Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Da, ali je Lujo sam rekao da nije htio veliku ekipu, nego da je htio smanjiti u odnosu na prošlu sezonu kako bi upravo u ovakvim situacijama (kod povreda) priliku dobili mladi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
McNairu se dala fina prilika koju on nije iskoristio jer jednostavno nije top potencijal, ali ne mogu reci da je totalni promasaj, bilo je tu dobrih partija.On mi nekako najvise naginje na Evansa, dakle solidno-prosjecan igrac.
Januzaj je druga prica,mega talentovan sa sjajnim skillom, ali @Baader je spomenuo upravo tu neozbiljnost koja ga je kostala kod Gaala.Trenutno nema mjesta ni u ovom sirem rosteru, ali sa svojim talentom on moze mnogo vise i ja se nadam da cemo vidjeti ponovo Januzaja na najvecoj sceni jer ima potencijal za to i naravno jos je mlad momak.Kada bi mu se ponovo pruzila sansa smatram da bi to iskoristio
Januzaj je druga prica,mega talentovan sa sjajnim skillom, ali @Baader je spomenuo upravo tu neozbiljnost koja ga je kostala kod Gaala.Trenutno nema mjesta ni u ovom sirem rosteru, ali sa svojim talentom on moze mnogo vise i ja se nadam da cemo vidjeti ponovo Januzaja na najvecoj sceni jer ima potencijal za to i naravno jos je mlad momak.Kada bi mu se ponovo pruzila sansa smatram da bi to iskoristio
Samo idi ak ima i sec istine.Luciano D'onofrio (Fellaini agent): "Yes, Roma are a possibility to be considered (for Fellaini)." [laroma24]

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ako Fella i Carrick odlaze pored Sanchesa će trebati još jedan veznjak. Sanchesa opisuju kao box-to-box veznjaka i on bi bio, uslovno rečeno, zamjena za Fellu. Onda nam treba neki DPL kao zamjena za Carricka jer u akademiji nemamo igrača takvog profila koji ima kvalitet da bude u prvih 23. Naravno, druga mogućnost je da tu poziciju popuni Blind ali se slabo šta piše o defanzivcima kao našim metama za narednu sezonu.As Ed Woodward said in February, new signings – especially ones selected with the future in mind – are not chosen on one man’s whim.
“The philosophy we have is to target the quality of players based on a huge amount of scouting that we do and analysis in the training ground,” he said. “Then we do our best to do the best deal we can.”
I eno Pochettino veli da bi volio voditi PSG. Znači možemo ga otpisati kao potencijalnog managera već sad

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kroos i James isto na prodaju, Mendes će da ih pokuša uvaliti JoziSaul has a buy-out clause of 45m euros. There is a clause since the David Villa transfer to Barcelona, a clause that says Barcelona can equal any offer and can take him.
Barcelona are interested, and so are Manchester United. He belongs 40 per cent to Jorge Mendes, and we’ll have to see. The last renewal offer from the club has been rejected by Saul, but the club will continue to negotiate

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Preveo sam ja to dobro ali ne razumijem otkud u vremenu transfera Ville ideja Barcelone da ugradjuje takvu klauzulu u ugovor nekog tamo Saula? Ili ima specijalna prava na sve igrace iz ATLMa? Izvor za ovo je?
Mogu oboica sto se mene tice. Kroos bi nam legao samo tako a svi znamo zasto James ne igra toliko u Realu, ni slucajno razlog nije manjak kvaliteta.
Kroos, James, Saul, Sanchez i stoper? Nisam bas ove igrace zamisljao ali, recimo, kada bi dosli ne bih imao nista protiv.
Mogu oboica sto se mene tice. Kroos bi nam legao samo tako a svi znamo zasto James ne igra toliko u Realu, ni slucajno razlog nije manjak kvaliteta.
Kroos, James, Saul, Sanchez i stoper? Nisam bas ove igrace zamisljao ali, recimo, kada bi dosli ne bih imao nista protiv.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Meni je tesko povjerovato da ce se odreci Kroosa, ali naravno vrata su mu sirom otvorena 
Kada bih birao izmedju njih dvojice to bi bio James jer nam fali taj konkretni ofanzivni vezista a on to stvarno jeste(Matu vec smatram bivsim igracem a James je sigurno klasa iznad njega). Kako stvari stoje Renato je nas buduci igrac i sada ne znam da li nam je potreban i Kroos ako vec dovodimo odlicnog igraca na istoj poziciji
,sto se mene tice mogu obojica
Saul ovo sto je do sada pokazao bio bi mozda i najbolje pojacanje, kako je samo odigrao dvomec sa Barcom i sada protiv Bayerna
.Jedino mi je nejasna njegova pozicija, u Atleticu je najvise po desnoj strani i pitam se da li je on cisto krilo ili mu je prirodna pozicija centralni vezni
Na krilu definitivno moze igrati jer ima strasnu tehniku i brzinu i zbog toga on bi nam mislim i najbolje legao na desnoj strani,velika je radilica tako da bi na jednoj strani imali ubojito krilo(Martial) a na drugoj igraca u oba pravca.Znajuci kakav je Mou, Saul bi sigurno trebao biti nasa zelja na ljeto.

Kada bih birao izmedju njih dvojice to bi bio James jer nam fali taj konkretni ofanzivni vezista a on to stvarno jeste(Matu vec smatram bivsim igracem a James je sigurno klasa iznad njega). Kako stvari stoje Renato je nas buduci igrac i sada ne znam da li nam je potreban i Kroos ako vec dovodimo odlicnog igraca na istoj poziciji

Saul ovo sto je do sada pokazao bio bi mozda i najbolje pojacanje, kako je samo odigrao dvomec sa Barcom i sada protiv Bayerna

Sta ce nam James kad bi igrao krilo a tu je dosta losiji nego 10 ka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Zasto bi igrao krilo kada nemamo AMFa kako treba?Format je napisao/la:Sta ce nam James kad bi igrao krilo a tu je dosta losiji nego 10 ka
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
A gdje ce Rooney igrat? Eto zastoRooney88 je napisao/la:Zasto bi igrao krilo kada nemamo AMFa kako treba?Format je napisao/la:Sta ce nam James kad bi igrao krilo a tu je dosta losiji nego 10 ka
Zeljeznicar! 1921 !
Hebes ti mene malo, a?Format je napisao/la:A gdje ce Rooney igrat? Eto zastoRooney88 je napisao/la:Zasto bi igrao krilo kada nemamo AMFa kako treba?Format je napisao/la:Sta ce nam James kad bi igrao krilo a tu je dosta losiji nego 10 ka
Rooney u napad, James iza. Sta tu nije jasno? Ako budemo dovodili novog napadaca onda je to druga prica, Rooney bi mogao cak i na klupu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Jozo forsira sistem sa jednim napadacem. E sada da li ce taj spic biti Martial il ce ga koristit na lijevoj strani ostaje da vidimo.
Iskreno msm da ce Wazzu koristiti na amf-u iako tu ima boljih rjesenja u oba pravca al sta je tu je.
Iskreno msm da ce Wazzu koristiti na amf-u iako tu ima boljih rjesenja u oba pravca al sta je tu je.
- Donnie Darko
- Kontakt:
U tom transferu su dobili prava mečiranja ponude za Saula i Manquilla. Mislim pisalo se dosta o tome to ljeto, nije sad da je odjednom nastala ta informacija, samo što su tada ovi bili anonimusi pa se nije obraćala pažnja na taj aspekt transfera (barem ja nisam). Može se veoma lahko izguglati. Ja se recimo sjećam da su dobili prava na dva igrača, ali nisam ima pojma, odnosno potpuno sam zaboravi da je Saul jedan od njih.Rooney88 je napisao/la:Preveo sam ja to dobro ali ne razumijem otkud u vremenu transfera Ville ideja Barcelone da ugradjuje takvu klauzulu u ugovor nekog tamo Saula? Ili ima specijalna prava na sve igrace iz ATLMa? Izvor za ovo je?
Pameto poslovanje, low risk high reward što bi se reklo.
- TravisBickle
- Kontakt:
I Andre Gomes se spominjao kao novo pojacanje, mada ce on najvjerovatnije u Juventus.
Sto se tice ove gore rasprave oko Rooneya, ako ne bude igrao na poziciji napdaca, a dodju igraci tipa Jessea vjerovatno ce preselit na klupu. Novi napadac nam je svakako potreban plus ako Martial bude igrao na toj poziciji tesko ce Rooney bit u prvoj postavi.
Kad smo kod napadaca ima li tu kakvih spekulacija ?
Sto se tice ove gore rasprave oko Rooneya, ako ne bude igrao na poziciji napdaca, a dodju igraci tipa Jessea vjerovatno ce preselit na klupu. Novi napadac nam je svakako potreban plus ako Martial bude igrao na toj poziciji tesko ce Rooney bit u prvoj postavi.
TravisBickle je napisao/la:I Andre Gomes se spominjao kao novo pojacanje, mada ce on najvjerovatnije u Juventus.
Pa Zlatan. Logično.
Bogami nema on sta u napadu trazit ako zelimo ozbiljan klub,pod hitno po napadaca ici dok mali Rash ne sazri,nek uci od nekog iskusnog a Roo ce ti igrat 10 ku jer tu najmanje smeta,kao napadac ne moze dati 20+ golova vise a to nam treba kao cm osim duge lopte nema nista a na 10 ci ce nesto uradit a nema puno stete i ako ne uradi jbgRooney88 je napisao/la:Hebes ti mene malo, a?Format je napisao/la:A gdje ce Rooney igrat? Eto zastoRooney88 je napisao/la: Zasto bi igrao krilo kada nemamo AMFa kako treba?
Rooney u napad, James iza. Sta tu nije jasno? Ako budemo dovodili novog napadaca onda je to druga prica, Rooney bi mogao cak i na klupu.
Zeljeznicar! 1921 !
Sacekati da se zavrsi ova saga sa Gaalom, pa pod hitno zaganjati Wijnalduma.
Takav profil igraca ti moze koristiti na tri pozicije: amf, cm i lm. Jednostavno vrhunski atleta koji je kvalitetan u oba pravca.
Takav profil igraca ti moze koristiti na tri pozicije: amf, cm i lm. Jednostavno vrhunski atleta koji je kvalitetan u oba pravca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.