Bolje da nam se to protiv Slobode vratijoker90 je napisao/la:Koliko nismo imali srece protiv gurbeta, sutra bi trebali dobiti 0-3 glatko ako nam se vrati ono sve sa derbija..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Halo Rusteme ba kakav odabir trenera , pa to se već zna .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
imaju sansu da zarade..premirace ih i zeljkan i listica, a mozda cak i freedom..abd sve cemo ih zaviti u crnojoker90 je napisao/la:Zapne li Velez sutra protiv nas, ja bum se ozbiljno naljutil na njih!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
freedom ih nece premirati sigurno, nema razloga, s druge strane Misimovic sigurno ima motiv da ih premira, listica jos uvijek ima sve u svojim nogama pa ce ovo kolo preskociti s premijama 
@besic nebitno, sve i da dodje prije te skupstine nema puno vremena za upoznavanje ekipe (zna ih sve, vise mislim na upoznavanje ekipe sa njegovom vizijom) do prve tekme, al dobro nadam se da cemo mi evropu izboriti pa cemo se nekako potuci sa velikanom s Andore
@besic nebitno, sve i da dodje prije te skupstine nema puno vremena za upoznavanje ekipe (zna ih sve, vise mislim na upoznavanje ekipe sa njegovom vizijom) do prve tekme, al dobro nadam se da cemo mi evropu izboriti pa cemo se nekako potuci sa velikanom s Andore
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 29 apr 2016, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Rusteme idi spavaj, valjda ti sutra odmoran biti i pobijediti. Ovo isto prenesi i svojim kolegama.
Brat, ne vidi Petrovica onolikog, a on jedva stao na Besicev avatar.
Pocet cu sanjat' SevkA zbog ovog blentavog Besica.
Brat, ne vidi Petrovica onolikog, a on jedva stao na Besicev avatar.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Valjalo bi sta od Dade Glisica na temu staviti, za srecu sutra.
Jos imamo sanse za evropu, nije jos gotovo, Daaado poveedi!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Zapne li Velez sutra protiv nas, ja bum se ozbiljno naljutil na njih!
Rustem je suspendovan baj d vejrasavoje je napisao/la:Rusteme idi spavaj, valjda ti sutra odmoran biti i pobijediti. Ovo isto prenesi i svojim kolegama.![]()
Brat, ne vidi Petrovica onolikog, a on jedva stao na Besicev avatar.![]()
A ako znaš koga da se protivi kad Okić izlazi iz igre imena i adrese mi u inbox pošalji .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Admir Husaric, ne znam tacnu adresu al je gore mislim tuzlanski kantonBesic je napisao/la:Rustem je suspendovan baj d vejrasavoje je napisao/la:Rusteme idi spavaj, valjda ti sutra odmoran biti i pobijediti. Ovo isto prenesi i svojim kolegama.![]()
Brat, ne vidi Petrovica onolikog, a on jedva stao na Besicev avatar.![]()
Pocet cu sanjat' SevkA zbog ovog blentavog Besica.![]()
A ako znaš koga da se protivi kad Okić izlazi iz igre imena i adrese mi u inbox pošalji .
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jel to ona ljiga od menađera ? Njega je sevap napastvovat kalauzom.THEC je napisao/la:Admir Husaric, ne znam tacnu adresu al je gore mislim tuzlanski kanton
1:1BitiSrcemVezan je napisao/la:Koliko komada sutra?
Ma dobiti kako god,nije bitno kojom razlikom,a naucilo nas je ovo proljece da ne upisujemo bodove unaprijed pa u ovom slucaju ni protiv Veleza

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ovjeriti bodom peto mjesto.
Šalim se za ono 1:1
5:0
1' Okić , 69 ' Okić , 70' Okić , 80' Čataković , 85' Cezar .
Hoce li slaviti Okic golove?Besic je napisao/la:Šalim se za ono 1:1
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
to je to , prije si i mogo krivit trenera al Jesic nas je osiromasio do koske. Mimo Cimija i Stojceva ,skontaj samo koga je pustio a koga doveo. Daj ba ako moze Zrinski sastavi ekipu , sta je sa nama. Sredina nam je uzas trenutno a zbog nje odbrana pati . Benkara moze jos u nasoj ligi al u Evropi je druga prica . Ja sam stvarno mislio da cemo u pravcu Rijeke napravi tim za europa ligu , Mi horor napravili . Odluke su katastrofalne bile.Ne znnam uopse ni mozemol izbori Evropu. Sto li nismo udarili po onom sto znao da je kvalitet i vraili neke nase prvotimce koji su klasa. Velkovskog zamjenili Cezarom , uzas , Emerson onaj , majke mi iako covjek onako zna sutat lopte nije za velikih terena . Civa iz Bosne bi ga natrco i nadigro. Jesic nas je masakrirao za po sezoneOsmanhodzicBuco je napisao/la:Prvo Dini da vidim leđa pa neka se onda traži trener... da je kako Mehagu vratiti, al nista od toga... Nešto sam skeptičan po pitanju Ćmele, ali mislim da nam je trenutno veći problem igrački kadar nego trener. Džaba nam i Murinjo kad ova klapa ne može pokazati više od ovoga sto do sada vidjesmo.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ja od Okica ocekujem gol,al u nasoj mrezi,prije ce ga tako dati nego protivniku

grb sto kuca,umjesto srca
Može jedino imaginarne golove . Da igra za njih , a mi njemu bivši klub zabio bi nam 100 % , ovako će popustit pod pritiskom svih 1840 navijača i opet ništajoker90 je napisao/la:Hoce li slaviti Okic golove?Besic je napisao/la:Šalim se za ono 1:1
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Proximic i 17 gostiju.