FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pavlovic , Kadusic , Barbaric , Kovacevic , Bekic., Mihojevic , Radovac , Emerson , Habra , Duljevic , Okic
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolution87
- Kontakt:
#zlatnoproljece
4-0-0
4-0-0
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako budem kući radit ću ja.Rahma je napisao/la:Radi li ko sutra stream raja?
Samo Saraj'vo.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Kad procitam da se kospe zale na sudjenje sinoc, koje je bilo odlicno, i na to da nisu imali srece, tacno ne znam da li bi plak'o ili umro od smjeha.
Mitomani pamte ko ribice. 3 sekunde.
Ma hebo nijh da je kako pobjediti danas.ultrasegamega je napisao/la:Kad procitam da se kospe zale na sudjenje sinoc, koje je bilo odlicno, i na to da nisu imali srece, tacno ne znam da li bi plak'o ili umro od smjeha.
Bez Benke i Rustema će biti teško.
Defanzivnu liniju očekujem istu kao i na derbiju a u sredini, Miha, Same i Reis ispred njih. A gore neka nabaca kog hoće, valjda ćemo bar jedan moći uvaliti.
U drugom sredinu pojačati s Džemom i kući pjevajući ako Bog da.
Ma ljudi nasima nema vece motivacije poslije sinosnjeg kiksa Zelje sad igraci znaju da je sve u njihovim rukama tj nogama,i nemojte se iznenaditi ako danas Siroki kiksa i bukvalno je sve u nasim nogama,imamo samo Slobodu tezu utakmicu ali ce oni biti pod vecim pritiskom sa kojim ce tesko da se nose,a poslije derbija u kojem smo pokazali dominaciju samo nam je trebala sreca i posteno sudjenje da razbijemo male,ja sam siguran da smo i dalje najaci,i zasto se ne osvetiti Slobodi u predzadnjem kolu za bolno izbacivanje iz kupa a i male sjebati pa da stolice mogu tokom ljeta da prodaju stolice na pijaci dok drugi igraju evropu.
Samo Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Kanarinac slažem se s tobom, jedino nisam siguran koliko smo u stanju da pobjedimo Slobodu na Tušnju, zlaganja neće izostati (kao i na gradskom), ali jednostavno trenutno su bolja ekipa od nas, mislim da će nam to biti utakmica sezone.
Btw zaokružio si na 2.000 postova, ne piši više, greota je.
Samo Saraj'vo.
haha idemo sad na 3.000 ,a ja poslije derbija sam ubijedjen kao nikad dosada da smo najkvalitetnija ekipa u ligi samo da nam nas trener skonta da Okica ostavi na klupi a ubaci Emersona,zivi bili pa vidjeli kako cemo Slobodu u Tz da razbijemo ima da nas kunu naredno desetljece.PitarBordo je napisao/la:Kanarinac slažem se s tobom, jedino nisam siguran koliko smo u stanju da pobjedimo Slobodu na Tušnju, zlaganja neće izostati (kao i na gradskom), ali jednostavno trenutno su bolja ekipa od nas, mislim da će nam to biti utakmica sezone.
Samo Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
A to što se opet pokušava da umanji važnost naših utakmica... Čuj igramo direktno za mjesto koje eventualno vodi u evropu, al' ne - zanimljivije je u BL.

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Fun fact: ne radi Moja Web TV... Ne bi me čudilo da namjerno imaju ovaj "kvar" zbog naše utakmice da bi spriječili streamovanje.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Proradilo nakon malo duže razmjene sa korisničkom službom. Možda i bude danas stream.PitarBordo je napisao/la:Fun fact: ne radi Moja Web TV... Ne bi me čudilo da namjerno imaju ovaj "kvar" zbog naše utakmice da bi spriječili streamovanje.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Proradilo nakon malo duže razmjene sa korisničkom službom. Možda i bude danas stream.PitarBordo je napisao/la:Fun fact: ne radi Moja Web TV... Ne bi me čudilo da namjerno imaju ovaj "kvar" zbog naše utakmice da bi spriječili streamovanje.
Amer Dupovac!
Vrijeme je da ga zalizani utrpa danas .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja sam se prije derbija više pribojavao željezničara, nego gostovanja u Tuzli. Isto tako i danas me više strah Veleža nego Slobode. Ali nakon sinoćnjeg remija, i nadam se danas 1x na Otoci, siguran sam da našim igračima neće nedostajati motiva za 3 boda.PitarBordo je napisao/la:Kanarinac slažem se s tobom, jedino nisam siguran koliko smo u stanju da pobjedimo Slobodu na Tušnju, zlaganja neće izostati (kao i na gradskom), ali jednostavno trenutno su bolja ekipa od nas, mislim da će nam to biti utakmica sezone.
SARAJEVO
Flesš bek
Velez - Sarajevo 2-0
Delac - Kallasi - Tatomirovic - Mihojevic - Protic - Cimirot - Rustemovic - Alispahic - Velkoski - Duljevic - Benko
A sta je sve skino Bobic plemu mu
Velez - Sarajevo 2-0
Delac - Kallasi - Tatomirovic - Mihojevic - Protic - Cimirot - Rustemovic - Alispahic - Velkoski - Duljevic - Benko
A sta je sve skino Bobic plemu mu
Prizeljkujem danasnji kiks sirokog, da dobijemo sve do kraja i da Radnik osvoji kup. Da odemo u evropu, zeljkan i siroki ne odu nigdje a sloboda osvoji drvenu qrcinu. 
To je sigurno želja svakog navijača FKSLakoste je napisao/la:Prizeljkujem danasnji kiks sirokog, da dobijemo sve do kraja i da Radnik osvoji kup. Da odemo u evropu, zeljkan i siroki ne odu nigdje a sloboda osvoji drvenu qrcinu.
SARAJEVO
Sloboda zadnje kolo je crnjak ma i ove ostale , svi zapnu protiv nas. Joj sa kakim sam nadama uso u ovu sezonu , nikako nisam vidio ovaj ishod
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, mnon46, pitara, trunks1946 i 77 gostiju.