PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ne bi tvog punca danas

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
ne kažem da nema, al' mislim da je ovaj malo pobrkao al' hajdeultra gitano je napisao/la: Pa normala također i ja se predružujem normalno da nas ima i Srba i Bošnjaka koji navijaju ,a hvala bogu i igraju za našu svetinju
nego, ako si jedan od ovih što slave Vaskrs, neka je sretan (unaprijed)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Cestitke Drini na zasluzenoj pobjedi! Mi se sada okrecemo dalje i nemojte misliti da je prvenstvo gotovo! Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula, tako da je ovo sve veliki bonus! Mladost bi mogla otkinuti bodove Svinjskom, tako da mi uz dvije pobjede mozemo potuci za titulu u Mostaru! Mi imamo i Kup, tako da jos uvijek mozemo titulu uzeti, dok vi koji se nasladjujete ne mozete!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ma Hus nama mora pustiti,realno vise voli nas

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma je l' ba, sad se vraćate na tu priču?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula
Samo Saraj'vo.
Preeeeeedsjecnice uuuubiseee naaaas, preeeedsjedniceee!!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Isto mitomani s uskoro srusene grbavicePitarBordo je napisao/la:Ma je l' ba, sad se vraćate na tu priču?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula![]()
drina beton
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zar nije cilj, skinuti junfu s duplom. Tako ste ovdje pisali pojedinci.PitarBordo je napisao/la:Ma je l' ba, sad se vraćate na tu priču?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
ultra gitano
HvalaAerials je napisao/la:ne kažem da nema, al' mislim da je ovaj malo pobrkao al' hajdeultra gitano je napisao/la: Pa normala također i ja se predružujem normalno da nas ima i Srba i Bošnjaka koji navijaju ,a hvala bogu i igraju za našu svetinju![]()
nego, ako si jedan od ovih što slave Vaskrs, neka je sretan (unaprijed)
[youtube][/youtube]SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Cestitke Drini na zasluzenoj pobjedi! Mi se sada okrecemo dalje i nemojte misliti da je prvenstvo gotovo! Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula, tako da je ovo sve veliki bonus! Mladost bi mogla otkinuti bodove Svinjskom, tako da mi uz dvije pobjede mozemo potuci za titulu u Mostaru! Mi imamo i Kup, tako da jos uvijek mozemo titulu uzeti, dok vi koji se nasladjujete ne mozete!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Husic: Ovo danas je sve iz kuhinje Sarajevsko-Skutorskog lobija! Pokradeni smo!!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Slobodno nadjite sta se govorilo prije pocetka sezoneZip je napisao/la:Isto mitomani s uskoro srusene grbavicePitarBordo je napisao/la:Ma je l' ba, sad se vraćate na tu priču?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula![]()
![]()
Yebiga nadali smo se i jos uvijek se nadamo, ali cilj je bio opstanakMuhamedTM je napisao/la:Zar nije cilj, skinuti junfu s duplom. Tako ste ovdje pisali pojedinci.PitarBordo je napisao/la:Ma je l' ba, sad se vraćate na tu priču?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Sta mi jodirani uradise jbt fuuuj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Previse se vjeruje Husrefu .samirr je napisao/la:.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
cuj mozgova kazu prodali utakmicu, kao drini trebaju bodovi za nesto..NISTE PRODALI, NEGO SISOJE NIJE KUPIO

jbg, zamisli kako je namaarelinho je napisao/la:
Sta mi jodirani uradise jbt fuuuj![]()
je.bo ih otac
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jesi smijesan isto Sarajevo... Uzima vas ko hoce, a fola imate Tana i avioneRinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Cestitke Drini na zasluzenoj pobjedi! Mi se sada okrecemo dalje i nemojte misliti da je prvenstvo gotovo! Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula, tako da je ovo sve veliki bonus! Mladost bi mogla otkinuti bodove Svinjskom, tako da mi uz dvije pobjede mozemo potuci za titulu u Mostaru! Mi imamo i Kup, tako da jos uvijek mozemo titulu uzeti, dok vi koji se nasladjujete ne mozete!
PS: glupa je prica da smo prodali
Mozda.FrancescoTotti je napisao/la:Previse se vjeruje Husrefu .samirr je napisao/la:.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.