FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mater im za svaki gol koji daju velezu. Konama i slobodi ne mogu bod uzeti a sad glume neke igrace...
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ide Dulja ovo ljeto sigurno. Ne možemo ga zadržati nažalost. 3M KM i vidimo se u Evropi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tako je Hebibovicuuuuuuu
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zabi ga Hebib Listici
Daj Reizu slobodnjak
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Okic i Duljevic su mogli po hat trick dati do sad,a oni po jedan gol,sramota.
Barbarica vaditi vani,imal kakve djece na klupi da se stavi na zadnjeg veznog,a Miha nazad ili Dzemo.
Catakovica u špic,Harba desno umjesto Okice.
Široki gubi. Da li ja ti vidim 3. Mjesto?
Barbarica vaditi vani,imal kakve djece na klupi da se stavi na zadnjeg veznog,a Miha nazad ili Dzemo.
Catakovica u špic,Harba desno umjesto Okice.
Široki gubi. Da li ja ti vidim 3. Mjesto?
Sabrine mi moje!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nek su ih siroki i zeljo razgulili.Evander je napisao/la:Velez.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Sta je ovo koga god kritikujemo, zabije. Hahaha
Samo udri negativu majstore.
Nije danas los ovaj sto nije za prvih 11 po tvom misljenju, 2 asistencije i go u 30 minuta.
HEBIBE LUTKOOOOOOOOOOOOOOOOO
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Do sad bi im svinto 3 komadaPitarBordo je napisao/la:Šteta što nema Leona, mogao je malo da popravi statistiku i učvrsti prvo mjesto.
Drago mi je sto su moje kritike na racun Harbe Dulje i Okica urodile plodom. Ipak i dalje smatram da Okic i Harba nisu igraci za FKS. A ovaj Duljin gol je pokazatelj da samo kad ne dribla i ne pravi potez viska moze zabiti gol.
Zadnja izmjena: fico, dana/u 30 apr 2016, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO
Konacno neka korsit od Hebiba
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
De probaj kako pojačati ako možeš, slabo se čuje, a do kraja pojačali sviPitarBordo je napisao/la:.
EUROPAAA TU SMO !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
I ovoga Anđušića treba nekako vratiti, sigurno da je korisniji i od okića i harbe zajedno! A našima se poserem na znanje što su mu raskinuli ugovor!Besic je napisao/la:Konacno neka korsit od Hebiba
Ovo je mac sa dvije ostrice, Siroki izgubio sve bodove, ali posljednje kolo dolaze nama sa šansom za opstanak.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Hahahah cuj pjesme, " gdje god da krenem, tebi se vracam ponovo, ko da mi uzme iz moje duse Kosevo" Joj ludnice na ovom linku
Olimpiccccccc bravo Vukoviii.
Ovaj mali 20-ka u Olimpicu, to trebamo pokupiti.
Olimpiccccccc bravo Vukoviii.
Ovaj mali 20-ka u Olimpicu, to trebamo pokupiti.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 30 apr 2016, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ako ima imalo mozga uvest ce Cezara i Catakovica , a izvest Barbarica dok nije crveni dobio .
Andjusica vratiti obavezno, Hebibovicu mozda si nam evropu donio 
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, misstianopenaldo, Proximic, teamnorth1989, Zigazaga i 41 gost.