Pa ne znam koliko sansi moramo da propustimo, da bi se dohavizali malo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbte mi isto ko da ne zelimo u Evropu, al Evropa nas zeli 
Jedino me strah sto Olimpic cak i sa pobjedom ima male sanse da ce ostati,jer ce Borac sigurno dobiti Slaviju.Kontam da se nisu predali.
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 29 apr 2016, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Sutra ako kiksamo ja cu se objesitI!Zip je napisao/la:Jbte mi isto ko da ne zelimo u Evropu, al Evropa nas zeli
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sve je u našim traljavim nogama
Znači punac i Bevanda premiraju Čelik

Znači punac i Bevanda premiraju Čelik
Jedan je jedini u snu i na javi mostarski Zrinjski crven bjel i plavi , nikad to ime izbrisat se neće živjet će u nama dok Miljacka teče !joker90 je napisao/la:Zrinjski je nas tim, kad ne igra Sarajevo uvijek smo s njim!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne kontam kako rezonuješ da će ekipa sa 1 bodom zaostatka za prvim mjestom kod kuće igrati na 60% plus čiji je menadžment zadnjih dva mjeseca najstrašnije pljuvao FKS... Eto oni će se odreći jasne šanse za prvom ligaškom titulom u historiji da puste FKS u evropu, koji im šatro duguje 20.000 itd... Stvarno ne vidim kako to rezonuješ.muhamedhulk je napisao/la:Teorija zavjerePitarBordo je napisao/la:Prije svega ovu priču plasirati je neodgovorno ako ništa. Jer i ako pobjedimo svi se mogu pozvati na tvoj komentar i reći "znalo se da će vam Sloboda pustiti i vaši navijači o tome pričali".muhamedhulk je napisao/la:Sloboda i Hus ce da 'puste' protiv nas
Druga stvar, zašto bi to nama Sloboda pustila i time se oprostila od titule? Na čemu baziraš to rezonovanje?Ovo je samo moje nagadjanje, nista vise od toga. Ovo pustiti sam stavio pod navodnike, jer to ne znaci da ce nam dati pobjedu, nego da ce igrati drugi sastav ili ce prvi igrati sa 50, 60 %, a sve da budu sto spremniji za finale Kupa.
Tu pricu oko neodgovornosti - pricamo o bh ligi, gdje se i dan danas dogovaraju tekme, na ovaj ili onaj nacin. Tako da niko nije nevin, a sto ja pricam, nikakav dokaz nije da se namjesta. A to da se pusta jer je Hus tamo se pricalo i za proslu titulu..psi laju, karavani prolaze
Samo Saraj'vo.
To još nećemo saznati na ovom high levelu barem neko vrijemeTHEC je napisao/la:jos defanzivniji od CeleBesic je napisao/la:Zrinjski Mostar
Marinović poslije fudbalskog apolona s mog avatara najgotivniji trener .
Do augusta
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sloboda ce protiv nas da igra sa 160% al vrijeme je da i mi vratimo sve sto su oni nama uradili kad im je najteze i fino da odemo do Mostara i da podignemo sa ljudima pehar i kuci
Koliko nismo imali srece protiv gurbeta, sutra bi trebali dobiti 0-3 glatko ako nam se vrati ono sve sa derbija.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@PitarBordo i @muhamedhulk, Ima vremena do Slobode. Punca, pardon sve misli usmjerite ka Veležu. 
Zadnja izmjena: fico, dana/u 29 apr 2016, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO
Zapjevajmo onu od ultrasa, **** vas ceka. 
Zapjevajmo niko nas ne voli qrac nas zaboli ...
brate pazi sta pricas, mi smo dokaz da uvijek moze gorejoker90 je napisao/la:Sutra ako kiksamo ja cu se objesitI!Zip je napisao/la:Jbte mi isto ko da ne zelimo u Evropu, al Evropa nas zeli
Pyro is not a crime !
Idemo u grupnu fazu EL!joker90 je napisao/la:Sutra ako kiksamo ja cu se objesitI!Zip je napisao/la:Jbte mi isto ko da ne zelimo u Evropu, al Evropa nas zeli
Budala.THEC je napisao/la:brate pazi sta pricas, mi smo dokaz da uvijek moze gorejoker90 je napisao/la:Sutra ako kiksamo ja cu se objesitI!Zip je napisao/la:Jbte mi isto ko da ne zelimo u Evropu, al Evropa nas zeli
Pa ne znam koliko sansi moramo da propustimo, da bi se dohavizali malo.a i suhveli mi je onaj njihov Hajdarevic, nadje se u sto sansi, prosrace ga jednom sigurno, samo se bojim da to ne bude sutra, pa em cemo ostati bez evrope, em bez tebe na forumu
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- muhamedhulk
- Kontakt:
@PitarBordo
Teorija zavjere, kazem ti. Ali sve u svoj vakat.
Za sutra se ne brinem, ako ne mozemo dobiti drugoligasa, nemamo sta ni traziti u Evropi. Mislim, jasno ko dan.
Teorija zavjere, kazem ti. Ali sve u svoj vakat.
Za sutra se ne brinem, ako ne mozemo dobiti drugoligasa, nemamo sta ni traziti u Evropi. Mislim, jasno ko dan.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kakvi smo mi kreteni u pm ukaze se sansa da sami sebi odlucujemo mi ni ne odigramo vec kontamo kako cemo u Evropi igrat hahahahhaahhaha
Obuzela me neka sreća i sjetim se da će Okić počet

Zapne li Velez sutra protiv nas, ja bum se ozbiljno naljutil na njih!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
mi imamo dva problema, prvi je doci do evrope a drugi je ako je izborimo, skupstina kluba je zakazana za 10. Juni, ne znamo sta ce se sve desiti, cak je moguca totalna promjena u klubu, a koliko znam 1. pretkolo EL se igra vec 30. Juna, dakle vrlo malo vremena za odabir novog trenera i pojacanja, mada i sa ovom ekipom bi trebali proci prvo, pa cak i drugo pretkolo jer bi bili nosioci, osim da nas ne zapadnu kakvi kazahstanci ili u drugom pretkolu teoretski Glasgow Rangers 
Pyro is not a crime !
fico je napisao/la:@PitarBordo i @muhamedhulk, Ima vremena do Slobode. Punca, pardon sve misli usmjerite ka Veležu.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja