Posjeta na zapadu solidna, na sjeveru katastrofa a navijačka grupa Fukare užas. Ne znam šta je danas bilo gore igra na terenu naše ekipe ili "navijanje".
50-60 ljudi koji su navijali 15-20 minuta i onda se rasuli i usput i potukli. U ovakoj situaciji kao što smo mi mislim da bi samo Olimpic imao manje "navijača". Fukare slove kao jedna od najboljih navijačkih grupa u državi
Ne znam samo kome prave tribinu novu, sramota. Sramota na kvadrat
Sve se može poboljšati i napraviti na bolje osim našeg šugavog mentaliteta. Borba za titulu, vrijeme idealno pretposljednja utakmica kući ali to očigledno nikog živog ne zanima, ne znam samo zbog koga Azmir i Grad daju ovolike novce.
Što se tiče same utakmice, problemi su dublje prirode ali bez obzira na to sve od Drine nismo smjeli izgubiti. Nama ekipa koja je ispala iz lige na polusezoni oduzme šanse za titulu.
Zadnje vrijeme ekipa nam igra jako loše, očigledno da ih je umor stigao (mada je smješno jer je naša zimska pauza skoro ista kao pauza na kraju sezone) i da pada i taktika u vodu. Protiv Olimpica je djelovalo loše,protiv Širokog,protiv Veleža, prtiv Viteza... s izuzetkom druge utakmice kupa protiv Željezničara mi nismo odigrali dobru otakmicu još od revanša protiv Sarajeva. Titule nas je koštala kratka klupa, u prvom dijelu sezone smo bili miljenici sreće s povredama i formom sad je to došlo na naplatu. Moralo se računati na to!
Igrač-dva se moglo dovesti u svakom slučaju jer je bilo novca, ponuđen je ugovor onom Husiću što je sad otišao u Željezničar i to jako dobar ugovor za našu ligu samo što je on htjeo još stvari. Znači da je novca bilo.
Danas jadno, bez trke, bez otvaranja igrača. Svi stoje i onaj igrač što ima loptu kod sebe ne zna šta će s njom jer se niko ne otvara. Onda i onoj ptici što je letila iznad Tušnja je bilo jasno da ubacivanjem lopte u 16 nećemo napraviti ništa a oni do samog kraja napucavali tu istu loptu u 16erac.
Drina se branila na 20-30m i iz kontre zabila golove, nešto poput Širokog s tim da je Široki bio na 40-50m.
Ona 5ica iz Drine je visok jedno tri metra jbt.
Sramotna predstava na Tušnju jednostavno i najgora predstava ove sezone, mislio sam da ne može gore od Širokog.
Ovi što misle da je utakmica namještena,prodana, svaka Vam čast. Neko prodao utakmicu ekipi kojoj ništa ne znači i odrekao se titule koja nosi ogromne novce za naše prilike ili neko iz kluba(igrači/uprava) uplatio velik iznos na Drinu, jel na to ciljate? Prvo kod nas ne možeš uplatiti velike pare na jednu utakmicu, ne možete na našu ligu pogotovo ne na npr. Drinu-Velež protiv Slobode,Željezničara... a to klađenje u inostranstvu... pa ne rade tamo idioti kao ovi "fejsbukaši iz Tuzle".
Sloboda tek započinje svoj put uspjeha i klub je konačno počinje da staje na svoje noge nakon dugogodišnjeg pljačkanja i srozavanja. Sljedeće sezone će sve biti na većem nivou (osim navijača naravano, to jedno ako Azmir na ulazu bude dijelio novac pa da se ljude nakane doći) ali ovakva prilika se nije smjela propustiti pa barem da odigramo majstoricu za titulu... od zadnje 4 domaće utakmice mi smo izgubili 3 i to ovu protiv Drine