17. Majajose je napisao/la:Kad je lutrija?
Trebace nam dosta srece kako bi bili medju top 2, jer vecina smatra da nakon Simmonsa i Ingrama razlika u kvaliteti drasticna.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
17. Majajose je napisao/la:Kad je lutrija?
Nakon njih dvojice kao 3. na vecini mockova se spominje Bender koji kao potencijal jeste dosta zanimljiv al sumnjam da je to igrac koji moze biti nosioc uz Russella u narednim godinama.amerosm je napisao/la:17. Majajose je napisao/la:Kad je lutrija?
Trebace nam dosta srece kako bi bili medju top 2, jer vecina smatra da nakon Simmonsa i Ingrama razlika u kvaliteti drasticna.
kako sam skontao ide Young , ako ga niko ne bude htio onda ga otpustaju.jose je napisao/la:Zar Russell ne ide u trade na ljeto, zbog frke sa Youngom?
Najbolje da se rijesite obojiceKobe Bryant je napisao/la:kako sam skontao ide Young , ako ga niko ne bude htio onda ga otpustaju.jose je napisao/la:Zar Russell ne ide u trade na ljeto, zbog frke sa Youngom?
ma jok , po meni smo previse dali pickova i sada ispastamo za clauna Howarda i za starca Nasha . Moguce da ovaj ne dobijemo ako budemo 4 ili 5 , ali onda sljedeci sigurno gubimo i 2018 ili 2019majestic24 je napisao/la:Ma treba krenuti svim silama po Cousinsa. Dati im sta god zele za njega.
Dati Russela/Clarksona - Randle za Cousina uvjek bih prihatio. Nemogu Lakersi cekati jos 4-5 sezona da ovi igraci "sazriju" pa da se moze ocekivati titula.Kobe Bryant je napisao/la:ma jok , po meni smo previse dali pickova i sada ispastamo za clauna Howarda i za starca Nasha . Moguce da ovaj ne dobijemo ako budemo 4 ili 5 , ali onda sljedeci sigurno gubimo i 2018 ili 2019majestic24 je napisao/la:Ma treba krenuti svim silama po Cousinsa. Dati im sta god zele za njega.![]()
Raditi na FA : Kevin Durant, Al Horford, Mike Conley, Hassan Whiteside, Harrison Barnes (mislim da ga GSW ne mogu zadrzati) , Nicolas Batum, Ryan Anderson, Evan Fournier, Evan Turner, Ian Mahinmi, Mirza Teletović,
nadam se da nece: Gasol, Howard, DeRozen , Parsons , Rajon Rondo, Al Jeferson, Luol Deng, Brandon Jennings, Ty Lawson, Bismack Biyombo, Mario Chalmers, OJ Mayo
Z
majestic24 je napisao/la:Dati Russela/Clarksona - Randle za Cousina uvjek bih prihatio. Nemogu Lakersi cekati jos 4-5 sezona da ovi igraci "sazriju" pa da se moze ocekivati titula.Kobe Bryant je napisao/la:ma jok , po meni smo previse dali pickova i sada ispastamo za clauna Howarda i za starca Nasha . Moguce da ovaj ne dobijemo ako budemo 4 ili 5 , ali onda sljedeci sigurno gubimo i 2018 ili 2019majestic24 je napisao/la:Ma treba krenuti svim silama po Cousinsa. Dati im sta god zele za njega.![]()
Raditi na FA : Kevin Durant, Al Horford, Mike Conley, Hassan Whiteside, Harrison Barnes (mislim da ga GSW ne mogu zadrzati) , Nicolas Batum, Ryan Anderson, Evan Fournier, Evan Turner, Ian Mahinmi, Mirza Teletović,
nadam se da nece: Gasol, Howard, DeRozen , Parsons , Rajon Rondo, Al Jeferson, Luol Deng, Brandon Jennings, Ty Lawson, Bismack Biyombo, Mario Chalmers, OJ Mayo
Z
Parsonsa i Jeffersona bi bilo idealno dovesti samo je pitanje kakve ugovore ce traziti.
cekaj, uzeo bi prije horforda, barnesa, batuma, andersona, fourniera, turnera, mahinmija i teletovica prije gasola?Kobe Bryant je napisao/la:ma jok , po meni smo previse dali pickova i sada ispastamo za clauna Howarda i za starca Nasha . Moguce da ovaj ne dobijemo ako budemo 4 ili 5 , ali onda sljedeci sigurno gubimo i 2018 ili 2019majestic24 je napisao/la:Ma treba krenuti svim silama po Cousinsa. Dati im sta god zele za njega.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.