PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Rokoko87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rokoko87 » 30 apr 2016, 13:16

sasistika je napisao/la:"Ostaje žal,momci su dali sve" "Hajka traje još od derbija" al nebi Jakupovića da sagleda,presudi plavu,to jest,pravu situaciju na terenu :o :o :o
:bow:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 apr 2016, 13:17

slika

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 apr 2016, 13:21

Zip je napisao/la: Vi dobili, mi izgubili.. opet ste u tezoj poziciji od nas, i prihvatite zayebanciju.. Uzivali ste 5 dana, sad okusite kako je to kad niste u povoljnom polozaju, gdje morate da istrpite zayebanciju..
Ja sam vec napisao, dok je u pitanju zayebancija u vezi rezultata i plasmana, to je OK, i prihvacali smo je dobar dio jesenjeg dijela prvenstva. Uostalom, tek ako dobijete danas, imate pravo na to... :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 apr 2016, 14:09

SlevinKelevra je napisao/la:@Zip, ja ne znam u kojem svijetu ti zivis, ali u ovom realnom, sudije su poprilicno naklonjenje Sarajevu. Druga je stvar sto ste vi jednu sumnjivu odluku sa derbija uspjeli da rastegnete na cijelu sezonu, pa haman ispade, pozelili se dobrog sudjenja. :roll:
2x Siroki Brijeg i derbi na Kosevu. To nije jedna odluka i nije sumnjiva, radi se o cistom iskljucenju kao i na Pecari.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2016, 14:22

Sabinho je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:@Zip, ja ne znam u kojem svijetu ti zivis, ali u ovom realnom, sudije su poprilicno naklonjenje Sarajevu. Druga je stvar sto ste vi jednu sumnjivu odluku sa derbija uspjeli da rastegnete na cijelu sezonu, pa haman ispade, pozelili se dobrog sudjenja. :roll:
2x Siroki Brijeg i derbi na Kosevu. To nije jedna odluka i nije sumnjiva, radi se o cistom iskljucenju kao i na Pecari.
U Širokom ste podjednako zakinuti i vi i Široki.
Nad tobom sunce najljepše sja

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 apr 2016, 14:33

Sabinho je napisao/la:
Obje derbi utakmice, napetost duplo veca nego na ostalim, gdje trebas bas napraviti sranje da dobijes crveni. Kada bi se isti kriterij primjenjivao, u nas bi svaki derbi zavrsavao sa po 4-5 igraca manje na terenu. Valjic je prosle godine na Kosevu oprostio barem po dva druga zuta i vama i nama, ali je rezultat bio miroljubiv, pa je sve bilo OK.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 apr 2016, 14:39

pinoglavi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
U Širokom ste podjednako zakinuti i vi i Široki.
Zbog cega je Siroki ostecen?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2016, 14:40

Sabinho je napisao/la: Zbog cega je Siroki ostecen?
Kallasi je trebao dobiti čist crveni ili drugi žuti, ne sjećam se tačno, u tridesetoj minuti. Malo je glupo da forsirate tu priču da ste dole oštećeni.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 apr 2016, 14:41

SlevinKelevra je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Obje derbi utakmice, napetost duplo veca nego na ostalim, gdje trebas bas napraviti sranje da dobijes crveni. Kada bi se isti kriterij primjenjivao, u nas bi svaki derbi zavrsavao sa po 4-5 igraca manje na terenu. Valjic je prosle godine na Kosevu oprostio barem po dva druga zuta i vama i nama, ali je rezultat bio miroljubiv, pa je sve bilo OK.
Kriterij je ok da je podjednak. Blagojevic dva puta sa ledja lomi i nista, Almir Bekic prvi faul bez klizanja zuti. Stevanovic i Rustwmovic su zaluzeno pozutili jer se nisu smirivali i nakon toga onaj start. Vama svaka cast na pobjedi ali nakon onog pisma sa pocetka sezone ne idu vam onakve pobjede. Zivio.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 apr 2016, 14:42

Sabinho je napisao/la:
Kriterij je ok da je podjednak. Blagojevic dva puta sa ledja lomi i nista, Almir Bekic prvi faul bez klizanja zuti. Stevanovic i Rustwmovic su zaluzeno pozutili jer se nisu smirivali i nakon toga onaj start. Vama svaka cast na pobjedi ali nakon onog pisma sa pocetka sezone ne idu vam onakve pobjede. Zivio.
Izvini, nisam ovo razumio... bez zayebancije.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 apr 2016, 14:43

pinoglavi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Zbog cega je Siroki ostecen?
Kallasi je trebao dobiti čist crveni ili drugi žuti, ne sjećam se tačno, u tridesetoj minuti. Malo je glupo da forsirate tu priču da ste dole oštećeni.
Ako je to crveni karton onda je Siroki dva morao dobiti, prvo faul nad Rustemovicem pa udaranje Barbarica.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 apr 2016, 14:44

Stevanović je sinoć imao identičan start i nije sviran faul uopšte, nije isti kriterij kod sudija.
I da je dao vjerovatno ne bi pogriješio, a sad kako je tako je, Siniša je bio previše nervozan.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2016, 14:45

Sabinho je napisao/la: Ako je to crveni karton onda je Siroki dva morao dobiti, prvo faul nad Rustemovicem pa udaranje Barbarica.
Nije ako je, nego jeste bilo za crveni, a i napisao sam da ste podjednako oštećeni. Koliko znam greške na vaš račun su se desile u drugom poluvremenu, dakle poslije tog starta Kallasija. Kad ti sudija progleda kroz prste i ne igraš 60min sa igračem manje, ne može se reći da ste zakinuti, nego da je sudjenje bilo loše i obje strane su zakinute.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 30 apr 2016, 14:51

podrska za brata lakostu :kafa:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 30 apr 2016, 14:51

SlevinKelevra je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Izvini, nisam ovo razumio... bez zayebancije.
Gluposti klasične. Sudija obostrano klao ekipe maksimalno. Ne spominju 20 faulova koje im je svirao oko 16 metara od kojih pola nije ni blizu faula. Takođe spominju neki indirekt, od kada je indirekt da golman prebaci loptu iz ruke u ruku? To su neka nova pravila? Ne spominju offside iz kojeg su pogodili stativu, ne spominju njihove grube startove. Šupci klasični, pokušavaju opravdati poraz sudijskim odlukama.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 apr 2016, 15:10

Selam alejk za sve ljude na temi, a i vama Tuzlaci!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 30 apr 2016, 15:27

joker90 je napisao/la:Selam alejk za sve ljude na temi, a i vama Tuzlaci!
Bog ti pomog'o mladi jokeru
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 30 apr 2016, 16:58

kuku lele, sad cu morati da navijam za slobodu da pobjedi kone i da uzme kup...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 30 apr 2016, 17:19

Zip je napisao/la:
Pa toliko je glupo govoriti da neko ima vise pomoci od sudija od drugog tima..
Svi klubovi nekad imaju dobro sudjenje nekad ne.. Jakupovica ja spominjem zbog ne znanja, sto ne zna pravila. A nisam siguran jesi li upratio kad sam rekao da se svakom sudiji da pogrijesiti da svira il ne penal, faul, zuti il crveni.. U svim ligama sudije grijese, al jakupovic ne zna pravila.. Cist indirekt

Ja takodjer ne znam da je iko od navijaca Sarajeva spomenuo da nas citavu sezonu zajebavaju sudije?
Pa ti mene spominjes koji kazem " Dao bog da svi imamo sudjenje kao vi i zrinja sinoc" :facepalm:
Offences committed by goalkeepers
A goalkeeper is not permitted to keep control of the ball in his hands for more
than six seconds. A goalkeeper is considered to be in control of the ball:
• while the ball is between his hands or between his hand and any surface
(e.g. ground, own body)
• while holding the ball in his outstretched open hand
• while in the act of bouncing it on the ground or tossing it into the air

Sa FIFA Laws of the Game, pravilo 12, stranica 122.
http://www.fifa.com/mm/Document/Footbal ... eutral.pdf
Čuj čist indirekt. Onaj sa BHTa se provalio pa svi povjerovali :urnebes:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 apr 2016, 17:25

Jel to jos prepucavanje oko derbija aktuelno.
Samo udri :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2, MostarReds22 i 13 gostiju.