NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Sami krivi, NEZASLUZUJU EUROPU. Zao mi,je Kozulja sto trune u ovoj ekipi, nabijem vas sve u 3 lijepe.
NK Široki Brijeg
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Ma mrš u tri **** materine...
Kakvi debili matereti, od raspalog Olimpica koji nikog zivog ne moze dobiti oni popuse, o igri sto su igrali danas necu nista ni govoriti
I sta sad, cekati kiks Sarajeva i Zelje??? Smijem se kladiti da cemo kiksati jos jednu od ove preostale tri utakmice, jer ne bi mi bili mi da to ne uradimo
I jos jednom ih sve po redu osim Zvone nabijem na onu stvar za zalaganje i borbu u najvaznijoj utakmici u sezoni
MRSSSSSSSSSS
I sta sad, cekati kiks Sarajeva i Zelje??? Smijem se kladiti da cemo kiksati jos jednu od ove preostale tri utakmice, jer ne bi mi bili mi da to ne uradimo
I jos jednom ih sve po redu osim Zvone nabijem na onu stvar za zalaganje i borbu u najvaznijoj utakmici u sezoni
MRSSSSSSSSSS
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Ma Kozulj je igracina. Nije mi jasno da pojedini igraci izgledaju ovako smijesno. Necu visw imenovati ali stvrrno su mi danas neki izgledali ne zalutali u prvi sastav, već u nogomet. Znati cete vec na koga mislim. Europa 
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
Ma nemas sta cekat vise. Nismo zasluzili,jednostavno nismo. Nije do sudca, sto su ovde najavljivali, nije do kise, nije do ptice na grani. Jednostavno do nas je. Jedini peh su masovne ozljede nazad, pa moramo igrat sa **** trupinama nazad. Karacic na desnom boku katastrofalan, al nije bilo izbora. Sredina napad osim Zvone za goli **** ****. Krstanovic u dvije sanse mrtve promasuje i to je to. Suma **** sezone. Hvala dovidjenja.Android je napisao/la:Kakvi debili matereti, od raspalog Olimpica koji nikog zivog ne moze dobiti oni popuse, o igri sto su igrali danas necu nista ni govoriti
MRSSSSSSSSSS
Jos sam vruce glave pa necu vise da pisem...
NK Široki Brijeg
nije problem izgubit utakmicu pa makar bila najvažnija u sezoni, ali ne ostaviti srce i krvava koljena e to je blamaža vaših balerina. Isuviše im je dobro i komotno se osjećaju baš ih briga.
Nismo zasluzili europu, previse chokera imamo u ekipi koji jednostavno ne mogu iznijeti teret kad je najpotrebnije. Zvoni skidam kapu, ostali zakurac
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Bravo. Čudo momčad. Čudo trener. Nema šta
Igras protiv kandidata za ispadanje i ako njih ne mozes dobiti u najvaznijoj utakmici onda jednostavno nisi zasluzio. Obrana smijesna, krletu treba 10 prilika da gol zabije, mate i sesar nevidljivi, matej mali ispadao, markovic se totalno srozao, centarsuta nije imao od lani, crnov isto nevidljiv kao i vecinu sezone, ajayi isto tanak ucinak, **** ga. Sudjenje je bilo ok
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Cestitam na ispadanju iz Europe i ostavljanju zelenbaća u PL 
Godine prolaze jubav ostaje...
Aj dobro momci smirite se. Kada sve sagledam mi se ovdje zivciramo, cijelu godinu pratimo, kosu cupamo, da bi oni danas ovako odigrali. Sam sebe mrzim sto nemogu da ne pogledam, ali takvi smo. Moram priznati da je ugrovaca bio u jednom u pravu. Nije sve ni u Musi, pa ni danas. Imas desni bok koji je opasniji po tvoj gol nego po tudji, ali nema druge zamjene. Nemogu vjerivati da nam se i pehovi ovakvi dogadjaju. Corluka nis, pa Coric loza mislim da smo tu danas izgubili utakmicu. Na desnoj strani. Stoperi jako nesigurni su bili, iako su se borili. Ostali svi osim Kozulja jako lose. A u tome se po meni istaknuo Krstanovic. Nemozes u 85. Minuti onako gurati loptu kroz noge Bandovicu i pucati na onakav nacin. Kozulj hvala ti za sve, ali ti je stvarno vrijeme u bolji klub. I zasluzio je. Kratki rezime daljnjeg tijeka. Odluka za nas Celik-Zeljo i Sloboda-Sarajevo. Celik osigurao opstanak, sigurna pobjeda Zelje, toliko da bi covjek mogao kucu stavit na kladionicu. Drugi par, Slobodi treba pobjeda za borbu za titulu. Medjutim umor bi im mogao uciniti svoje. Imaju niz teskih utakmica u malo vremena, tako da sa 80 posto sigurnoscu mogu tvrditi da smo ostali bez Europe i ove godine. Pozdrav momci, od mene toliko za danas. 
-
ultra gitano
Ma možda i nije još sve izgubljeno za vas pošto Sarajevo ima predzadnje kolo Slobodu u gostima ,a Željo ima Čelik sad u gostima koji nije još ni jedne izgubio kod kuće, ali stvarno nezerski ste ovu danas utakmicu odigrali jedini Kožulj koji je danas nešto pokazo ovo ostalo sve panjevi
nadat vam se da sloboda uzme kup i da gonjate to 4mjesto do kraja sretno 
Ma gotovo je ovo, mi smo propustili posljednji voz za Europu
Nek se zapitaju malo u upravi zbog cega vec dvije godine ostajemo bez nje
Nek se zapitaju malo u upravi zbog cega vec dvije godine ostajemo bez nje
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Nije gotovo možete prijeći i Slobodu
Skupina beskičmenjaka sa par iznimka. Nije još ništa gotovo, samo sto nam sada treba srece.
Zvone
Zvone
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Ovo danas je bilo ne gledljivo, užas jedan, ko da ih boli neka stvar kako će završiti, igraju ko p.č.ice ovaku utakmicu ?!?! Soldo-nesiguran(kriv za gol), Karačić-tragedija, momak nije ovo za tebe, nespreman, Barišić, Brekalo-nesigurni, neuigrani, u nekim situacijama ispadaju smiješni, Marković- kao da nije onaj momak od prošloh sezona, Sesar- može ozbiljno igrati 30 min., Pehar- neizanteresiran, boli ga neka stvar, ZVONE KOŽULJ- svaka čast legendo, čovjek ima sve. bježi odavde, zaradi novce, sretno ti bilo, Ayaji ko muva bez glave. Krle- trudi se, trči, ali ti si tu da ga zabiješ a promašuješ 100% šanse, ovi što su ušli- ništa posebno, osim Wagine asistencije, Musa i stručni stožer- krivci za taktička "lutanja" i nespremnost pojedinaca. STRAH ME JE DA JE OVO POČETAK KRAJA ŠIROKOG NA KOJEG SMO NAVIKLI !!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
1.Siroki, Zeljo i Sarajevo ce dobiti sve tri do kraja.
2.Sloboda ce osvojiti kup i izgubiti od Sarajeva na Tusnju.
3.Sloboda ce dobiti Zrinjskog na bijelom brijegu (pirova pobjeda)-Zrinjski prvak.
Moje predvidjanje kraja prvenstva za krak dana
Laku noć. Necu više
3.Sloboda ce dobiti Zrinjskog na bijelom brijegu (pirova pobjeda)-Zrinjski prvak.
Laku noć. Necu više
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
NK Široki Brijeg
Ma hajde nemoj biti takav pesimist.PERO1234 je napisao/la:1.Siroki, Zeljo i Sarajevo ce dobiti sve tri do kraja.
Laku noć. Necu više
Gledam tablicu, dan te **** s pobjedom 1 bod bi bili od 2. mjesta a mi ko babe...
Ne mogu vjerovat da smo ovako loše odigrali...
I opet imali na 1-1 dvije mrtve šanse.
Bit će ovdje svega do kraja...
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Amazon [Bot], avalPacidoroP, Beli98, DoktorXabaras, Hajdeee, jurisicduska, mnon46, mosarajvosa83, MostarNeretva, perodeformero, TETRAPAK, Vanja8 i 59 gostiju.