FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je mac sa dvije ostrice, Siroki izgubio sve bodove, ali posljednje kolo dolaze nama sa šansom za opstanak.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Hahahah cuj pjesme, " gdje god da krenem, tebi se vracam ponovo, ko da mi uzme iz moje duse Kosevo" Joj ludnice na ovom linku
Olimpiccccccc bravo Vukoviii.
Ovaj mali 20-ka u Olimpicu, to trebamo pokupiti.
Olimpiccccccc bravo Vukoviii.
Ovaj mali 20-ka u Olimpicu, to trebamo pokupiti.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 30 apr 2016, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ako ima imalo mozga uvest ce Cezara i Catakovica , a izvest Barbarica dok nije crveni dobio .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Andjusica vratiti obavezno, Hebibovicu mozda si nam evropu donio 
Pyro is not a crime !
Punac se vratio hehefico je napisao/la:Ne sekirajte se Olimpic sutra pobjedjuje hehe
SARAJEVO
Ma nije on, barem po mom mišljenju ni dobio pravu priliku u FKS. Da, slažem se da je igrao loše, ono što je igrao, ali zasigurno nije škart od igrača i zasigurno u našem rosteru ima dosta lošijih od njega. Samo je problem što mi ne trpimo nikoga i nikad. Zrinjski drži prvo mjesto sa igračima koji kod nas "nisu ni za klupe", "šta će oni ba" "pa ne bi imali mjesta u našim juniorima", i igračima čije smo odlaske slavili više nego sopstvene pobjede. Ali je Zrinjski pojačao ekipu. Dakle sačuvao je igrače i dodao par onih gdje im fali takav profil, dok mi svaki prelazni rok bukvalno otjeramo deset, pa dovedemo devet, i to je svaki put nova ekipa, koja dok se uigra i ne proigra.Besic je napisao/la:Konacno neka korsit od Hebiba
E ovo je vec nesto,nicim izazvani se vracamo u borbu za europu i to treba iskoristit svakako

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Čelik ce se obogatit u narednom kolu , uci ce u plus na svim racunima koliko ce biti premija . Ibrak and Bevanda like this
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ludnica zagarantovana kad to radi PitarBordo.emir79 je napisao/la:Hahahah cuj pjesme, " gdje god da krenem, tebi se vracam ponovo, ko da mi uzme iz moje duse Kosevo" Joj ludnice na ovom linku
Samo Saraj'vo.
Andusica nije nikada trebalo ni otpisivati,momak nikada nije dobio pravu sansu kod nas. I kada smo ocekivali da konacno dobije priliku i zaigra Jesic ga je otpisao. A bolje je krilo i od okica i od harbe,a i od Amera je korisniji na krilu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kakav Andjusic, imas vec jednog u ekipi (Duljevic). Ko bi i ovoga trpio sa davljenjem lopte...
Ali vucovi ucinise prvenstvo jos zanimljivijim
Hajmo sad Cataka uvesti, odmoriti Dulju, i Mihu sa stopera, a Barbu izvesti. Umjesto Barbe moze Dzemica ili neko treci.
Ali vucovi ucinise prvenstvo jos zanimljivijim
Hajmo sad Cataka uvesti, odmoriti Dulju, i Mihu sa stopera, a Barbu izvesti. Umjesto Barbe moze Dzemica ili neko treci.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
momka od 19 godina vrijedi trpiti, radije nego Sevku i slicne, obavezno ga vratiti, nije mi jasno zasto je uopste raskidan ugovor
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Momci zare i palePitarBordo je napisao/la:Ludnica zagarantovana kad to radi PitarBordo.emir79 je napisao/la:Hahahah cuj pjesme, " gdje god da krenem, tebi se vracam ponovo, ko da mi uzme iz moje duse Kosevo" Joj ludnice na ovom linku![]()
![]()
![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pratite FKS - infarkt zagarantovan!pitic je napisao/la:Opet počinje grčevita borba da sučuvamo 3 poziciju.
Velika steta sto smo ostali bez tog momka .... al opet kao i sa Hebibovicem ista stvar ... dali je pritisak u pitanju ili sta, al ko god dodje u Sarajevo tesko se pokaze kao pojacanje (cast izuzetcima ) kojih je jako malo ....THEC je napisao/la:momka od 19 godina vrijedi trpiti, radije nego Sevku i slicne, obavezno ga vratiti, nije mi jasno zasto je uopste raskidan ugovor
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
Jel ovo Delac brani
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 27 gostiju.