Safet Sušić - Pape

@tekk
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la @tekk » 16 jun 2010, 10:25

Za_raju je napisao/la:Vidi sto se SDA-ovci javljaju.
Uh "aman jarabi" ja skutura ovog sto nam blati idola :roll: :roll:

Pa da nije bilo ovakvih kao Susic i imali bi himnu kao i svaka drzava.

Nemamo himnu ali zato imamo Dzamiju na svakog stanovnika po jednu...

Tacno tako !!! Naravno džamije,al' ne samo dzamije,nego i crkve i krstove po brdima,duz cijele BiH !!! A ovaj dole sto napada,ako nije shvatio da je 90% ''novokomponovanih'' vjerskih objekata izgradjeno zbog ''obiljezavanja teritorija'' i odvratne potrebe da se prkosi drugom,onda je paglu loma ili se pravi paglu loma !!! Al' u svakom sl.nije Susic kriv sto nemamo himnu !!!
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 jun 2010, 10:26

Za_raju je napisao/la:Mora da vam ocevi u ratu djelili merhamet dok ste tako nabrijani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"balegaru" isfrustrirani neciji ocevi su dali svoj zivot za ovu drzavu da bi ti sad ovdje mogao gluposti valjati

molim admine da reaguju
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 jun 2010, 10:29

mislim da ovu temu treba zakljucati!!!
Volim te Bosno!!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 jun 2010, 10:30

Hairlija je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Mora da vam ocevi u ratu djelili merhamet dok ste tako nabrijani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"balegaru" isfrustrirani neciji ocevi su dali svoj zivot za ovu drzavu da bi ti sad ovdje mogao gluposti valjati

molim admine da reaguju
Da imas i malo mozga skontao bi da ja stajem upravo na stranu ljudi koji su dali svoj zivot za ovo gdje mi sjedimo,a ne da mi neko hvali ove sto do juce nisu znali za BIH i pljuvali su po njoj(Susic).
A evo ti jos malo dokaza cija "teza" zastupa ovdje one sto su pali za ovu zemlju moja ili vasa "MERHAMET TEZA"
Uzivajte u citanju ovog:
http://www.****/dogadjaji/kome ... ilaca.html
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 jun 2010, 10:32

xavi26 je napisao/la:mislim da ovu temu treba zakljucati!!!
tacno tako....i posebno obratiti paznju na ovoga ZA-K****** koji smara na ovoj temi vec dugo...i ruga se ljudima koji su dali zivot za ovu zemlju i zdravlje,govoreci d asu djelili merhamet fujjj JEL TE STID......aa to za hapsenjei za ovoga lopove (kao i ostali politicari) kakve veze ima sa vjerom??? kakve veze sa dzamijama...jel ti smetaju mozda????
Zadnja izmjena: johnnyHZ, dana/u 16 jun 2010, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 16 jun 2010, 10:32

analiticar_ je napisao/la:Ma moze vas biti milijardu kao Kineza ali ja sam protiv..Susic pojma nema..Da ima pojma ne bi dobio nogu iz svih klubova koje je unistio. pogotovo onih turskih koji su sada u nizim ligama..Ljudi ga jos uvijek traze da mu ledja izravnaju sto im je potrosio pare i unistio klubove....Mislim da se on ne smije ni pojaviti u vecem dijelu Turske zbog starih poslovanja....

On je kloc i pojma nema u ovom poslu..Drzak je i otresit, interesdzija..Nije ga bilo u BIH sve do 2009. godine i kad je svojim debelim dupetom zatvorio sva moguca vrata i kad mu je u CV-u jedina pozitivna stvar ostalo njegovo igracko znanje, onda ovaj iskusni selektor dolazi u BIH da pomogne BIH fudbalu...Molim te lijepo.....
Hajde ovako,nije ga bilo(Pape)sve do 2009 u BH nogometu,opčenito.Međutim,mene interesuje nešto konkretnije,a to mi može odgovoriti neki navijač Sarajeva,koji je iole upučen u dešavanju u i oko FK Sarajeva!Da li je PROSLAVLJENI igrač FK Sarajeva i Naš(BH )najbolji fudbaler SVIH vremena-PAPE,Barem jednom poslao svom nekadašnjem klubu(FCS),garnituru dresova ili 11 pari kopački ili 20-ak lopti,ili nešto što je vrijedno spomena?Ovo se odnosi naravno na poslijeratne početke FCS,kada im je svaka donacija dobro došla,kao i ostalim klubovima u BiH.Ako jeste onda,SVAKA ČAST PAPE!
-analitičar-,ovo si dobro iznjeo ;)

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 jun 2010, 10:32

Za_raju je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:

molim admine da reaguju
Da imas i malo mozga skontao bi da ja stajem upravo na stranu ljudi koji su dali svoj zivot za ovo gdje mi sjedimo,a ne da mi neko hvali ove sto do juce nisu znali za BIH i pljuvali su po njoj(Susic).
A evo ti jos malo dokaza cija "teza" zastupa ovdje one sto su pali za ovu zemlju moja ili vasa "MERHAMET TEZA"
Uzivajte u citanju ovog:
http://www.****/dogadjaji/kome ... ilaca.html
Da se citiram za ovu stranu ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 16 jun 2010, 10:35

xavi26 je napisao/la:mislim da ovu temu treba zakljucati!!!
Slažem se u potpunosti. Previše se ovdje s.re!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 jun 2010, 10:40

ev ja sam dovoljno upucen za FKS...to je klub kojeg od rodjenja pratim i malo je tekmi koje nisam isao....VRLO MALO.... ali sad da imam milione! feninga klubu nebih dao.....FENINGA...jer takvi lopovi ovim klubom vladaju vec 10_ak godina...zzbog toga ga zaobilaze svi bivsi igraci sarajeva u sirokom luku,bar oni posteni....pasic kada je uzeo klub otisao je vrlo brzo(sto li? ) itd ....tako da vam ta pitanja sta je dao klubu nepiju vode jer mu nebih dao ni ja jer klub od toga nema velike koristi a lopovi imaju
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 16 jun 2010, 10:42

Zasto bi se zakljucala tema?

Ja barem nikoga ne provociram nego samo iznosim cinjenice ovim Safetoljubcima o tome koliko Safet zaista voli BIH i koliko mu je stalo do uspjeha BH nogometa....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 16 jun 2010, 10:43

analiticar_ je napisao/la:Mislim da je sljedeci potez Susica dovodjenje jednog igraca u reprezentaciju iz FK Sarajevo, vjerovtno na nekoj kljucnoj utakmici u kvalifikacijama.... :D :D

Sve je to ok da taj igrac to i zasluzi, no FK Sa je hala od ekipe, no ipak ce do kraja kvalifikacija ponuditi nam 2-3 "provjerena talenta"....
a tog se bojis hahaha jesi kloc od covjeka,svima vam je problem sto je Susic pitar a ne strumf,,ohanite malo on je sad selektor reprezentacije BiH, a ne Sarajeva ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 16 jun 2010, 10:45

analiticar_ je napisao/la:Zasto bi se zakljucala tema?

Ja barem nikoga ne provociram nego samo iznosim cinjenice ovim Safetoljubcima o tome koliko Safet zaista voli BIH i koliko mu je stalo do uspjeha BH nogometa....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 jun 2010, 10:48

johnnyHZ je napisao/la:ev ja sam dovoljno upucen za FKS...to je klub kojeg od rodjenja pratim i malo je tekmi koje nisam isao....VRLO MALO.... ali sad da imam milione! feninga klubu nebih dao.....FENINGA...jer takvi lopovi ovim klubom vladaju vec 10_ak godina...zzbog toga ga zaobilaze svi bivsi igraci sarajeva u sirokom luku,bar oni posteni....pasic kada je uzeo klub otisao je vrlo brzo(sto li? ) itd ....tako da vam ta pitanja sta je dao klubu nepiju vode jer mu nebih dao ni ja jer klub od toga nema velike koristi a lopovi imaju
Pa bravo,jeli ti mislis da ljudi mrze ono "Hasetovo FK Sarajevo"?

Naravno da ne moze niko normalan mrziti FK Sarajevo iz tih dana,ali sad brate mili kako ga je preuzela SDA u svoje ruke previse losih stvari zraci iz tog kluba...

Ja nisam i z Sarajeva pa tako da mi niti Zeljo a niti Sarajevo nisu nesto posebno prirasli srcu...

Nezelim da neko dobije vibru da ja imam nesto protiv tog kluba jer ne podnosim izdajicu,licemjera Susica...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 16 jun 2010, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 16 jun 2010, 10:52

Hajd eto, da priznamo to, nije pomogao FK Sa jer su u upravi lopovi iz SDA koji bi pokrali novac..OK, moze...

No kome je i kako pomogao Safet Susic?
Sta je i kada uradio da se poboljsa BH nogomet??? (dok se nije uvalio u fotelju kao selektor jer NIJE IMAO MOGUCNOST da se uvali gdje drugo)
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 jun 2010, 11:00

analiticar_ je napisao/la:Hajd eto, da priznamo to, nije pomogao FK Sa jer su u upravi lopovi iz SDA koji bi pokrali novac..OK, moze...

No kome je i kako pomogao Safet Susic?
Sta je i kada uradio da se poboljsa BH nogomet??? (dok se nije uvalio u fotelju kao selektor jer NIJE IMAO MOGUCNOST da se uvali gdje drugo)
sve stoji sto si rekao da nije ulozio u BH fudbal,ali barem nije kao Ciro pokrao ga
svi znamo da odlazak na utakmice gdje prati nase igrace sam on placa troskove.Kada je to Ciro otisao da prati nekog igraca?

jeste napravio uspjeh dolaskom do baraza,ali ipak mislim da vise tu zasluga imaju igraci nego samo Ciro

Mozda Safet i jeste truba od trenera,ali to treba sacekati kvalifikacije i vidjeti sta ce uraditi,nemozemo na osnovu prijateljskih utakmica zakljuciti pravu snagu tima.

Sta je?Izgubili smo od Njemacke,Njemacke koja je do sad najvise pokazala na mundijalu.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 16 jun 2010, 11:08

Da te pitam lafe:
Da li ti mislis da je ljubav prema BH nogometu uopće bitna za poziciju selektora? Mislis li da je Erikson u Obali Slonovace zbog ljubavi? Ili, recimo, Fabio Capello je, po tebi, lud za Engleskom i tamo je iskljucivo iz ljubavi iz koje ce proisteci rezultat? Ili X drugih unajmljenih trenera... Ne ulazim u to koliko je Susic patriota, ali nama treba profesionalac i strucnjak, e sad, Susic sigurno jest profesionalac a koliko je strucnjak mislim da jos nista ne treba govoriti, razmisli malo o ovome...
Patriotizam je subjektivan osjecaj i ne treba nikoga ni siliti ni kritikovati ako nije patriota SVE DOK RADI ONO STO MU JE POSAO!

Pozzzzzzz
Zadnja izmjena: twingi, dana/u 16 jun 2010, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 16 jun 2010, 11:08

To jest taco Hairlija..

Nisam ja ni Ciroljubav da se odmah skontamo..Moje idealno ime na klupi je Barbarez, Bolic ili Vlatko Glavas ili neko zvucnije strano ime.....

no samo zelim da kazem da Safet ne zasluzije to mjesto..Ni po cemu ga nije zasluzio.....Ali eto, vidjet cemo sta ce nam prve 3 utakmice iz kvalifikacija donijeti..

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 jun 2010, 11:12

Ti, kao prvo, provociras stalnim ponavljanjem sebe ko papagaj, baska to sto kroz to degradiras stalno selektora.
Kao drugo, ti stvarno ne znas sta znaci rijec "cinjenica", niti sam siguran da ti je moguce to na lagan nacin objasniti care, jer si jako tvrdoglav...

jedino sto ti ovdje iznosis je tvoje misljenje, koje je jako sumnjivo i daleko od objektivnosti.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 16 jun 2010, 11:16

analiticar_ je napisao/la:To jest taco Hairlija..

Nisam ja ni Ciroljubav da se odmah skontamo..Moje idealno ime na klupi je Barbarez, Bolic ili Vlatko Glavas ili neko zvucnije strano ime.....

no samo zelim da kazem da Safet ne zasluzije to mjesto..Ni po cemu ga nije zasluzio.....Ali eto, vidjet cemo sta ce nam prve 3 utakmice iz kvalifikacija donijeti..
po cemu je capelo zasluzio da bude selektor engleske, nije ni kako doprinjeo engleskom fudbalu?
eto nek je barbarez i bolic strucni ioako nisu nikog do sada vodili!
sad sebi kontriras
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 16 jun 2010, 11:16

_dreamer_ je napisao/la:

Ti, kao prvo, provociras stalnim ponavljanjem sebe ko papagaj, baska to sto kroz to degradiras stalno selektora.
Kao drugo, ti stvarno ne znas sta znaci rijec "cinjenica", niti sam siguran da ti je moguce to na lagan nacin objasniti care, jer si jako tvrdoglav...

jedino sto ti ovdje iznosis je tvoje misljenje, koje je jako sumnjivo i daleko od objektivnosti.
Hajd,ako nista dosljedan je sebi... 8-) Mnogi su se kriticari usutili nakon sto Svabe demolirase Australiju..valjda ce biti isto tako dosljedan,kad krenu pobjede u kvalifikacijama,ako Bog da... :)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.