Todor ne prašta... zabiti će on i za one vaše promašaje protiv njihEvolve je napisao/la:Komsije sretno sutra, samo hrabro, i donesite bodove kuci!!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ajde susjedi donesite bod(ove) u Mostar, odlično bi bilo da gledamo na ljeto dupli europski program, srijedom pod BB, a četvrtkom na Pecari, SRETNO !!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
-
PiazzaGrande
IDEMO DO KRAJA ZAJEDNO!
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 29 apr 2016, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Danas tekma.Vidim gore neki su moj komentar o Slobodi shvatili kao kukavičluk.Nisam ja napisao niti mislim da je Sloboda jača od nas ali daleko od toga ako se titula bude rješavala u zadnjerm kolu da će nam biti lako i zato treba sve uraditi da pitanje prvaka riješimo ranije ili barem da ne moramo pobjediti , da nam i bod bude dovoljan , da prebacimo pritisak na njih.Zašto?Sve je to divno , mi jesmo jaki , imamo dugu klupu , prvi smo zasluženo ali jednostavno teško igramo kući.Ajde ne ka mi netko napiše kad smo zadnji put nekog razbili sa 3-4 razlike il koga smo kući dobili ove sezone od ekipa iz vrha izuzev Želje a i to je bilo nakon preokreta u produžetku.Mi imamo ekipu koja se bolje snalazi u gostima i bolje igramo kad se i protivnik otvori.Istina , postoji jedna razlika od jesenjeg dijela a to je Filip Arežina i sa njim smo mnogo konkretniji prema naprijed ,čovjek dijeli lopte sa "očima" i to nam je falilo.Ali kanimo se pretjerivanja.Naše želje su jedno a realnost drugo.Za mene osobno mi smo najboilji i da je Real preko puta ne bih se povukao ali to je ono navijački, srcem a realnost je drugo.Zato sve uraditi da dobijemo ove tri tekme prije zadnjeg kola pa da proslavimo titulu opušteno ali ako tako i ne bude onda ćemo morati razbiti fukare i to je to.
Željo? Jaki , opasni,najviše uložili u pojačanja i na proljeće bez poraza u prvenstvu , manijaci naloženi a grbavica puna ali imamo mi svoje adute a i volimo igrati ove derbije gdje je dobar teren a puno navijača .Šteta šro nam fale kapetan Pero i po meni jedan od najboljih igrača lige Danijel Graovac ali koga nema bez njega se mora i može.Stoja će odraditi svoje na boku a Laštro na stoperu.
A sad na Grbavicu !!
Željo? Jaki , opasni,najviše uložili u pojačanja i na proljeće bez poraza u prvenstvu , manijaci naloženi a grbavica puna ali imamo mi svoje adute a i volimo igrati ove derbije gdje je dobar teren a puno navijača .Šteta šro nam fale kapetan Pero i po meni jedan od najboljih igrača lige Danijel Graovac ali koga nema bez njega se mora i može.Stoja će odraditi svoje na boku a Laštro na stoperu.
A sad na Grbavicu !!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Idemo po četvrtu titulu!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Evolve
- Kontakt:
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Uz ovako suđenje i krkansku ekipu selje ovo je super. Čestitam ekipe i stručnom stožeru nijansa do 4. titule. 
Na osnovu prikazanog sam zadovoljan bodom i potpisao bih ga prije utakmice. Mislim da se nismo trebali onoliko povuci u drugom poluvremenu jer ne vjerujem da bi ga primili al šta je tu je. Idemo dalje u srijedu svi protiv Veleža!
Pohvale Ultrasima na brojci i navijanju

Pohvale Ultrasima na brojci i navijanju
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Moj Lendriću lutko moja slaviti ces ti gol u Dugopolju ako Bog da uskoro...
Po meni prvo ime Zrinjskog večeras Tomislav Tomić, bravo Tooomo
Bod koji bi mogao biti presudan na kraju price.Tomic i Petrak bolji od ostalih.Losa tekma opcenito.U prvom smo bili solidni u drugom losiji a imali smo i malo srece.Sve u svemu bod pisi igru brisi.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast Zrinjski.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka cast zrinjskom za vecerasnju utakmicu,veliki broj navijaca zrinjskog navijanje korektno odavno nisam bio na boljoj utakmici sa fer i korektnim sudjenjem i navijanjem,zrinjski je najbolja ekipa u drzavi bez konkurencije,jedina zamjerka govorim kao neutralni navijac bekovi zrinjskog su veceras bili ispod nivoa,marinkovic kukavicki se povukao a mogao je rijesiti prvenstvo s ovom pobjedom veceras.
Hvala momci

-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Nuk89 je napisao/la:Svaka cast zrinjskom za vecerasnju utakmicu,veliki broj navijaca zrinjskog navijanje korektno odavno nisam bio na boljoj utakmici sa fer i korektnim sudjenjem i navijanjem,zrinjski je najbolja ekipa u drzavi bez konkurencije,jedina zamjerka govorim kao neutralni navijac bekovi zrinjskog su veceras bili ispod nivoa,marinkovic kukavicki se povukao a mogao je rijesiti prvenstvo s ovom pobjedom veceras.
Care, Stojanović kao drugi lijevi bek igrao nam pod ozljedom pa napustio teren. Katanec igrao ljevog beka a štoper, **** ga tako ispalo.
- hskzmostar
- Kontakt:
A Blaic,je Blaic...kako zasra onu kontru...Arezina budala njemu je gura!ZrinjskiMostar je napisao/la:Nuk89 je napisao/la:Svaka cast zrinjskom za vecerasnju utakmicu,veliki broj navijaca zrinjskog navijanje korektno odavno nisam bio na boljoj utakmici sa fer i korektnim sudjenjem i navijanjem,zrinjski je najbolja ekipa u drzavi bez konkurencije,jedina zamjerka govorim kao neutralni navijac bekovi zrinjskog su veceras bili ispod nivoa,marinkovic kukavicki se povukao a mogao je rijesiti prvenstvo s ovom pobjedom veceras.
Care, Stojanović kao drugi lijevi bek igrao nam pod ozljedom pa napustio teren. Katanec igrao ljevog beka a štoper, **** ga tako ispalo.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- hskzmostar
- Kontakt:
Srijeda je dan odluke,svi na stadion...samo da vrijeme napokon posluzi...znali netko hoce ova glupa kisa do utakmice sa Velezom stati?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Kad se vraća onaj nesretnik Stojkić ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kakvo suđenje?ZrinjskiMostar je napisao/la:Uz ovako suđenje i krkansku ekipu selje ovo je super. Čestitam ekipe i stručnom stožeru nijansa do 4. titule.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.