Sreca ti se nista ne pitas. Ovaj Zrinjski mozemo dobiti u Mostaru uz posteno sudjenje.cadillac je napisao/la:Od titule ništa nažalost
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nad tobom sunce najljepše sja
Polako ljudi ovo je nasa sezona.njima ce vjerovatno godit i nerijeseno.ovaj trener im je ziceras i moglo bi im se lako obit o glavu.kosmicka pravda je da ih dole dobijemo da im ne mogu pomoc ni sudije ni pickasta igra protivnickih ekipa ma niko.
I kud cete bolji sf scenarij za prvu titulu.u igri smosad jos vise.od utakmice do utakmice.
A sad drina zvornicka
I kud cete bolji sf scenarij za prvu titulu.u igri smosad jos vise.od utakmice do utakmice.
A sad drina zvornicka

- tuzlak1987
- Kontakt:
E da igraci razmisljaju kao ti ne bi bilo ni od Evropecadillac je napisao/la:Od titule ništa nažalost

Isto tako mozemo premirati Velez i Mladost, ako uzmu bod uzmu.. Ako ne nista
. . ova me situacija podsjeća kao u federalki. Nije se znalo ništa do kraja, a onda . . . šteta samo za živce . .
Jel ste vi svjesni da je Zeljo dobio da bi kiksem sa pitarima i kako ovdje govorimo porazom u Mostaru a sto da ne i remijem sa Travnikom evropa otisla u ****.....
Kako god da je zavrsilo nama je Zrinjski napasti ljudi sta vam je a pesimista jebote
Kako god da je zavrsilo nama je Zrinjski napasti ljudi sta vam je a pesimista jebote
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Niko ne konta to, nisam htio pisati cisto da ne unesem pesimizam na temuAgamemnon je napisao/la:Jel ste vi svjesni da je Zeljo dobio da bi kiksem sa pitarima i kako ovdje govorimo porazom u Mostaru a sto da ne i remijem sa Travnikom evropa otisla u ****.....

Sto neko napisa Zrinjski igra dosta ziheraski, moze se obiti o glavu. Ja sam siguran da cemo odlicno odigrati dole

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Hičkok nas voli .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi sutra uzmemo tri boda i dobitnici smo kola
Za dalje cemo vidjeti kad se to zavrsi..

Za dalje cemo vidjeti kad se to zavrsi..
Ja vjerujem da mozemo pobjediti Zrinjski , vec nekoliko utakmica igraju u grcu a dole ce veci pritisak biti na njima nego na nama, jer mi ako i izgubimo imamo kup a oni gube sve. ...ali polako prvo drina i travnik pa moze i x protiv sarajeva. ...nek nam je sa srecom.
Ti ko siguran da imaš Kupslana_krv je napisao/la:Ja vjerujem da mozemo pobjediti Zrinjski , vec nekoliko utakmica igraju u grcu a dole ce veci pritisak biti na njima nego na nama, jer mi ako i izgubimo imamo kup a oni gube sve. ...ali polako prvo drina i travnik pa moze i x protiv sarajeva. ...nek nam je sa srecom.

Svi već gledamo u tu utakmicu dole, a imamo prije toga 2 teže. Sarajevo ganja Europu i osvetu za onaj blam na Koševu. Travnik ganja opstanak.pinoglavi je napisao/la:Niko ne konta to, nisam htio pisati cisto da ne unesem pesimizam na temuAgamemnon je napisao/la:Jel ste vi svjesni da je Zeljo dobio da bi kiksem sa pitarima i kako ovdje govorimo porazom u Mostaru a sto da ne i remijem sa Travnikom evropa otisla u ****.....
Kako god da je zavrsilo nama je Zrinjski napasti ljudi sta vam je a pesimista jeboteNama bi sa 8 bodova u zadnje 4 utakmice Europa bila veoma upitna, da je Zeljo dobio.
Sto neko napisa Zrinjski igra dosta ziheraski, moze se obiti o glavu. Ja sam siguran da cemo odlicno odigrati dole
Ako MDK sutra dobije imamo Travnika, ali onda MDK neće zapinjati protiv Zrinjskog. U slučaju x2 zapinju i MDK ali i Travnik. Treba to polako utakmicu za utakmicom. Od Veleža ne možemo očekivati ništa, djeca se trude,ali...
FK Sloboda Tuzla
Wayat je napisao/la:Ti ko siguran da imaš Kupslana_krv je napisao/la:Ja vjerujem da mozemo pobjediti Zrinjski , vec nekoliko utakmica igraju u grcu a dole ce veci pritisak biti na njima nego na nama, jer mi ako i izgubimo imamo kup a oni gube sve. ...ali polako prvo drina i travnik pa moze i x protiv sarajeva. ...nek nam je sa srecom.

Prvi put da ne lupas ko maksim.Agamemnon je napisao/la:Jel ste vi svjesni da je Zeljo dobio da bi kiksem sa pitarima i kako ovdje govorimo porazom u Mostaru a sto da ne i remijem sa Travnikom evropa otisla u ****.....
Ovo je bio najbolji rezultat za nas.
tuzlanska Sloboda
pa ljudi mogo bi i tuzlanski punac otic prredzadnje kolo pa kesirat mladost
,sto da ne ,da zapnu ko da im treba za opstanka ak vec obezbijede opstanak ha ya

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Drzi se ti Barce carebarca_87 je napisao/la:pa ljudi mogo bi i tuzlanski punac otic prredzadnje kolo pa kesirat mladost,sto da ne ,da zapnu ko da im treba za opstanka ak vec obezbijede opstanak ha ya
tuzlanska Sloboda
Velež da Trump premira ne bi dobiotuzlak1987 je napisao/la:E da igraci razmisljaju kao ti ne bi bilo ni od Evropecadillac je napisao/la:Od titule ništa nažalost
Isto tako mozemo premirati Velez i Mladost, ako uzmu bod uzmu.. Ako ne nista

Nemate razloga biti pesimisti. Ako budete na nivou kako ste igrali protiv Želje u kupu uzimate zrinjski u sred mostara i to hladno.. Veceras na Grbavici svinjski 0 bodova..iskoristite to.LP
Jer si JEDAN JEDINI...........
panini je napisao/la:Cekamo zlajcija da dadne strucan komentar ?!

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Rekao bi ti nesto ali necu....zlajci je napisao/la:Prvi put da ne lupas ko maksim.Agamemnon je napisao/la:Jel ste vi svjesni da je Zeljo dobio da bi kiksem sa pitarima i kako ovdje govorimo porazom u Mostaru a sto da ne i remijem sa Travnikom evropa otisla u ****.....
Ovo je bio najbolji rezultat za nas.
Voda cijelu sezonu ide na nas mlin.
Kup je nas u to ne zelim sumnjati ako ne uzmemo Radnik i kup iz 8 pokusaja......

A pritisak je u Mostaru na Zrinjskom,imali bod ili tri vise,oni su pod pritiskom.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.