Valjda se dozvao pameti.Android je napisao/la:Husein Terzic dijeli "pravdu" u subotu
U prvom dijelu kaznjen sa 7 utakmica zabrane sudjenja zbog natezanja za Radnik protiv Celika
Uhh kako bi nam pobjeda sjela..
Valjda se dozvao pameti.Android je napisao/la:Husein Terzic dijeli "pravdu" u subotu
U prvom dijelu kaznjen sa 7 utakmica zabrane sudjenja zbog natezanja za Radnik protiv Celika
To je bili manje vise ocekivano, cak bi me iznenadilo da je drugacijeKingJamesMVP je napisao/la:Oko kluba se priča da je Olimpic premiran od strane Sarajeva i Želje
Bit će užasno teško u subotu, treba dati maksimum maksimuma za pobjeduEvolve je napisao/la:To je bili manje vise ocekivano, cak bi me iznenadilo da je drugacijeKingJamesMVP je napisao/la:Oko kluba se priča da je Olimpic premiran od strane Sarajeva i Želje
Ma to uopce nije bitno. Sama premija im je da ako izgube od nas vjerojatno sele u niži rang. Mene puno vise brinu sudacke premije jer u takvim tvrdim utakmicama jedna odluka moze odluciti tijek cijele utakmice. Po meni je normalno da ih oni premiraju, kao sto bi i mi da smo u velikoj lovi premirali igrace zrinjskog da dobiju zelju na grbavici.KingJamesMVP je napisao/la:Oko kluba se priča da je Olimpic premiran od strane Sarajeva i Želje
ljutinar je napisao/la:Šta će biti tvrda, dobit cemo ih 3:0
nažalost mnogi nas žele uništiti,pa čak i ona priča o čoviću izgleda da je istinita,a mi imamo upravu koja možda neće moći ili neće znati odgovoriti,mnogi naši ljudi zamjeraju upravi što su "p.ičk.asti",jer kad znaš da te žele uništit,bori se na sve moguće načine,recimo prošle godine nismo smijeli ostati bez europe,i zadnje kolo umjesto zrinjskog mi smo trebali platiti sudcu da sudi za nas,a naši u ovoj ligi glume poštenje a svi vidimo kako su pitari osvojili prvenstvo,ne samo da su kupovali nego i premirali druge klubove ma cirkus,a naši nedaju pare,ružno je to ovako pisati ali treba bit realan je svi znamo kako ova liga se šteli kako svi kupuju i prodaju,i recimo prošle godine nami je velež htio pustit ako donsemo pare,naši nisu donili i popušili smo,a koliko su nas u kupu prošle sezone sudci sasrali netreba ni pričati. Uglavnom moje je mišljenje da kad znamo da nas mnogi žele uništit,naša uprava mora imat više muda jer ako ostanemo ove godine bez europe,mnogi će sponzori nas napustit nestat će love i zbogom,završit ćemo ko posušje,a o musi se sve zna on je podoban upravi jer dozvoljava da mu se naređuje ko će igrati i zato će vjerovatno i ostati... ali neki su igrači potpisali da moraju igrati,neke sponzori guraju,nekima su "plaćene kopčke" itd a ima onih na klupi koji su možda bolji,ali tako je izgleda svađe... uglavnom nadati je se da ćemo bar remi gore izvući i da će zrinjski bar remi izvući ali bit će teško.... i nemojte ništa zamiriti na postu to je samo moje mišljenjeCarles je napisao/la:Nakon puno uspona i padova, sezona nam se na kraju svela na ovih 90 minuta na Otoci. Bas bas bitna i nezgodna utakmica, kulminacija sezone. Da je samo do igre i da ce bolji pobijedit ne bih se bojao sekunde, ovako kad se ukljuce svi ovi vanjski faktori i uzme u obzir sta nam rade ove sezone, bojim se.
znan da je pisao to novinar ali mnogi po gradu to pričaju a veliki su hdz - ovci,nadam se da nije istina ali će vrime pokazati,a i ja podržajem taj pošten put,ali kad te žele uništit nečasnim radnjama i ti trebaš bit nečastan ili ćeš bit častan ali sa posušjem u trećoj ligi, ali nadam se da će nas naši sve iznenaditi sa 3 bobeEvolve je napisao/la:Sve 5, al ja se u dosta toga neslazem stobom. To sa Covicem, gluposti jednog novinara, nista drugo. Ima stvari sto je istina, npr to za Velez, i tako. Al dobro, odabrali posten put, vratit ce se to kad tad. Mozda vec ovo kolo. Dosta vas se predalo unaprijed ovu utakmicu, nemoj te past duhom. Ja sam mozda klasa optimist, al stacu, uvijek se nadam i trazim pozitivno u stvarima. Idemo sutra po 3 bobe!
A vidis, ja ne bi tako. Ja bi probao posteno do kraja, pa dokle nas god odnese. Jednostavno, ne bi se mogao veseliti takvoj tituli ili kvalifikaciji u Europu da znam da je kupljena. **** ga, takav sam.brigsiroki je napisao/la:nažalost mnogi nas žele uništiti,pa čak i ona priča o čoviću izgleda da je istinita,a mi imamo upravu koja možda neće moći ili neće znati odgovoriti,mnogi naši ljudi zamjeraju upravi što su "p.ičk.asti",jer kad znaš da te žele uništit,bori se na sve moguće načine,recimo prošle godine nismo smijeli ostati bez europe,i zadnje kolo umjesto zrinjskog mi smo trebali platiti sudcu da sudi za nas,a naši u ovoj ligi glume poštenje a svi vidimo kako su pitari osvojili prvenstvo,ne samo da su kupovali nego i premirali druge klubove ma cirkus,a naši nedaju pare,ružno je to ovako pisati ali treba bit realan je svi znamo kako ova liga se šteli kako svi kupuju i prodaju,i recimo prošle godine nami je velež htio pustit ako donsemo pare,naši nisu donili i popušili smo,a koliko su nas u kupu prošle sezone sudci sasrali netreba ni pričati. Uglavnom moje je mišljenje da kad znamo da nas mnogi žele uništit,naša uprava mora imat više muda jer ako ostanemo ove godine bez europe,mnogi će sponzori nas napustit nestat će love i zbogom,završit ćemo ko posušje,a o musi se sve zna on je podoban upravi jer dozvoljava da mu se naređuje ko će igrati i zato će vjerovatno i ostati... ali neki su igrači potpisali da moraju igrati,neke sponzori guraju,nekima su "plaćene kopčke" itd a ima onih na klupi koji su možda bolji,ali tako je izgleda svađe... uglavnom nadati je se da ćemo bar remi gore izvući i da će zrinjski bar remi izvući ali bit će teško.... i nemojte ništa zamiriti na postu to je samo moje mišljenjeCarles je napisao/la:Nakon puno uspona i padova, sezona nam se na kraju svela na ovih 90 minuta na Otoci. Bas bas bitna i nezgodna utakmica, kulminacija sezone. Da je samo do igre i da ce bolji pobijedit ne bih se bojao sekunde, ovako kad se ukljuce svi ovi vanjski faktori i uzme u obzir sta nam rade ove sezone, bojim se.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, CHR, iliyaa8, Maestro^^, mosarajvosa83, Mostarska, Noke995, RajvoSA03, SilaMoc1946 i 47 gostiju.