Pa to je strateška odluka kluba, i ako mu je uprava dala podršku, smatram da možemo i trebamo i mi. Pokazao nam je da ima potencijala, kao i to da mu fali još iskustva - koje skuplja iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu.samoplavi je napisao/la:Edis je uradio dobar posao, osam pobjeda i remi u prvenstvu. To je sjajan ucinak al podbacio je u Kupu i imao je nekih nerezonskih odluka na ovim pobjednickim utakmicama. Naravno da je to nebitno jer su se upisale pobjede al kljucno jebovo sto ti govoris. Uvjeren si ds ce izrasti u pravog trenera za Zelju i sam priznajes da on to danas jos nije. Da li klub kao sto je Zeljo i klub koji trenutno izdvaja najvise novca na igracki kadar moze i smije biti taoc njegovog izrastanja. To je kljucno pitanje.
Alternativa bi bila ganjati drugog trenera, pa je i to itekako rizik, i donekle potpuno novi start i bacanje u vodu skoro svega što je Edis uradio i posložio, a pitanje je kakav bi bio rezultat.
I prije je izdvajan novac i na igrače i na trenere, redali se kao na traci i jedni i drugi, a jedino je AO zadovoljio sve naše apetite. I on je imao svojih "bubica" ali je dogurao do toga da na spomen Željo ide asocijacija i AO, a da li će Edis dogurati do toga vidjet ćemo. Mislim da jednim dijelom to zavisi i od nas, tj. koliko ćemo podrške dati i koliko ćemo biti uz njega i klub kada i nije sve bajno.