Nema više nafake i sedam braćefico je napisao/la:Valjda ce im se vratiti ona nafaka koju su imali na derbijumuhamedhulk je napisao/la:sad 'navijati' za x2
Vamos Saraj'vo !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema više nafake i sedam braćefico je napisao/la:Valjda ce im se vratiti ona nafaka koju su imali na derbijumuhamedhulk je napisao/la:sad 'navijati' za x2
E jesmo nisko pali hahahahahahahfico je napisao/la:Molim Vas nemojte zezati svoje komšinice, da nam se ne bi sutra vratilo.
Hvala Zrinjski
Ja u bunilu evo pet minuta. Suđenje bilo na svjetskom nivou.Locust je napisao/la:Dugo nisam vidio bolje suđenje u našoj ligi.
Jbgsasistika je napisao/la:E jesmo nisko pali hahahahahahahfico je napisao/la:Molim Vas nemojte zezati svoje komšinice, da nam se ne bi sutra vratilo.
Hvala Zrinjski
Ma ja uvijek navijam za svinje protiv ovih jadova pa cak i za uski.paulus je napisao/la:joj do sta su me doveli da ja za svinjski moram navijat ako ovu Evrope da vidimo
Ne brini. Kamiondžija će završiti na aparatimaZrinjskiMostar je napisao/la:Ne uzmete li Slobodu ili barem bod ne dolazite nam više u Mostar
Hajde razguli ,ako nam je drago sto Skretnica nije dobila ne znaci da vas volimoZrinjskiMostar je napisao/la:Ne uzmete li Slobodu ili barem bod ne dolazite nam više u Mostar
Teorija zavjerePitarBordo je napisao/la:Prije svega ovu priču plasirati je neodgovorno ako ništa. Jer i ako pobjedimo svi se mogu pozvati na tvoj komentar i reći "znalo se da će vam Sloboda pustiti i vaši navijači o tome pričali".muhamedhulk je napisao/la:Sloboda i Hus ce da 'puste' protiv nas
Druga stvar, zašto bi to nama Sloboda pustila i time se oprostila od titule? Na čemu baziraš to rezonovanje?
Dali smo vam 3 boda na Kosevu, dosta vamZrinjskiMostar je napisao/la:Ne uzmete li Slobodu ili barem bod ne dolazite nam više u Mostar
Nogama*Burberry46 je napisao/la:I opet je sve u nasim rukama
jos defanzivniji od CeleBesic je napisao/la:Zrinjski Mostar
Marinović poslije fudbalskog apolona s mog avatara najgotivniji trener .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.