Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
GradKamena1
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znaci da pitam ove hajvane ko je prvi ? Oni ce da se gonjaju sa jednim od najtrofejniji klubova iz drzave.
U nas cim neko iznenađenje odma namjesteno,ja bi prije reko da su se fukarice opustili,a i ova je Drina nas jebla prosle sezone isto !
U nas cim neko iznenađenje odma namjesteno,ja bi prije reko da su se fukarice opustili,a i ova je Drina nas jebla prosle sezone isto !
- themaniaks
- Kontakt:
Grk1234 je napisao/la:Ma nista,go sto je dao 80% je uradio Maletic,petlja,davi loptu,nepotrebne greske na sredini,utopio se u sivilo,onakvih igraca ima po Mrkonjicu,Sipovu....a Radinovic ?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Titula dolazi u Tuzlu.GradKamena1 je napisao/la:Znaci da pitam ove hajvane ko je prvi ? Oni ce da se gonjaju sa jednim od najtrofejniji klubova iz drzave.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Strucnjaci, kad ce taj pad Slobode ???
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
A onda cete Jokera na forumu da kolektivno unistite provokacijama!Agamemnon je napisao/la:Titula dolazi u Tuzlu.GradKamena1 je napisao/la:Znaci da pitam ove hajvane ko je prvi ? Oni ce da se gonjaju sa jednim od najtrofejniji klubova iz drzave.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- hskzmostar
- Kontakt:
Mozda na izlozbu,pehar vec iduce kolo putuje u Mostar u slucaju da Sloboda izgubi od Travnika ,slavlje pod BB,ako ne onda opet pehar putuje za Zrinjskim u Doboj Kakanj...ako pobjedimo opet slavlje ako ne...pehar dolazi opet u Mostar da ga Tuzlaci preuzmu jer igraju najljepsi nogomet sa dedukom Zebom!Agamemnon je napisao/la:Titula dolazi u Tuzlu.GradKamena1 je napisao/la:Znaci da pitam ove hajvane ko je prvi ? Oni ce da se gonjaju sa jednim od najtrofejniji klubova iz drzave.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Eno Sisoje otkrio da je lopta okrugla, jos da tocak otkriju i bice nesto od njih.
Cestitke Zrinjskom na tituli!
Cestitke Zrinjskom na tituli!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma pusti ga, ljut je na njega zbog onoga..themaniaks je napisao/la:Grk1234 je napisao/la:Ma nista,go sto je dao 80% je uradio Maletic,petlja,davi loptu,nepotrebne greske na sredini,utopio se u sivilo,onakvih igraca ima po Mrkonjicu,Sipovu....a Radinovic ?
Ma putuj igumaneMa pusti ga, ljut je na njega zbog onoga..![]()
Kada gubis gubi nasmejaaaaan
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam što bih da nema ove lige.
Kakav show, od predstava na terenu preko predstava po tribinama do predstava po forumima. Najjače nogoloptačko natjecanje na svijetu.

Hayley <3
Naredno kolo moguće 6 utakmice live prenos .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Haha. A jeste, kad se sjetim Perice...ali mozda se on pokaze kod nas boljim nego kod vas. Mozda napreduje, a mozda se pokaze i kao promasaj. Sve je moguce tu, naravno.Grk1234 je napisao/la:Ma putuj igumaneMa pusti ga, ljut je na njega zbog onoga..![]()
,ma znas sta je Perica Stanceski za njega,Kambijaso licno a ni za njim nismo plakali,alal vam i neka povede i Djilasa dobar spic
Mi se nadamo najboljem
Kako opravdati Slobodin poraz? Namještanje?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Qurcobolja. Mislili Drina će se sama pobijedit. U mislima već navalili na janje. Olešili se od silnih premija.High je napisao/la:Kako opravdati Slobodin poraz? Namještanje?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bio, ljudi bili bolji od nas od gola. Presjekli nas sa golovima i nasim se noge oduzele..High je napisao/la:Kako opravdati Slobodin poraz? Namještanje?
Igrali bunker 90 min svi iza lopte i nasi nisu mogli pronaci nikakvo rjesenje. Imaju 2 stopera od 2 metra, ta dva su nas pojeli. Svaku loptu su uzeli..
Klasična hipokrizija. Gospođa Tits je prodala utakmicu zbog novih silikona.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovom pruzis ok odgovor on pocne o nekim glupostima, kakav lik 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Neće meni Drina biti kapija [emoji144] [emoji144]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.