FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
2 boda do drugog mjesta. Strasno koliko imamo losu konkurenciju ove sezone, pa lahko se moze desit da sa ovakvom sezonom budemo drugi na kraju 
ZZ
I u Banja Luci pravi dernek SNSD vs SDS veoma je neizvjesno ko će spasiti svoj klub u PLBiH.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mutno mi je ovo sve.
Kako sezona prilazi kraju izgleda Hrvati najpametniji ispadoše.
Pustiše Slobodu, Sarajevo, Željezničar da se bubaju između sebe
Borca, Slaviju, Rudar P. da se bubaju između sebe
A oni lagano do titule i bez ijednog kluba sa HR predznakom da je otišao u niži rang. Nema šta namazano su ovo odradili.
SRETAN BROJ - 1725
E tek sad mozemo zaliti za sezonom,kada vidis koliko ti malo fali do prvog mjesta s ovakvom igrom i turbulencijama koje su nam se desile,za plakat samo ibogami 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Prije svega hvala Olimpiku sto nam je povecao sansu za Evropu a evo i Drina doprinese tome.
Cestitke nasim igracima na danasnjoj pobjedi.
Cestitke nasim igracima na danasnjoj pobjedi.
Joj price ... sve zavjere neke .... idi prosetaj gradom lijepo je vrijeme .....pitic je napisao/la:I u Banja Luci pravi dernek SNSD vs SDS veoma je neizvjesno ko će spasiti svoj klub u PLBiH.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mutno mi je ovo sve.
A oni lagano do titule i bez ijednog kluba sa HR predznakom da je otišao u niži rang. Nema šta namazano su ovo odradili.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Jest, jest, a ako mi fasujemo evropu fasovati ćemo je radi talova i premiranja pa ćemo tada hebavati svima sve i svašta što se i mi nismo gurali.DBR1987 je napisao/la:Joj price ... sve zavjere neke .... idi prosetaj gradom lijepo je vrijeme .....pitic je napisao/la:I u Banja Luci pravi dernek SNSD vs SDS veoma je neizvjesno ko će spasiti svoj klub u PLBiH.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mutno mi je ovo sve.
A oni lagano do titule i bez ijednog kluba sa HR predznakom da je otišao u niži rang. Nema šta namazano su ovo odradili.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa niko nema toliku nadmoc na terenu, pa da bez drugih radnji van terena osvoji duplu krunu...i onda ovako, nekima ovo, nekima ono. 
Zrinjski je najmanje kiksao, imaju neku konstantu, i to je to. Slo je nesto slicno u Kupu, konstantno dobri, izbacili male plave i nas, i to je to
Eh sad je borba za Evropu glavna - neko od trojca Sa, mali plavi i uski ispada. Prosle godine su to bili uski, ove godine bi mali plavi mogli biti donji.
Zrinjski je najmanje kiksao, imaju neku konstantu, i to je to. Slo je nesto slicno u Kupu, konstantno dobri, izbacili male plave i nas, i to je to
Eh sad je borba za Evropu glavna - neko od trojca Sa, mali plavi i uski ispada. Prosle godine su to bili uski, ove godine bi mali plavi mogli biti donji.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
U ovoj ligi najprofesionalnija ekipa osvaja. Ne treba mnogo, treba samo profesionalizam da vlada, to podrazumjeva rad, red i disciplinu sviju u klubu.RedEvil je napisao/la:E tek sad mozemo zaliti za sezonom,kada vidis koliko ti malo fali do prvog mjesta s ovakvom igrom i turbulencijama koje su nam se desile,za plakat samo ibogami
Ima istine u onoj ne može se sve preko noći ali trebamo shvatiti da igramo u ne tako Bog zna kvalitetnoj ligi i da ta fraza kod nas i nije tačna u potpunosti jer ti ne treba mnogo da osvojiš ligu, ne igramo Premijer šip, Bundes ligu ili Primeru.
Onaj penal protiv Rudara nam je puno uzeo
[/quote] Jest, jest, a ako mi fasujemo evropu fasovati ćemo je radi talova i premiranja pa ćemo tada hebavati svima sve i svašta što se i mi nismo gurali.[/quote]
Legendo sta pricash .... Zrinjski i Siroki su konstantni zadnji nekoliko godina .... kone i mi smo uvijek tu negdje samo sto smo ove godine podbacili debelo ... a Sloboda je autsajder koji se ove godine dobro nametnuo ..... mani se politike nadji curu ....
Legendo sta pricash .... Zrinjski i Siroki su konstantni zadnji nekoliko godina .... kone i mi smo uvijek tu negdje samo sto smo ove godine podbacili debelo ... a Sloboda je autsajder koji se ove godine dobro nametnuo ..... mani se politike nadji curu ....
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 30 apr 2016, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Barem kao utješnu nagradu za kraj sezone moramo Slobodu uloviti na tabeli.
SRETAN BROJ - 1725
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ova prica oko broja klubova sa predznacima...hr 3, bh 6, rs 3
Dominacija klubova sa bh predznakom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Teoretski, ako dobijemo naredne 3 utakmice a Zrinjski izgubi 2 i jednu odigra remi mi smo prvaci. 
-
Coromandel
- Kontakt:
samo da smo dobili svinjskog na koševu, sad bi bili prvi na tabeli...
koja tuga kad skontaš ovu žalosnu činjenicu.
koja tuga kad skontaš ovu žalosnu činjenicu.
Ma da je nama europu osigurat,kakve teorije

Ja ba
Da ono bi kako Mladost dobit , samo da nam ga Dilaver hinjski ne složi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
e svasta Slooda se prosu protiv Drine . Sa kim oni sve imaju igrat
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma ja da ne bude nama Drina u srijedu,ne treba se tudjoj muci smijati

Ispucali smo mi tih "Drina" ove sezone, pa kud ces vise..RedEvil je napisao/la:Ma ja da ne bude nama Drina u srijedu,ne treba se tudjoj muci smijati![]()
![]()
7 poraza jbte
Mladost je sigurna punac ce toBesic je napisao/la:Ja ba
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Akademci1946, Bordo10, DjaniTarik, Imamkarbarum, johntravolta123, Kockoglavi, MaroonBjelave, nmkdak1ng, pitara, THEC, Zigazaga i 123 gosta.