiiiiiii
Da ne ponavljam, sve je isto izuzev sto su kod mene 2 sincicaBROJ1 je napisao/la:Nerviram se....djeca mi po kuci letaju, žena na poslu i umjesto da se posvetim cerkicama, ja gledam ko manijak i sam sebi govorim necu više a znam da cu opet...**** me sport, tenis, patriotizam u guzicu....Jbga daj nam malo radostiiiiiiiiiiiiiiiiii
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem šta je uradio. Imao je minimum 70 UE, egal je bio samo radi Damira, da je manje griješio ovo bi rutinski bilo u 2 seta jer je bolji teniser. Mentalni patuljak ali bukvalno.
Kližan, Goffin, Dimitrov, Schwartzman... što je puno puno je. I da hoće zaboravit DSove igrat, koliko donesu duplo više odnesu. Uredu, neka ih igra ali daj malo smanji broj odigranih, ne mora svaki 2-3 poen biti DS. Meč protiv Miloša je zbog DSa izgubi, break danas u 2. setu je zbog DSa, meč zbog DSa, set zbog DSa sve zbog toga. Racionalnije igraj taj udarac. I gdje žuriš? Smiri, osaburi i skoncetriši se na poen, ali ne mora to brzo biti gotovo.
Danas se vidjelo, Damirov problem nije servis već psiha, i ona će debelo koštat bolje karijere.
Kližan, Goffin, Dimitrov, Schwartzman... što je puno puno je. I da hoće zaboravit DSove igrat, koliko donesu duplo više odnesu. Uredu, neka ih igra ali daj malo smanji broj odigranih, ne mora svaki 2-3 poen biti DS. Meč protiv Miloša je zbog DSa izgubi, break danas u 2. setu je zbog DSa, meč zbog DSa, set zbog DSa sve zbog toga. Racionalnije igraj taj udarac. I gdje žuriš? Smiri, osaburi i skoncetriši se na poen, ali ne mora to brzo biti gotovo.
Danas se vidjelo, Damirov problem nije servis već psiha, i ona će debelo koštat bolje karijere.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Danas je skoro svaki isao preko 170 km/h, jos kad dodamo precisnost koju je uvijek imao nije to tako lose. Da je psihicki stabilniji vec bi sada imali tenisera debelo u top50. Koliko je samo bodova prosuo sa ovakvim porazima, a sa tim se gubi i samopouzadnje i jos mnogo toga.Unofficialpage je napisao/la:Danas se vidjelo, Damirov problem nije servis već psiha, i ona će debelo koštat bolje karijere.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
-
thelightblue
- Kontakt:
Jedan od tvojih najboljih postova ovdje, 100 posto istina sta si napisaoUnofficialpage je napisao/la:Ne mogu da vjerujem šta je uradio. Imao je minimum 70 UE, egal je bio samo radi Damira, da je manje griješio ovo bi rutinski bilo u 2 seta jer je bolji teniser. Mentalni patuljak ali bukvalno.
Ja se bojim sve da njemu ako se desi jos 1 ili 2 mec sa ovakvim epilogom da ce to biti i vrhunac i da nikad poslije nece moci postici ono sto svi mislimo da moze! Ali i u najgorem slucaju ce on se vrtit izmedju 85-95 mjesta, toliko klase ima svakako.
Coronados de gloria vivamos,
Ne može jedan meč i jedan poen srušiti sve dobro što je napravio, fali mu još rutine u mečevima u kojima je favorit, trebao je Marchenka dobiti 2-0 jučer, da jeste, imao bi snage danas za treći set, morao je i danas dobiti 2-0. Mora malo razmisliti o selekciji udaraca, nikad nisam bio protiv skraćenih loptice, niti ću kada biti, ali za sve postoji mjesto i vrijeme, a ova današnja meč lopta nije bila ni sa pravog mjesta, ni u pravo vrijeme. I na 4-3 je uradio isto, DS na BP u mrežu. U trenutku u kojem protivnik ništa nije mogao sa osnovne linije, on mu ponudi metu, koju Diego objeručke prihvati.
Dugoročno gledano je možda i bolje da je na kraju izgubio, sve i da je dobio treći set, sutra bi bio glineni golub, ovako će barem razmisliti o svemu još malo
Sljedeći turnir Rim, kvalifikacije, zeznuti protivnici od prvog kola. Valjda će neko i RG otkazati, vremena je sve manje xD
Dugoročno gledano je možda i bolje da je na kraju izgubio, sve i da je dobio treći set, sutra bi bio glineni golub, ovako će barem razmisliti o svemu još malo
Sljedeći turnir Rim, kvalifikacije, zeznuti protivnici od prvog kola. Valjda će neko i RG otkazati, vremena je sve manje xD
Jbg,desilo se sto se desilo,jucer ja rekoh da je prva godina gdje igra malo vise ove jace turnire,slijedece godine ovakve meceve ce ko od sale dobijati.
Proci ce on kvale Rima,dobiti i u prvom i drugom kolu nekoga i eto ga medju 50 aBD.Nemojte nakon jednog meca srati.Kaze onaj mogao sam se posvetiti djeci.Pa ne gledaj,posveti se.I ja imam djevojcice,nisam nigdje izasao ove dane prateci Dzumhura,ali eto imam slijedecu sedmicu pa su sve nadoknaditi aBD..
Idemo dalje,kad udje medju 50 onda ce biti sve lakse...........
Proci ce on kvale Rima,dobiti i u prvom i drugom kolu nekoga i eto ga medju 50 aBD.Nemojte nakon jednog meca srati.Kaze onaj mogao sam se posvetiti djeci.Pa ne gledaj,posveti se.I ja imam djevojcice,nisam nigdje izasao ove dane prateci Dzumhura,ali eto imam slijedecu sedmicu pa su sve nadoknaditi aBD..
Idemo dalje,kad udje medju 50 onda ce biti sve lakse...........
sreca pa odgledah samo prvi set...kad vidim da je zijanio zadnjih 6 game-ova, sve mi se samo kaze...
samo se nadam da ovih par sto su tvrdili da je bukurest zijanio zbog bandaze na nozi, imaju malo otvorenije vidike nakon ovog danas.
Momak ima opasnih mentalnih problema i to je ocito, ovako se mecevi ne gube.
Psiholog koji radi s njim moze komotno baciti tu svoju diplomu...onoliko preseravanje, neki ludjacki pogledi, deranje, svadjanje sa sudijama, komentarisanje kako izgubljenih tako i dobijenih poena, onaj brzi i sitni hod oko linija izmedju poena, brzanje prilikom serve, konstantno trazenje 'lucky' loptice nazad itd itd...
sve ukazuje na jedno, a to je da neko nesto mora uraditi sa njim po tom pitanju dok jos ima sanse. Mlad je, talent je tu, napreduje u svim udarcima ali dzaba sve kad se sam dobije. Meni da je neko rekao da ce danas poslije prvog seta izgubiti, rekao bih mu da nije normalan.
nista, idemo dalje, nas je i valja ga pratiti i navijati. mozemo mi svi kenjati kako cemo iduci mec preskociti ali nista od toga. Sve dok je on nesto najbolje sto se nudi u drzavi, gledat cemo i navijati...nesto slicno kao i sa dzekom, gledat cemo romu iako smo svjesni da to vise nije to i da je veliko pitanje hoce li dzeko odigrati koju minutu...
kad vec spominjem dzeku....jedan od damirovih problema je sto je prerano umislio da je zvijezda. tj. mi navijaci, mediji, smo to napravili od njega.
Nije on jos ni blizu tuke, edina, mirze sa kojima se slika i posjecuje medijske kuce.
samo se nadam da ovih par sto su tvrdili da je bukurest zijanio zbog bandaze na nozi, imaju malo otvorenije vidike nakon ovog danas.
Psiholog koji radi s njim moze komotno baciti tu svoju diplomu...onoliko preseravanje, neki ludjacki pogledi, deranje, svadjanje sa sudijama, komentarisanje kako izgubljenih tako i dobijenih poena, onaj brzi i sitni hod oko linija izmedju poena, brzanje prilikom serve, konstantno trazenje 'lucky' loptice nazad itd itd...
sve ukazuje na jedno, a to je da neko nesto mora uraditi sa njim po tom pitanju dok jos ima sanse. Mlad je, talent je tu, napreduje u svim udarcima ali dzaba sve kad se sam dobije. Meni da je neko rekao da ce danas poslije prvog seta izgubiti, rekao bih mu da nije normalan.
nista, idemo dalje, nas je i valja ga pratiti i navijati. mozemo mi svi kenjati kako cemo iduci mec preskociti ali nista od toga. Sve dok je on nesto najbolje sto se nudi u drzavi, gledat cemo i navijati...nesto slicno kao i sa dzekom, gledat cemo romu iako smo svjesni da to vise nije to i da je veliko pitanje hoce li dzeko odigrati koju minutu...
kad vec spominjem dzeku....jedan od damirovih problema je sto je prerano umislio da je zvijezda. tj. mi navijaci, mediji, smo to napravili od njega.
Nije on jos ni blizu tuke, edina, mirze sa kojima se slika i posjecuje medijske kuce.
@damir05...kad malo bolje razmislis, shvatiti ces da ne mozes vratiti svojoj djeci vrijeme koje si im 'ukrao' ove sedmice prateci damirove budalestine...
ja se nadam da te barem malo kopka, ima li to smisla...
ima nas dosta koji imamo djecu i vjeruj da nas se vecina pita, ima li smisla i da li smo danas npr. trebali provesti 2 sata sa djetetom u parku ili nervirati se uz video stream (sreca pa odgledah smao prvi set a ne cijeli mec....a kad na to dodas, dzeku, pjanica, teletovica i nurkica, i ostale sportase i sportove....skontas da malo zakines svoju porodicu, zenu i djecu najvise.
ja se nadam da te barem malo kopka, ima li to smisla...
ima nas dosta koji imamo djecu i vjeruj da nas se vecina pita, ima li smisla i da li smo danas npr. trebali provesti 2 sata sa djetetom u parku ili nervirati se uz video stream (sreca pa odgledah smao prvi set a ne cijeli mec....a kad na to dodas, dzeku, pjanica, teletovica i nurkica, i ostale sportase i sportove....skontas da malo zakines svoju porodicu, zenu i djecu najvise.
-
thelightblue
- Kontakt:
Evo i ona: http://www.novosti.rs/vesti/sport.296.h ... e-medju-20babino je napisao/la:sreca pa odgledah samo prvi set...kad vidim da je zijanio zadnjih 6 game-ova, sve mi se samo kaze...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Shvatio bi to za djecu da je meč trajao 10+ sati a ne 3 sata i gdje imaš od sad pa sve do večeras vremena da se djeci posvetiš.
Ja očekvao 2 titule u ove 2 sedmice a ono ni jedno 1/2 finale.
Kad se psihički sabere i skonta da ne treba žurit nigdje i igrat svoju igru ovo će lagano dobivat. Ni prvi a Boga mi ni posljednji meč koji je na ovaj način izgubio. Krivo mi jest i jesam mu u toku meča i galamio i psovao, nervirao se ali bit' će to bolje, bar se nadati da hoće. Dobra stvar je ta da ima igru i da može s ovim igračima igrati a aBd doće i to da će rutinski ovo dobivat.
Još se nadam da nije luzer, da nema taj gubitnički mentalitet, kontam ako je došao do ove pozicije iz ove države da to nije. Jer realno prava karijera počinje tek poslije 25. rođendana a sve do tada se usavršavaš.
Ja očekvao 2 titule u ove 2 sedmice a ono ni jedno 1/2 finale.
Kad se psihički sabere i skonta da ne treba žurit nigdje i igrat svoju igru ovo će lagano dobivat. Ni prvi a Boga mi ni posljednji meč koji je na ovaj način izgubio. Krivo mi jest i jesam mu u toku meča i galamio i psovao, nervirao se ali bit' će to bolje, bar se nadati da hoće. Dobra stvar je ta da ima igru i da može s ovim igračima igrati a aBd doće i to da će rutinski ovo dobivat.
Još se nadam da nije luzer, da nema taj gubitnički mentalitet, kontam ako je došao do ove pozicije iz ove države da to nije. Jer realno prava karijera počinje tek poslije 25. rođendana a sve do tada se usavršavaš.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.