Ma nisam pesimist prijatelju. Opet mi zrebamo sad dobiti sve ti do kraja pa sto bude. Mislim da ipak sad nebi zrebalo više biti problema. Borac na jedvite jade Slaviju dobio, Radnika liga ne zanima, usto im i Kup. Jedino eto ta Drina koja je vec ispala. Sta bude da bude. Ali vidjeti cemo. Ako bude ovako, citiraj me na kraju.Ugrovacaboy je napisao/la:Ma hajde nemoj biti takav pesimist.PERO1234 je napisao/la:1.Siroki, Zeljo i Sarajevo ce dobiti sve tri do kraja.
2.Sloboda ce osvojiti kup i izgubiti od Sarajeva na Tusnju.
3.Sloboda ce dobiti Zrinjskog na bijelom brijegu (pirova pobjeda)-Zrinjski prvak.
Moje predvidjanje kraja prvenstva za krak dana
Laku noć. Necu više
Gledam tablicu, dan te **** s pobjedom 1 bod bi bili od 2. mjesta a mi ko babe...
Ne mogu vjerovat da smo ovako loše odigrali...
I opet imali na 1-1 dvije mrtve šanse.
Bit će ovdje svega do kraja...
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
-
felix123
- Kontakt:
Kojeg Širokog?? Koji zadnjih 10 godina ,igra najljepši i najkvalitetniji nogomet u ligi i u a zadnjih par kola profućka sve?jozo121 je napisao/la:Ovo danas je bilo ne gledljivo, užas jedan, ko da ih boli neka stvar kako će završiti, igraju ko p.č.ice ovaku utakmicu ?!?! Soldo-nesiguran(kriv za gol), Karačić-tragedija, momak nije ovo za tebe, nespreman, Barišić, Brekalo-nesigurni, neuigrani, u nekim situacijama ispadaju smiješni, Marković- kao da nije onaj momak od prošloh sezona, Sesar- može ozbiljno igrati 30 min., Pehar- neizanteresiran, boli ga neka stvar, ZVONE KOŽULJ- svaka čast legendo, čovjek ima sve. bježi odavde, zaradi novce, sretno ti bilo, Ayaji ko muva bez glave. Krle- trudi se, trči, ali ti si tu da ga zabiješ a promašuješ 100% šanse, ovi što su ušli- ništa posebno, osim Wagine asistencije, Musa i stručni stožer- krivci za taktička "lutanja" i nespremnost pojedinaca. STRAH ME JE DA JE OVO POČETAK KRAJA ŠIROKOG NA KOJEG SMO NAVIKLI !!!
Široki koji u jednoj sezoni pobjedi ili izvuce bod protiv svih velikih ekipa i kuci i u gostima i po*uši prvenstvo protiv Travnika i Posušja(prijašnjih sezona)?
Široki koji ubija Mladu iz Češke , povede i prospe sve 10 minuta prije kraja i onda se još osramoti na Pecari?
Široki kojeg svi hvale za gostoprimstvo i nulto dugovanje i onda kao zahvalnicu ga kradu gdje god stignu?
Jadni smo mi momci što smo se NAVIKLI na ovaj Široki, neće mi takvog Širokog biti žao.
Žao mi je jedino onog Širokog prekoputa, koji je svake godine ulazio u sezonu s najlošijim sastavom u ligi i skido zvijezde, gdje se ginulo za svaku loptu i skok,gdje se dobivalo i ekipe i suce , koji se hranio mirisom preuranjenog,slavljeničkog roštilja protivnika koji nakon 4 četvrtine imadne gorak okus.
Nažalost oni koji godinama nam predviđaju "krah sljedeće sezone" ,mislim da su ove godine pogodili.
-
GradKamena1
- Kontakt:
Zrinjski nece izgubit kuci od Slobode,a vi kentrajte ostalo !
-
felix123
- Kontakt:
Isti nam krc,uzmu kup idu u Europu ,ne uzmu kup ide RadnikGradKamena1 je napisao/la:Zrinjski nece izgubit kuci od Slobode,a vi kentrajte ostalo !
Vas,Zelju i Sarajevo ne možemo stić.
Čestitam još jednom na tituli ,čestito sam je već posle 3:4 na Pecari.
-
GradKamena1
- Kontakt:
Ma nije ovde nista jos gotovo bit ce ovde jos koji rezultat zajeban.felix123 je napisao/la:Isti nam krc,uzmu kup idu u Europu ,ne uzmu kup ide RadnikGradKamena1 je napisao/la:Zrinjski nece izgubit kuci od Slobode,a vi kentrajte ostalo !
Hvala ,ali isto nije jos kraj ko ni vama za europu.
Ipak bi mi opet bilo drago otic kad dođe Austria,Macabi,Besiktas...
Nisam to rekao radi nas, vec iz razloga sto Sloboda mora biti unutar 4 , da idu i zeljo i Sarajevo u Europu.GradKamena1 je napisao/la:Zrinjski nece izgubit kuci od Slobode,a vi kentrajte ostalo !
A sarajevo zauzvrat dobija u Tuzli.
Naravno prijatelju da je gotovo sto se prvenstva tice. Dolazi vam Velez koji nemoze nikog dobiti? Pa idete Mladosti koja je danas osigurala opstanak. U Mostaru ce biti rekreativno.GradKamena1 je napisao/la:Ma nije ovde nista jos gotovo bit ce ovde jos koji rezultat zajeban.felix123 je napisao/la:Isti nam krc,uzmu kup idu u Europu ,ne uzmu kup ide RadnikGradKamena1 je napisao/la:Zrinjski nece izgubit kuci od Slobode,a vi kentrajte ostalo !
Hvala ,ali isto nije jos kraj ko ni vama za europu.
Ipak bi mi opet bilo drago otic kad dođe Austria,Macabi,Besiktas...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Najvažniju utakmicu sezone igrači odigraju ko najveće pichkice, nismo ni zaslužili Europu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
****.ga, ne mozes bez njega, rekao sam danas sebi da me Pecara nece vidjeti zadugo a evo sad jedva cekam utakmicu protiv Borca, bolest neizljeciva
Danu i Spikica na stoperski par
, pa kud puklo da puklo, cisto sumnjam da bi losije odigrali od ovih danas
Danu i Spikica na stoperski par
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
@felix123 svaka ti čast na komentaru, ali imam naznaka da bi se onaj preko puta mogao vratiti 20.05. na stare staze jos ako ovi manekeni (Zvone ne nalazis se u ovome) i službeno ostanu bez Europe... Sloboda je porazom izgubila titulu, Sarajevo će ih sto posto dobit na Tušnju, a ostali kiks protivnika nemamo gdje očekivati...
-
brigsiroki
- Kontakt:
nažalost nisam gledao utakmicu,imao sam neke obaveze... ali gledam vaše komentare i vidim da smo tako loše odigrali..šteta,sa ovim porazom ja mislim 99% ostajemo bez europe,željo i sarajevo nemaju gdje kiksati... a hoće li široki poropasti nakon ovoga teško je reći,ako se proda par igrača,sigurno nećemo
Golovi
[youtube][/youtube]
inače žalosno ono jučer
mi smo prvo protiv Čelika, a onda i jučer umjesto da riješimo doveli u pitanje izlazak u Europu..
da čovjek više ne može vjerovati šta je ovo
[youtube][/youtube]
inače žalosno ono jučer
mi smo prvo protiv Čelika, a onda i jučer umjesto da riješimo doveli u pitanje izlazak u Europu..
-
brigsiroki
- Kontakt:
ahhaahhaa vidi ovog zadnjeg gola koja šuplja obrana,ovo je sramota,brig je napisao/la:Golovi
[youtube][/youtube]
inače žalosno ono jučer
bez obzira na sve loše odluke sudaca ove sezone,moje mišljenje je da nismo zaslužili europu,ako nemožemo pobijediti olimpic koji nije nijednog ozbilnijeg protivnika na svom stadionu pobijedio,onda se mi moramo zapitat,a imali smo šansu i u kupu i sve smo usrali, ja mislim da u širokom treba najprije upravu promijeniti a onda bi došlo sve ostalo,svi klubovi mijenjaju uprave i veći i manji samo kod nas uvik isti,znamo da su oni klub izdigli i veliko je da ovakav mal grad ovo sve ima,ali odlaskom Mije,mislim da bi i ostali trebali otić,jer bi to bio velik korak naprijed,jedino mirka ostavit svi znamo da je on glavni sponzor ali se on najmanje pita i zato bi on trebao učinit pritisak da se dovedu novi ljudi a ja vjerujen da ih ima koji bi ovo sve podigli na višu razinu jer se može,široki godinama ima veći proračun od zrinjskog a vidimo gdje su oni a gdje smo mi....
Promijeniti upravu a i politiku dovođenja igrača. Možda bi se više borili Nemanja ili Edin nego pojedinci trenutno u ekipi. Mene uopće to ne bi smetalo a vjerujem ni većini navijača.
audere est facere!
To moze smetati jedino zadrtim nacionalistima. Kad mogu igrati u Dinamu, Rijeci i Hajduku, ne znam sto ne bi mogli kod nas... Ova trenutna politika je mozda mogla prije paliti, ali danas vise ne, nama jedini bazen cine igraci koji sjede na tribinama u HNL-u i igraci iz druge HNL
Marko Obradovic, Dusan Hodzic, Adnan Secerovic, Semir Memisevic, Dzenan Burekovic, Fedor Predragovic, Ugljesa Radinovic, Ajdin Redzic, Mahir Karic...
Marko Obradovic, Dusan Hodzic, Adnan Secerovic, Semir Memisevic, Dzenan Burekovic, Fedor Predragovic, Ugljesa Radinovic, Ajdin Redzic, Mahir Karic...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- badblueboylivno
- Kontakt:
Drago mi je da čitam ovakve stvari. Pored toga, potrebno je okrenuti ploču i što se tiče struke (čak i bitnije), zaista je krajnje vrijeme da se krene s nekim novim ljudima, koji dosad nisu imali doticaja s klubom pa čak i ligom.
Hayley <3
promjeniti upravu?spursman je napisao/la:Promijeniti upravu a i politiku dovođenja igrača. Možda bi se više borili Nemanja ili Edin nego pojedinci trenutno u ekipi. Mene uopće to ne bi smetalo a vjerujem ni većini navijača.
ja ne znam jeste vi svjesni uopće što pišete
Realno: Eh da HKK ima novce ovakve kao i NK pa bili bi u Europi... Ovdje donositelje love treba ostavit al potrebno je uzeti trenera koji se razumije u nogomet i ne mješat mu se u posao i imat pravu skaut službu
Kakva vam je ovo priča !?!? Pa ta "nacionalistička" uprava napravila je jedan od najljepših stadiona, kamp kakav nema nijedan klub na ovim prostorima, sva dugovanja prema igračima se izmiruju, duga prema državi NEMA, sve se na vrijeme plati, prvi dobiju licencu. Ja ih ne branim, ali su ovo činjenice, mada su i oni imali kardinalnih grešaka u dovodjenju igrača, biranju stručnog stožera, itd. Nama ovdje predavanje drže pojedinci kojima klubovi imaju dugove od nekoliko miliona KM, ne plaćaju igrače, nemaju nikakvu infrastrukturu, i uvijek prosipaju priču o nekom "nacionalističkom" Širokom koji ne voli ovu državu, pa tko je lud ovdje, Široki koji sve plaća ili ovi "velikani" !? A jedno pitanje za navijače Širokog, zar vi stvarno mislite da su redovi za ulazak u upravu Širokog !? Vidjet će te na skupštini KK Široki 20.05. kakvih će problema biti, samo me strah da se to ne desi i sa NK.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
potpisujemjozo121 je napisao/la:Kakva vam je ovo priča !?!? Pa ta "nacionalistička" uprava napravila je jedan od najljepših stadiona, kamp kakav nema nijedan klub na ovim prostorima, sva dugovanja prema igračima se izmiruju, duga prema državi NEMA, sve se na vrijeme plati, prvi dobiju licencu. Ja ih ne branim, ali su ovo činjenice, mada su i oni imali kardinalnih grešaka u dovodjenju igrača, biranju stručnog stožera, itd. Nama ovdje predavanje drže pojedinci kojima klubovi imaju dugove od nekoliko miliona KM, ne plaćaju igrače, nemaju nikakvu infrastrukturu, i uvijek prosipaju priču o nekom "nacionalističkom" Širokom koji ne voli ovu državu, pa tko je lud ovdje, Široki koji sve plaća ili ovi "velikani" !? A jedno pitanje za navijače Širokog, zar vi stvarno mislite da su redovi za ulazak u upravu Širokog !? Vidjet će te na skupštini KK Široki 20.05. kakvih će problema biti, samo me strah da se to ne desi i sa NK.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aimar21, Fouzi1, soe i 31 gost.