grcevito cete se boriti za opstanakSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jedva cekam sljedecu sezonu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- themaniaks
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Jel ono ako Sloboda izgubi u Kupu, hoce li ici u evropu kao finalsta?
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Hahah hoce hoceZip je napisao/la:Jel ono ako Sloboda izgubi u Kupu, hoce li ici u evropu kao finalsta?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bitno je da ti u Bordo begovskom stilu sa visine gledaš na one koji ne misle kao vi. Slobodi je bilo jasno da ne mogu do titule pored Zrinjskog jer imaju dosta gust raspored do kraja sezone. Ovim će se fol nesretnim porazom osloboditi pritiska borbe za prvo mjesto i posvetiti se samo osvajanju kupa BiH. Sve drugo napisano s moje strane ima veze sa Olimpikom i Sarajevom. Živi bili pa vidjeli.PitarBordo je napisao/la:DrinaGZ je napisao/la:Sloboda dala Drini bodove koji joj ništa ne znače. Drina će dati Olimpiku naredno kolo. Sloboda će dati Sarajevu, a Sarajevo će zadnje kolo dati Olimpiku za konačni opstanak.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta sve neću pročitati danas.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mani me tih "beg" titula, ovo je Bosna i Hercegovina, ne turska serija.DrinaGZ je napisao/la:Bitno je da ti u Bordo begovskom stilu sa visine gledaš na one koji ne misle kao vi. Slobodi je bilo jasno da ne mogu do titule pored Zrinjskog jer imaju dosta gust raspored do kraja sezone. Ovim će se fol nesretnim porazom osloboditi pritiska borbe za prvo mjesto i posvetiti se samo osvajanju kupa BiH. Sve drugo napisano s moje strane ima veze sa Olimpikom i Sarajevom. Živi bili pa vidjeli.PitarBordo je napisao/la:DrinaGZ je napisao/la:Sloboda dala Drini bodove koji joj ništa ne znače. Drina će dati Olimpiku naredno kolo. Sloboda će dati Sarajevu, a Sarajevo će zadnje kolo dati Olimpiku za konačni opstanak.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:[quote="AdmirLav"a jesu se bili usprĆili...sad kad nisu osvojili titulu, neće nikad.FrancescoTotti je napisao/la:Nema tuzlaka na forumu vise jedno 7 dana ..
sledece sezone dupla kruna ove samo kup[/quote]
Čuj ovog......
Vas pisamo u 29tom kolu mitomani
Zadnja izmjena: AdmirLav, dana/u 30 apr 2016, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda je cijeli život moj !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jesi jadanthemaniaks je napisao/la:grcevito cete se boriti za opstanakSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jedva cekam sljedecu sezonu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A bio si dobar momak.DrinaGZ je napisao/la:Bitno je da ti u Bordo begovskom stilu sa visine gledaš na one koji ne misle kao vi. Slobodi je bilo jasno da ne mogu do titule pored Zrinjskog jer imaju dosta gust raspored do kraja sezone. Ovim će se fol nesretnim porazom osloboditi pritiska borbe za prvo mjesto i posvetiti se samo osvajanju kupa BiH. Sve drugo napisano s moje strane ima veze sa Olimpikom i Sarajevom. Živi bili pa vidjeli.PitarBordo je napisao/la:DrinaGZ je napisao/la:Sloboda dala Drini bodove koji joj ništa ne znače. Drina će dati Olimpiku naredno kolo. Sloboda će dati Sarajevu, a Sarajevo će zadnje kolo dati Olimpiku za konačni opstanak.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- akisarajevo92
- Kontakt:
drugu godinu zaredom najzanimljivija liga u regionu, o kvaliteti se moze raspravljati
Don't believe the hype.
Vratićemo se jednog dana. Kad tad. S puno boljim uslovima u svakom smislu.
Do tada, uživamo u ovim danima neizmjerne sreće koju nam momci sa nikad manjim budžetom priuštiše. Mnogi bi se mogli ugledati na Drinu i fer utakmice ovog proljeća, podsjećam ispali smo u 11-om kolu. Razmislite.
Do tada, uživamo u ovim danima neizmjerne sreće koju nam momci sa nikad manjim budžetom priuštiše. Mnogi bi se mogli ugledati na Drinu i fer utakmice ovog proljeća, podsjećam ispali smo u 11-om kolu. Razmislite.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mnogo jednostavnije: Sloboda sada ima izgovor da ispusi i od Sarajeva koje ide u Evropu, a za uzvrat daju posao Celi koji pusta Slobodu u Kupu... 
- PitarBordo
- Kontakt:
Koliko sam ja upratio Gradačac igra sa Gabelom u 29. kolu, a ne sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.AdmirLav je napisao/la:Vas pisamo u 29tom kolu mitomani
Samo Saraj'vo.
Momak za Slobodu navija, u čemu je problem?PitarBordo je napisao/la:Koliko sam ja upratio Gradačac igra sa Gabelom u 29. kolu, a ne sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.AdmirLav je napisao/la:Vas pisamo u 29tom kolu mitomani
Nad tobom sunce najljepše sja
- PitarBordo
- Kontakt:
Znam ja momka vrlo dobro.pinoglavi je napisao/la:Momak za Slobodu navija, u čemu je problem?PitarBordo je napisao/la:Koliko sam ja upratio Gradačac igra sa Gabelom u 29. kolu, a ne sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.AdmirLav je napisao/la:Vas pisamo u 29tom kolu mitomani
A ti, molim te pusti me na miru, nisam ti se obratio uopće.
Samo Saraj'vo.
Čuj pusti me na miru, isto curica u petom razredu koju dječaci iz razreda zezajuPitarBordo je napisao/la:
Znam ja momka vrlo dobro.
A ti, molim te pusti me na miru, nisam ti se obratio uopće.
Nad tobom sunce najljepše sja
- PitarBordo
- Kontakt:
Hvala.pinoglavi je napisao/la:Čuj pusti me na miru, isto curica u petom razredu koju dječaci iz razreda zezajuPitarBordo je napisao/la:
Znam ja momka vrlo dobro.
A ti, molim te pusti me na miru, nisam ti se obratio uopće.Evo pustiti ću te na miru, ne brini
Samo Saraj'vo.
Pa vidi,ima logike...vjerovatno ce takav scenario i da se desi,nemam nista protivSlevinKelevra je napisao/la:Mnogo jednostavnije: Sloboda sada ima izgovor da ispusi i od Sarajeva koje ide u Evropu, a za uzvrat daju posao Celi koji pusta Slobodu u Kupu...
- akisarajevo92
- Kontakt:
samo kod nas kad favorit ne dobije "PRODATO", "NAMJESTENO", pa krecu razne teorije zavjere itd
pisam se na takav mentalitet
pisam se na takav mentalitet
Don't believe the hype.
PitarBordo je napisao/la:Koliko sam ja upratio Gradačac igra sa Gabelom u 29. kolu, a ne sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.AdmirLav je napisao/la:Vas pisamo u 29tom kolu mitomani
Mani se ti gradacca nema on veze sa pl bih do sledece sezone. Dok mitomani padaju na Tusnju!
P.s.
Veoma mi je drago ako me znaš, onda sigurno znaš i da će sloboda dobiti.
Sloboda je cijeli život moj !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.