FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
On mi sam potvrdio sinoc , planirao je zavrsiti u celiku al ne u ovakvom celiku gdje nema navijaca i td
Bankrotirat ce covjek ako ostane, valja mu svake pripreme iz svog djepa platitiRahma je napisao/la:Tesko da ce doci, koliko znam zeli tamo da zavrsi karijeru(?)
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zuka planiral cezara stavljat u igru ili je on zavrsio ?Zukanovic je napisao/la:Pozdrav iz Mostara0-4 : Dulje (penal), Okic, Barbaric, Catakovic.
“Ja ne gledam na ono što je bilo ranije. Ipak, ne živi se od prošlosti i igrači se moraju dokazati na treninzima. Simeunović je bio povrijeđen i još uvijek nije uhvatio pravi zalet, pa ga zato nije bilo. Ja ne gledam kako se igrač zove, nego gledam ono što se radi na treninzima te na osnovu toga donosim odluku. Što se tiče Cezara, ista je situacija. On na treninzima ne pokazuje dovoljno i to je to. Za sve igrače je kriterij isti i do njih je.”HeraklitMracni je napisao/la:Zuka planiral cezara stavljat u igru ili je on zavrsio ?Zukanovic je napisao/la:Pozdrav iz Mostara0-4 : Dulje (penal), Okic, Barbaric, Catakovic.
Ja bih volio da pocne danas zajedno sa Emersonom
Amer Dupovac!
Strasna vijest, ako je istina jako sam se obradov'o.kanarinac je napisao/la:Jesi ozbHeraklitMracni je napisao/la:Za mastukuka sam !! Dzidic iz Celika ce biti prvo pojacanje !
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ima vas po Mostaru, vec ispijate karlovacke sunce li vam. Ostavite malo i nama, subota je 
Dobrodosli
Dobrodosli
Ovo pustiti na zagrijavanju, prije utakmice na AFH da se Šele nabrije.PitarBordo je napisao/la:[youtube][/youtube]Besic je napisao/la:lutajuća desetka , lažna devetka, moderno krilo
posljednji fudbalski romantik
Mozzart među fudbalerima
genije sa loptom
lider na terenu
monstruozni egzekutor
uzor svim igračima
Danas traumator Rođenih ! Šele uber alles .
Kada noć prekrije olimpijski grad i kad gazde kafića kažu 'ajmo, raja, fajronat...
Samo naprijed Saraj'vo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Meni taj Dzidic i nije nesto, al eto bio bi dobra zamjena Barbaricu. Kovacevic i Mihojevic bi trebali da cine stoperski par sljedece sez.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dzidic jest igracina i stabilan je i dobar al star **** :/
Nema nista od toga.
Zajko Zeba (32) i Wagner (38) su najbolji igraci lige, godine ne predstavljaju problembojler je napisao/la:Dzidic jest igracina i stabilan je i dobar al star **** :/
Amer Dupovac!
To bi bilo dobro kada bi kao rezultat trazio da odes u Grupne faze al da gradis ekipu onako za PL vala ne vrijedi naguravat starije igrace mada ruku na srce covjek bi bio stubRahma je napisao/la:Zajko Zeba (32) i Wagner (38) su najbolji igraci lige, godine ne predstavljaju problembojler je napisao/la:Dzidic jest igracina i stabilan je i dobar al star **** :/
Dzidic i Kovacevic stoperi, Marko defanzivni vezni
Hajde Dulja proradi danas
Hajde Dulja proradi danas
SARAJEVO
Ne mozes i forsirati mlade igrace i ocekivati duplu krunu svake sezone, mora se naci neka ravnoteza. Najbolje rijesenje je da u svakoj liniji imas po jednog starijeg i iskusnijeg igraca koji bas odskace od ostatka lige po kvalitetu; oko takvih igraca mladji mogu i najvise da napreduju, sto se vidjelo i po primjeru Jajala i Cimirota. Ali nije samo stvar u tome sto veterani mogu bukvalno napredovati igru mladjih igraca, nego i u tome sto ih mogu osloboditi pritiska... trenutni pristup gdje svako malo dajemo kapitensku traku nekom mladjem igracu i onda gledamo kako naglo nazaduje nigdje ne vodi, pa vidite sta je bilo sa Radovcem ili sta se sada desava sa Duljevicem. Treba nam jedan Benko u spicu, jedan dokazani ofanzivni vezni (npr Husejinovic ili Zeba - ne ovaj zadnji specificno, ali kazem kao primjer), provjereni golman tipa Delaca, i stoper koji moze biti stub odbrane, tipa Stepanova ili evo Dzidica. Oko cetvero takvih igraca bi i dalje bilo dovoljno mjesta da se afirmisu i mladi: Kovacevic, Kadusic, Mihojevic (zadnji vezni), Rustemovic, Duljevic (ako ga ne prodamo), itd.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne znam za nas, ali ja Mihu ne vidim kao zadnjeg veznog. Isto se pokusavalo sa Kovom ranije, da igra na DM, ali kasnije je prebacen tamo gdje je najbolji, na stopera. Nadam se da ce i Miho na stopera sljedece sezone.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
@Kenozoik je dobro objasnio. Mislim da odbrana sa Kovom i Markom bi i dalje bila nesigurna.
Po mom mišljenju Marko zna povući loptu naprijed i čak proći nekog igrača (nekad to bolje radi od Rustema
) za razliku od Kovačevića.
SARAJEVO
- muhamedhulk
- Kontakt:
@fico
Slazem se donekle, ali treba ih rotirati, Kovu, Mihu i jos jednog (iskusnog). Jbg, duga je sezona, 32 kola, Kup...
Svi smo vidjeli sta Miho moze, samo mu tempirati/dozirati minutazu, s tim da on ima 20 godina, sto i nije malo, neka igra.
@kenozoik je fino objasnio koncept.
Slazem se donekle, ali treba ih rotirati, Kovu, Mihu i jos jednog (iskusnog). Jbg, duga je sezona, 32 kola, Kup...
Svi smo vidjeli sta Miho moze, samo mu tempirati/dozirati minutazu, s tim da on ima 20 godina, sto i nije malo, neka igra.
@kenozoik je fino objasnio koncept.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
kako to mislis prvo pojacanje kad sam ja nedavno rekao da nam dolaze Hodzic i Obradovic iz RadnikaHeraklitMracni je napisao/la:Za mastukuka sam !! Dzidic iz Celika ce biti prvo pojacanje !
Pyro is not a crime !
Baš kao nekad Sedin Torlak, taj je znao pretrčati cijeli teren. Teško da ćemo onakvog stopera imati u skorijoj budućnosti.fico je napisao/la:@Kenozoik je dobro objasnio. Mislim da odbrana sa Kovom i Markom bi i dalje bila nesigurna.Po mom mišljenju Marko zna povući loptu naprijed i čak proći nekog igrača (nekad to bolje radi od Rustema
) za razliku od Kovačevića.
Amer Dupovac!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Fol ti u MostaruZukanovic je napisao/la:Pozdrav iz Mostara0-4 : Dulje (penal), Okic, Barbaric, Catakovic.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE