paulus je napisao/la:15 razlike razumjes, Celika kojem treba odrali ne pobjedili i velika je razlika izmedju Maglaja i Izvidjaca i Vogosce , to ce ti i Maglaj priznati , znaci mogu se pobjedit kuci eventualno al nije sigurno , dok vi kvalitetom ajde recimo da ste na nivou Visocke Bosne Gracanice Krajina je dole skroz al vi dobijete Derventu na strani koja je tu sa Maglajem , Daj ba . Bosna da ima utjecaj ikakav i da se bavi tim sigurno joj dvije sezone ne bi kuhali da ispadne . I ko sto kaze trener Bosne , sve da ostanemo liga je neregularna al zna se da necemo ostat od pobjede Krajine koja je rasturila Izvidjac ejjjjj , i vase pobjede protiv ekipe koja je kuci izgubila SAMO OD DVIJE PRVOPLASIRANE EKIPE.A najveca prevara je ponovljena utakmica koju ste imali nakon sto su vam uzeti bodovi i bod kazne po pravilniku . To ono nemas apsolutno nijedan argument da se nes vadis . Vi morate ostat. Nema veze sto Bosna ima 4 ekipe na drzavnom sve nasa djeca , nema veze so smo do polufinala kupa dosli sa svojom djecom, pustili nam

Sto se tice ponovljene utakmice nije mi jasno zasto, mislio sam da su im naknadno usvojili odgodu ali mi je bilo cudno. Evo ti covjek iz Dervente kaze da su ljudi igrali ozbiljno i bilo je nerjeseno do samog kraja. Dakle nije bilo onoga sto Krajina radi.
Tebi je cudno sto Sarajlije uzese Derventu a nece biti cudo ako Visocaci uzmu Maglaj (koji ima 15 bodova vise). Ja ne tvrdim za Visocku Bosnu nista ali ako dobiju bice cudno.
Krajina je trebala biti ispod Gracanice definitivno.
Mi da moramo ostati to bi se vec odavno uradilo. Sta mislis da ovako prave zabave za siroke narodne mase. Nema logike.