FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- thekoplegend
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Respect za ovaj kanal. Pogledajte of 1:10 do 3. minute.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Arena sport 1juveboy je napisao/la:Ima li gdje veceras prenos ?
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Minimalne su šanse za titulu. Kada bi dobili sve četiri utakmice do kraja imali bi 64 boda, a ako Zrinjski pobijedi dvije od preostale četiri onda će imati 65 bodova. Za nas je najbitnije da pobijedimo večeras i da izborimo europu...
"Truth begins in lies."
- amazon
- Kontakt:
Pa do ove nedjelje?AnelZ je napisao/la:Polako, nedjeljom se objavljuju podaciamazon je napisao/la:Zna li se koja je tacna cifra?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Opet neka tisina kao pred derbi. Sta se bojite. Uzimamo danas dva razlike, slicno kao Sirokog. Citirajte me veceras. 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Jel ima neki link HD prenosa ?
- diplomatija
- Kontakt:
Zolotic, Fejzic, Kjosevski, Mulalic, Karic i Hidic bili na dzumi u vogosci, poslije pili kafu tu, ja sjedio do njih, bacili nekoliko slikica i to je to
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ko ne može na tekmu ima tekma na arenisport 2 hrvatskoj, a ona ima na torrent-TV.ru
Instalirajte acestream i gledajte
Instalirajte acestream i gledajte
- mostar1234
- Kontakt:
Sretno Željo večeras, gazi male ultrase.Pozz iz Mostara

.....ovdje sam rođen tu su mi korjeni,ovdje su moji preci s mosta skakali,neretva hladna stari most velež i raja zauvijek u srcu ostali....MOSTARU MOJ........
-
darkangel4
- Kontakt:
Odbijeni smo od Općine Novo Sarajevo, tj. nismo dobili urbanističku saglasnost za gradnju na Zapadu i Istoku. Koldžo retardu!
- plavousrcu
- Kontakt:
Neko je ranije napisao a mozda i ja, da ovi iz SD nisu bezazleni i da ih trebamo ozbiljno shvatiti. Vidis sta nam rade, ovo nema nigdje pogoto da opstina na ovaj nacin reaguje.
Treba ih malo preslusatiplavousrcu je napisao/la:Neko je ranije napisao a mozda i ja, da ovi iz SD nisu bezazleni i da ih trebamo ozbiljno shvatiti. Vidis sta nam rade, ovo nema nigdje pogoto da opstina na ovaj nacin reaguje.
Bice ovo ok, barem se nadam tako ali procitao sam ovo u detalje i jedna mi stvar nije jasna. Kako smo nesto poceli raditi na zapadu kad nismo dobili urbanisticku dozvolu za to. To je nevjerovatno i onaj ko je dao nalog da se krene s radovima ili je nenormalan ili je to radio prije desetag godina pa ima dobra iskustva. Jesmo banana drzava ali ima i ovdje nekog reda.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
pa trazilo se ranije pa ovi ne daju ili obeca opstina da ce ona pravit , ovako ide se na kartu javnosti jednostavno opstina ce morat dati dozvolu kako god 
- SamoTravnik
- Kontakt:
Libo vas racku i da vam ne daju dozvolu, laganica sve napravit pa trazit legalizaciju, masa objekata se tako napravila, ne moze vam srusit. A ovog sto trazi svoje prste polomit kao sto su jucer onog iz FK Partizan. Nasilje je cudo. 
Ma treba to izgradit,pa da vidim ko ce srusit
- amazon
- Kontakt:
Ja ne znam da li se u ovoj drzavi ikad ista pocelo gradit a da se sacekalo da se dobije urbanisticka saglasnot. Mi smo ovim sto smo trazili iskocili iz te prakse ali ocigledno to sto radimo nekome smeta! Nazalost, ali je tako.samoplavi je napisao/la:Bice ovo ok, barem se nadam tako ali procitao sam ovo u detalje i jedna mi stvar nije jasna. Kako smo nesto poceli raditi na zapadu kad nismo dobili urbanisticku dozvolu za to. To je nevjerovatno i onaj ko je dao nalog da se krene s radovima ili je nenormalan ili je to radio prije desetag godina pa ima dobra iskustva. Jesmo banana drzava ali ima i ovdje nekog reda.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 10 gostiju.