Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
E jeste nafake Sarajlije 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
HOHOHOHOHOO
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
TRESEM SE KO DA ZELJO IGRA, HAJDE OLIMPIČE !
LEDEEEEEEEEEEEEEE POĆERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ, TOOO HEBIBE YEBO TE ŠIROKII I NENAAAAAAAAAAA
LEDEEEEEEEEEEEEEE POĆERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ, TOOO HEBIBE YEBO TE ŠIROKII I NENAAAAAAAAAAA
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Olimpic sad ide Drini i dolazi im Travnik.. Tu ako bi uzeli 6 bodova, moguce da ostanu..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel ovo uz ezan za ikindiju??
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ASD
- Kontakt:
Sta je ovo bilo kod korner zastavice. :hahaha:
Ako Siroki opet ostane bez evrope, Musa ce objesen biti!
Meni ce evropa biti draza ove godine ako je izborimo ovako losi, nego titula prosle godine.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zelji je sudjeno da izbori Evropu.
Olimpic

- elamalakia
- Kontakt:

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- akisarajevo92
- Kontakt:
navedi mi jos jednu ekipu u ligi (osim prvih 5), koja ima bolji roster od trenutnog kod Olimpica?tuzlak1987 je napisao/la:Jest al ona sa Jusufovicem, Stefanom, Bogicevicem, Merajicem, Hamzicem, Pandzom i Stanicem..akisarajevo92 je napisao/la:po kvalitetu rostera, Olimpic je 6. ekipa lige
najveci problem domaci teren i realizacija
Oni su na pola sezone pustili to sve niz vodu. Meni ovako po kvalitetu nisu iznad. 9-10 mjesta..
Don't believe the hype.
Bravo Vukovi! 
Ali jednu stvar treba reci, veceg retarda od IVANA KRSTANOVICA odavno nisam gledao. Pa boze dragi kako je ono samo mutav napadac. xD

Ali jednu stvar treba reci, veceg retarda od IVANA KRSTANOVICA odavno nisam gledao. Pa boze dragi kako je ono samo mutav napadac. xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Borac i Olimpik su tik uz Radnik ali...akisarajevo92 je napisao/la:navedi mi jos jednu ekipu u ligi (osim prvih 5), koja ima bolji roster od trenutnog kod Olimpica?tuzlak1987 je napisao/la:Jest al ona sa Jusufovicem, Stefanom, Bogicevicem, Merajicem, Hamzicem, Pandzom i Stanicem..akisarajevo92 je napisao/la:po kvalitetu rostera, Olimpic je 6. ekipa lige
najveci problem domaci teren i realizacija
Oni su na pola sezone pustili to sve niz vodu. Meni ovako po kvalitetu nisu iznad. 9-10 mjesta..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bravo OLIMPIK 

Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
A borac pravo yeben raspored ima.. Siroki i Radnik u gostima i kuci protiv viteza..
A slavija igra kuci protiv Zelje i Radnika a gostuje Vitezu
Olimpic gostuje Drini i Sarajevu a kuci protiv Travnika
2 ispadaju jedan ostaje.. Nadam se da je to Olimpic
Mada opet kad se vidi da bi mogla 4 kluba iz RS ispasti.. hmmm ako bude politike, olimpic nema sanse da ostane
A slavija igra kuci protiv Zelje i Radnika a gostuje Vitezu
Olimpic gostuje Drini i Sarajevu a kuci protiv Travnika
2 ispadaju jedan ostaje.. Nadam se da je to Olimpic
Mada opet kad se vidi da bi mogla 4 kluba iz RS ispasti.. hmmm ako bude politike, olimpic nema sanse da ostane
Mi ako pobijedimo u Zenici, Sarajevu će samo pobjeda u Tuzli garantovati Evropu. Ako uzmu bod u Tuzli, prestižemo ih i mi i Široki, ovo je kalkulacija ako mi slavimo protiv Čelika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto je u konacnici dosta realan scenario.Virtu4l je napisao/la:Mi ako pobijedimo u Zenici, Sarajevu će samo pobjeda u Tuzli garantovati Evropu. Ako uzmu bod u Tuzli, prestižemo ih i mi i Široki, ovo je kalkulacija ako mi slavimo protiv Čelika.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Haha,on ce nekom odredjivat sta ce ko pjevat,vi gazite pola utakmice po Pitarima i **** Sarajevo,a pjeni zbog one pjesmice,e svasta ces vidit u ovoj zemlji.brile je napisao/la:Prisao vam je dok pjevali onu bolesnu pjesmu sa lesevima. Moguce da vam je prisao da vas upozori, da ne bi bili izbaceni.Hum94 je napisao/la:Hvala Zelji na ovom bodu,jako nam puno znaci.Tek stigosmo iz Sarajeva,policija korektna,malo nepotrebnog vozikanja po gradu,al tako valjda mora bit.Grbavica zakucana,europska atmosfera,nas podosta,jedina zamjerka na onog vaseg debila sto je doso do nase tribine,te verbalno provocirao,sreca nije previse dozivljen od nas.Utakmica li-la,moglo je otic na svaciju stranu,mislim da je nerijeseno najrealnije.
Sampioni HSKZ
Strasna atmosfera sinoc, ono se moze doziviti samo na Grbavici sto se tice nase lige. Respekt i za Ultrase koji su upotpunili ovaj spektakl. Odlicna brojka.
Da li je isto pjevat **** te Sarajvo, i Dunavom lesevi plove?Hum94 je napisao/la:Haha,on ce nekom odredjivat sta ce ko pjevat,vi gazite pola utakmice po Pitarima i **** Sarajevo,a pjeni zbog one pjesmice,e svasta ces vidit u ovoj zemlji.brile je napisao/la:Prisao vam je dok pjevali onu bolesnu pjesmu sa lesevima. Moguce da vam je prisao da vas upozori, da ne bi bili izbaceni.Hum94 je napisao/la:Hvala Zelji na ovom bodu,jako nam puno znaci.Tek stigosmo iz Sarajeva,policija korektna,malo nepotrebnog vozikanja po gradu,al tako valjda mora bit.Grbavica zakucana,europska atmosfera,nas podosta,jedina zamjerka na onog vaseg debila sto je doso do nase tribine,te verbalno provocirao,sreca nije previse dozivljen od nas.Utakmica li-la,moglo je otic na svaciju stranu,mislim da je nerijeseno najrealnije.
Sampioni HSKZ
Strasna atmosfera sinoc, ono se moze doziviti samo na Grbavici sto se tice nase lige. Respekt i za Ultrase koji su upotpunili ovaj spektakl. Odlicna brojka.
Bravo legendo na poredjenjuHum94 je napisao/la: Haha,on ce nekom odredjivat sta ce ko pjevat,vi gazite pola utakmice po Pitarima i **** Sarajevo,a pjeni zbog one pjesmice,e svasta ces vidit u ovoj zemlji.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.