Ne pricamo o navijacima vec o sexualnoj orijentacijirodrigo87 je napisao/la:O navijanju necemo raspravljati sa navijacima koji transove kace u dva reda da se ne bi vidjelo praznih prvih 5 redova
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
100%si upravu da se o navijanju nemoze raspravljatrodrigo87 je napisao/la:O navijanju necemo raspravljati sa navijacima koji transove kace u dva reda da se ne bi vidjelo praznih prvih 5 redova
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- elamalakia
- Kontakt:
Haj 'vamo solinasAgamemnon je napisao/la:Kako cemo zacepiti gubicu onim gubavim sarajlijama jaooo **** zrinjski u po Mostara.
A onog jokera ako ne pokopate na forumu **** se kolektivno.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Nemoj da trazim onu vasu dimnijadu sa derbija kad ste nas dobili 1:2FrancescoTotti je napisao/la:Ne pricamo o navijacima vec o sexualnoj orijentacijirodrigo87 je napisao/la:O navijanju necemo raspravljati sa navijacima koji transove kace u dva reda da se ne bi vidjelo praznih prvih 5 redova
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne znam zašto si uopšte takvo nešto i pomislio, ali eto..joker90 je napisao/la:Just asking..PipiDugaCarapa je napisao/la:Tim drugim, zašto bih vama psovao?joker90 je napisao/la:Pipi je li ono nama djecu psujes na onom tamo forumu ili Violini i kompaniji?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Sta s njom?rodrigo87 je napisao/la:Nemoj da trazim onu vasu dimnijadu sa derbija kad ste nas dobili 1:2FrancescoTotti je napisao/la:Ne pricamo o navijacima vec o sexualnoj orijentacijirodrigo87 je napisao/la:O navijanju necemo raspravljati sa navijacima koji transove kace u dva reda da se ne bi vidjelo praznih prvih 5 redova
Je li ono Krleza mene proziva na nekoj temi?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nista,sam skontaj. Ostavi se bolan navijaca, idi moli Boga da evrope vidite
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pa isto i mi moramo raditi.rodrigo87 je napisao/la:Nista,sam skontaj. Ostavi se bolan navijaca, idi moli Boga da evrope vidite
Mogao bi se i ti moliti.rodrigo87 je napisao/la:Nista,sam skontaj. Ostavi se bolan navijaca, idi moli Boga da evrope vidite
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne sikiram se ja za nas, i da ne odemo nije kraj svijeta, dok za njih ne znam basPipiDugaCarapa je napisao/la:Pa isto i mi moramo raditi.rodrigo87 je napisao/la:Nista,sam skontaj. Ostavi se bolan navijaca, idi moli Boga da evrope vidite
Ma **** europu,imamo svakako ZG i Zeljka na Kosevu,taman dva pretkola

grb sto kuca,umjesto srca
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nije kraj svijeta ni nama ni njima, iako će imati velike posljedice, to je tačno.
Na kraju krajeva, nije daleko od toga da glavni grad uopšte ne bude imao predstavnika u Europi.
Na kraju krajeva, nije daleko od toga da glavni grad uopšte ne bude imao predstavnika u Europi.
Jah, mi se gasimo ako ne odemo u evropu, a vama nece ni pero faliti. Suti bolan, ne sramoti se, nego stani u saff pored mene da se molimo, pa cije se primi.rodrigo87 je napisao/la:Ne sikiram se ja za nas, i da ne odemo nije kraj svijeta, dok za njih ne znam basPipiDugaCarapa je napisao/la:Pa isto i mi moramo raditi.rodrigo87 je napisao/la:Nista,sam skontaj. Ostavi se bolan navijaca, idi moli Boga da evrope vidite
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa sta ce bit kod nas
Sta smo sve dozivili ove sezone nista nas vise ne moze iznenadit
A gej iz okej, ne treba se stidit. Ima moze se nabavit i stolica u zutom, plavom, rozom, ljubicastom...
A gej iz okej, ne treba se stidit. Ima moze se nabavit i stolica u zutom, plavom, rozom, ljubicastom...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
elamalakia je napisao/la:Haj 'vamo solinasAgamemnon je napisao/la:Kako cemo zacepiti gubicu onim gubavim sarajlijama jaooo **** zrinjski u po Mostara.
A onog jokera ako ne pokopate na forumu **** se kolektivno.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Danas bod, u zadnjem kolu sva tri i taman se izasrat sirotinji u usta sa stilom. Tako blizu a tako daleko
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sta se javljaju ovi iz Hz homosexualna zajednica jufkaša.
Jokica in love with oklagija.
Fionin napusti forum, evolucija polazi ispit da budes golem.
Yebo vas gindis sve vas pobio na kucnom pragu
U napad soli naš!
Jokica in love with oklagija.
Fionin napusti forum, evolucija polazi ispit da budes golem.
Yebo vas gindis sve vas pobio na kucnom pragu
U napad soli naš!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Danas ti sugrađani odoše podržat klub u historijskom gostovanju s obzirom na vašu brojnost, a ti osta kući tipkatRigoletto je napisao/la:Danas bod, u zadnjem kolu sva tri i taman se izasrat sirotinji u usta sa stilom. Tako blizu a tako daleko
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Pronadji 3 razlike, osvoji putovanje u kolumbiju

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.