FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamam da dođu Džidić i Lede i ovi iz Radinka, nisu nam to neki igrači koji će donijeti prevagu...
Nek nam je Bog na pomoći, s' obzirom da imamo 5-6 igrača kojih se trebamo riješiti. Ovi ostali su solidni, ali nedovoljno dobri za nešto više, što znači da nam trebaju pojačanja, ne prinove koje se dovode nego pojačanja. Dodajmo uz to da u klubu nemamo covjeka koji se razumije u transfere.
Nek nam je Bog na pomoći, s' obzirom da imamo 5-6 igrača kojih se trebamo riješiti. Ovi ostali su solidni, ali nedovoljno dobri za nešto više, što znači da nam trebaju pojačanja, ne prinove koje se dovode nego pojačanja. Dodajmo uz to da u klubu nemamo covjeka koji se razumije u transfere.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa valjda bi ti trebao znat da su se ovi sad digli tek i sve sto smo mi ovdje godinu skoro kritikovali kni tek sad popravljaju sve sa ciljem da sacuvaju dupe u foteljama.Lakoste je napisao/la:Saberite ljudi 2 i 2. Ko da dogovori igraca za sljedecu sezonu? Pa 10 juna je skupstina i tad ce FKS dobiti novu upravu, ne vjerujte svemu sto se pise. Kakav Dzidic kakve pm, nista se nece znati dok ne prodje skupstina.
Ne bi me iznenadilo Miroslava Klosea da nam dovedu sve sa tim ciljem
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Upravo tako. Sljedi Skupština 10. juna i onda remont Uprave ili samo sportskog sektora,tek nakon toga ce se raditi na ekipi. Ovakav slijed mi je nekako logican.Lakoste je napisao/la:Saberite ljudi 2 i 2. Ko da dogovori igraca za sljedecu sezonu? Pa 10 juna je skupstina i tad ce FKS dobiti novu upravu, ne vjerujte svemu sto se pise. Kakav Dzidic kakve pm, nista se nece znati dok ne prodje skupstina.
Sad je skupa stolica u F.K.Sarajevo 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ne znam za Dzidica,ali znam da Lede nije nikome prinova u ovoj ligi nego pojacanje,a nama narocito za nas vezni red lede je zidan.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Tamam da dođu Džidić i Lede i ovi iz Radinka, nisu nam to neki igrači koji će donijeti prevagu...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Smijesne su ove price vezane za transfere 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Samo da pitam ove sto kritikuju ''dovođenje'' Muharemovića i Džidića, ko je prvi na tabeli? Na tabeli je prva ekipa sastavljena od smeća iz Sarajeva i željezničara. Ma kakav Bilbija, kakav Mešanović, 'ta će Zakarić, propali Tomić... Spoj mladosti i iskustva nama treba. Ja ne želim u Sarajevu nove Alispahiće i Mijanmarce. Po meni je bolje dovesti najboljeg igrača Olimpica ili Borca, nego ''zvijezde'' iz Češke, Izraela ili Slovenije.
SARAJEVO
a mene je za sve to boleo ......
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
A nakon rekonstrukcije uprave prvo ide imenovanje stučnog štaba pa tek onda dovođenje igrača.... ili su to oni več riješili sve ovo iza zatvorenih vrata a onda dva dana nakon skupštine potpisiLakoste je napisao/la:Saberite ljudi 2 i 2. Ko da dogovori igraca za sljedecu sezonu? Pa 10 juna je skupstina i tad ce FKS dobiti novu upravu, ne vjerujte svemu sto se pise. Kakav Dzidic kakve pm, nista se nece znati dok ne prodje skupstina.
Prvo kakanjci i da nam se još neke stvari poklope.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kad Dzidic obuce utegnuti bordo dres u njemu dva metra , pa kad zagalami na kovu i ostale , a onim ostrim pogledom isprati u svlacionicu okica jaoo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nisam ja rekao da je Lede prinova, govorim za ove sto su se dovodili u zadnje vrijeme. A ni Lede više nije što je nekada bio da se razumijemo.tenpenny je napisao/la:
Ne znam za Dzidica,ali znam da Lede nije nikome prinova u ovoj ligi nego pojacanje,a nama narocito za nas vezni red lede je zidan.

"U suštini volim da ja sastavljam ekipu "
"Ja ne volim zvezdu u ekipi , ekipa je zvezda "
Ovo je konstatcija za priču sa zadnje dve tri stranice .
Vođen zadnjom izjavom zaključujemo da je Okiću pa pa iz kluba .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Gdje su mu obrve? Jesam li ja jedini koji nije percipirao da ih covjek nema?Besic je napisao/la:
"U suštini volim da ja sastavljam ekipu "
"Ja ne volim zvezdu u ekipi , ekipa je zvezda "
Ovo je konstatcija za priču sa zadnje dve tri stranice .
Vođen zadnjom izjavom zaključujemo da je Okiću pa pa iz kluba .
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sve se vrti u krug godinama.Evander je napisao/la: Znaci zakrpi tim sa bilo kim, a onda cemo za godinu dana opet sve nanovo.
Pa postoji li ikakva strategija kod nas? Ima li iko ikakvu viziju?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 30 apr 2016, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
E pa bas bih volio vidjeti u Europi ekipu sa Dzidicem, Ledetom i slicnim krkanima ove Premer lige. Daleko bi dogurali.
Je li to Europsko Sarajevo o kojem su nam pricali?
Igraci Celika, Borca DA, ali ovi mladi.
Prevazidjimo vec jednom seljacki mentalitet da ovdje samo krkani mogu igrati.
Je li Cimirot bio krkan od trideset i kusur godina?
Je li bolje iz Celika dovesti Dzidica ili Burekovica?
Je li nekog zadovoljava ova hebena liga?
Meni je krkanskog izbij, nabij fudbala na vrh neke stvari. Ja to ne zelim ici gledati i placati, sve da smo svake godine prvaci.
Je li to Europsko Sarajevo o kojem su nam pricali?
Igraci Celika, Borca DA, ali ovi mladi.
Prevazidjimo vec jednom seljacki mentalitet da ovdje samo krkani mogu igrati.
Je li Cimirot bio krkan od trideset i kusur godina?
Je li bolje iz Celika dovesti Dzidica ili Burekovica?
Je li nekog zadovoljava ova hebena liga?
Meni je krkanskog izbij, nabij fudbala na vrh neke stvari. Ja to ne zelim ici gledati i placati, sve da smo svake godine prvaci.
Ja kad sam čuo Petrovića kad kaže " naša pasaža je bila bolja mi smo primorali Sarajevo da trči " onda samo zaključio da je pravi trener . Ovu riječ pasaža niko nikad ovdje od trenera nije upotrebio,a tačno vidi na čovjeku da ima imalo bolju ekipu igrao bi fudbal ne bi bunkerao .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Danas i sutra u tuzli se slusa samo stari neprevazidjeni hit nece meni drina biti kapija
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ja i dalje vjerujem da ekipa sa skolovianim igracima, koja igra fudbal, koja je strucno vodjena, koja je motivisana, da bi razvalila ovu ligu.
Kod nas niti jedna ekipa nema nabrojane karakteristike, zato i jesmo krkanska liga.
Kod nas niti jedna ekipa nema nabrojane karakteristike, zato i jesmo krkanska liga.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Problem je sto krkanima sudije dozvoljavaju da udaraju , zato tehnika ne pali u ovoj ligi , zeljo je protiv maribora igrao kao sto igra u nasoj ligi ili protiv nas pa dobise 2 hladno crvena ha ja al ovdje se to dopusta pogotov domacinima ...Evander je napisao/la:Ja i dalje vjerujem da ekipa sa skolovianim igracima, koja igra fudbal, koja je strucno vodjena, koja je motivisana, da bi razvalila ovu ligu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.