NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Evolve » 28 apr 2016, 09:50

Android je napisao/la:Husein Terzic dijeli "pravdu" u subotu

U prvom dijelu kaznjen sa 7 utakmica zabrane sudjenja zbog natezanja za Radnik protiv Celika
Valjda se dozvao pameti. :D

Uhh kako bi nam pobjeda sjela..
NK Široki Brijeg

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 28 apr 2016, 13:54

Oko kluba se priča da je Olimpic premiran od strane Sarajeva i Želje
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 28 apr 2016, 14:04

KingJamesMVP je napisao/la:Oko kluba se priča da je Olimpic premiran od strane Sarajeva i Želje
To je bili manje vise ocekivano, cak bi me iznenadilo da je drugacije :lol:
NK Široki Brijeg

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 28 apr 2016, 15:07

Evolve je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Oko kluba se priča da je Olimpic premiran od strane Sarajeva i Želje
To je bili manje vise ocekivano, cak bi me iznenadilo da je drugacije :lol:
Bit će užasno teško u subotu, treba dati maksimum maksimuma za pobjedu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 28 apr 2016, 15:09

Utakmica sezone, sve je u njoj. Barem ja tako mislim. I nadam se da se i igraci i trener spremaju tako.
NK Široki Brijeg

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 28 apr 2016, 15:12

:evil:
Ma to uopce nije bitno. Sama premija im je da ako izgube od nas vjerojatno sele u niži rang. Mene puno vise brinu sudacke premije jer u takvim tvrdim utakmicama jedna odluka moze odluciti tijek cijele utakmice. Po meni je normalno da ih oni premiraju, kao sto bi i mi da smo u velikoj lovi premirali igrace zrinjskog da dobiju zelju na grbavici.
Ja ocekujem tvrdu utakmicu. 1:2 za nas. Kozulj i Krstanovic strijelci :salut:
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 28 apr 2016, 15:41

Šta će biti tvrda, dobit cemo ih 3:0 :bih:

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 28 apr 2016, 20:44

ljutinar je napisao/la:Šta će biti tvrda, dobit cemo ih 3:0 :bih:
:thumbup:
Moraju dobit, nema kuci praznih ruku..;)

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 28 apr 2016, 21:44

Bit će svašta...

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 29 apr 2016, 12:54

olimpic je ove sezone kod kuće pobijedio borac,rudar,drinu i velež,čak ih je i slavija maznila,tako da ako budemo pravi nemogu nam ništa,osim ako sudci ne budu opet usrali, od naših kad se puno ne očekuje iznenade (čitaj sloboda) a kad se očekuje popušimo ( čitaj:željo,zrinjski) tako da biće zanimljivo

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 29 apr 2016, 14:14

Nakon puno uspona i padova, sezona nam se na kraju svela na ovih 90 minuta na Otoci. Bas bas bitna i nezgodna utakmica, kulminacija sezone. Da je samo do igre i da ce bolji pobijedit ne bih se bojao sekunde, ovako kad se ukljuce svi ovi vanjski faktori i uzme u obzir sta nam rade ove sezone, bojim se.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 29 apr 2016, 15:18

Carles je napisao/la:Nakon puno uspona i padova, sezona nam se na kraju svela na ovih 90 minuta na Otoci. Bas bas bitna i nezgodna utakmica, kulminacija sezone. Da je samo do igre i da ce bolji pobijedit ne bih se bojao sekunde, ovako kad se ukljuce svi ovi vanjski faktori i uzme u obzir sta nam rade ove sezone, bojim se.
nažalost mnogi nas žele uništiti,pa čak i ona priča o čoviću izgleda da je istinita,a mi imamo upravu koja možda neće moći ili neće znati odgovoriti,mnogi naši ljudi zamjeraju upravi što su "p.ičk.asti",jer kad znaš da te žele uništit,bori se na sve moguće načine,recimo prošle godine nismo smijeli ostati bez europe,i zadnje kolo umjesto zrinjskog mi smo trebali platiti sudcu da sudi za nas,a naši u ovoj ligi glume poštenje a svi vidimo kako su pitari osvojili prvenstvo,ne samo da su kupovali nego i premirali druge klubove ma cirkus,a naši nedaju pare,ružno je to ovako pisati ali treba bit realan je svi znamo kako ova liga se šteli kako svi kupuju i prodaju,i recimo prošle godine nami je velež htio pustit ako donsemo pare,naši nisu donili i popušili smo,a koliko su nas u kupu prošle sezone sudci sasrali netreba ni pričati. Uglavnom moje je mišljenje da kad znamo da nas mnogi žele uništit,naša uprava mora imat više muda jer ako ostanemo ove godine bez europe,mnogi će sponzori nas napustit nestat će love i zbogom,završit ćemo ko posušje,a o musi se sve zna on je podoban upravi jer dozvoljava da mu se naređuje ko će igrati i zato će vjerovatno i ostati... ali neki su igrači potpisali da moraju igrati,neke sponzori guraju,nekima su "plaćene kopčke" itd a ima onih na klupi koji su možda bolji,ali tako je izgleda svađe... uglavnom nadati je se da ćemo bar remi gore izvući i da će zrinjski bar remi izvući ali bit će teško.... i nemojte ništa zamiriti na postu to je samo moje mišljenje :D

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 29 apr 2016, 15:26

Sve 5, al ja se u dosta toga neslazem stobom. To sa Covicem, gluposti jednog novinara, nista drugo. Ima stvari sto je istina, npr to za Velez, i tako. Al dobro, odabrali posten put, vratit ce se to kad tad. Mozda vec ovo kolo. Dosta vas se predalo unaprijed ovu utakmicu, nemoj te past duhom :-) . Ja sam mozda klasa optimist, al stacu, uvijek se nadam i trazim pozitivno u stvarima. Idemo sutra po 3 bobe!
NK Široki Brijeg

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 29 apr 2016, 15:38

I ja isto smatram da je ta sva prica u vezi Hdz-a, Covica, i njihove povezanosti sa nasim neuspjehom stvar razvaljivanja odnosa nas Hrvata ponajprije, i da nema veze sa zdravim mozgom. Ali eto. Zasto bi meni kao Sirokobrijezaninu, ili Mostarcu bilo drago da Vitez ispadne. Ne vidim logiku. Zbog novaca sumnjam, jer puno vise gubis nego dobivaš. Da odredjeni krugovi pilaju granu na kojoj Sjedimo, vec nam je svima jasno. A biti ce toga sve vise sada kad se Sloboda ozbiljno ukljucila u vrh koji je bio predvidjen samo velikoj cetvorci koja ide u Europu.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 29 apr 2016, 15:40

Evolve je napisao/la:Sve 5, al ja se u dosta toga neslazem stobom. To sa Covicem, gluposti jednog novinara, nista drugo. Ima stvari sto je istina, npr to za Velez, i tako. Al dobro, odabrali posten put, vratit ce se to kad tad. Mozda vec ovo kolo. Dosta vas se predalo unaprijed ovu utakmicu, nemoj te past duhom :-) . Ja sam mozda klasa optimist, al stacu, uvijek se nadam i trazim pozitivno u stvarima. Idemo sutra po 3 bobe!
znan da je pisao to novinar ali mnogi po gradu to pričaju a veliki su hdz - ovci,nadam se da nije istina ali će vrime pokazati,a i ja podržajem taj pošten put,ali kad te žele uništit nečasnim radnjama i ti trebaš bit nečastan ili ćeš bit častan ali sa posušjem u trećoj ligi, ali nadam se da će nas naši sve iznenaditi sa 3 bobe :D

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 29 apr 2016, 18:39

brigsiroki je napisao/la:
Carles je napisao/la:Nakon puno uspona i padova, sezona nam se na kraju svela na ovih 90 minuta na Otoci. Bas bas bitna i nezgodna utakmica, kulminacija sezone. Da je samo do igre i da ce bolji pobijedit ne bih se bojao sekunde, ovako kad se ukljuce svi ovi vanjski faktori i uzme u obzir sta nam rade ove sezone, bojim se.
nažalost mnogi nas žele uništiti,pa čak i ona priča o čoviću izgleda da je istinita,a mi imamo upravu koja možda neće moći ili neće znati odgovoriti,mnogi naši ljudi zamjeraju upravi što su "p.ičk.asti",jer kad znaš da te žele uništit,bori se na sve moguće načine,recimo prošle godine nismo smijeli ostati bez europe,i zadnje kolo umjesto zrinjskog mi smo trebali platiti sudcu da sudi za nas,a naši u ovoj ligi glume poštenje a svi vidimo kako su pitari osvojili prvenstvo,ne samo da su kupovali nego i premirali druge klubove ma cirkus,a naši nedaju pare,ružno je to ovako pisati ali treba bit realan je svi znamo kako ova liga se šteli kako svi kupuju i prodaju,i recimo prošle godine nami je velež htio pustit ako donsemo pare,naši nisu donili i popušili smo,a koliko su nas u kupu prošle sezone sudci sasrali netreba ni pričati. Uglavnom moje je mišljenje da kad znamo da nas mnogi žele uništit,naša uprava mora imat više muda jer ako ostanemo ove godine bez europe,mnogi će sponzori nas napustit nestat će love i zbogom,završit ćemo ko posušje,a o musi se sve zna on je podoban upravi jer dozvoljava da mu se naređuje ko će igrati i zato će vjerovatno i ostati... ali neki su igrači potpisali da moraju igrati,neke sponzori guraju,nekima su "plaćene kopčke" itd a ima onih na klupi koji su možda bolji,ali tako je izgleda svađe... uglavnom nadati je se da ćemo bar remi gore izvući i da će zrinjski bar remi izvući ali bit će teško.... i nemojte ništa zamiriti na postu to je samo moje mišljenje :D
A vidis, ja ne bi tako. Ja bi probao posteno do kraja, pa dokle nas god odnese. Jednostavno, ne bi se mogao veseliti takvoj tituli ili kvalifikaciji u Europu da znam da je kupljena. **** ga, takav sam.

Upravo zato ce mi biti trostruko draze ako se ove sezone, unatoc svemu i svakome, plasiramo u Europu.

Mislim da mi kao navijaci, bilo kojeg kluba, trebamo tako gledati i traziti to od svog kluba. Od nas, do Zrinjskog, FKS-a pa sve do Mladosti iz Velike Obarske. Ujedinjeni protiv mafije u nogometu. Pa se mozda mognemo jednog dana nadati postenom prvenstvu i sportskom i fer natjecanju gdje su svi jednaki pred zakonom/savezom. Mislim da bi tako nadosla i posjeta. Ljudima se gadi dosta toga.

Mozda je ovo utopija, al eto, to je moje vidjenje

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 apr 2016, 21:36

Visi Zrinjski opasno, valjda ce uspjeti izdrzati
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 29 apr 2016, 21:43

Ajmooo jos maloo
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 apr 2016, 21:53

0-0, ajde nije lose, ocekivao sam ipak puno vise od Zrinjskog...

Sutra 0-2, Krstanovic iz penala i Zvone :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 29 apr 2016, 21:57

Dobro je, znaci sutra ako pobijedimo tesko da ce nam itko moci oduzeti trece mjesto

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, CHR, iliyaa8, Maestro^^, mosarajvosa83, Mostarska, Noke995, RajvoSA03, SilaMoc1946 i 47 gostiju.