FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bosanski Totenhem
@beduin to sam pisao iz razloga sto vecina pise da se prodala utakmica, samo sam htio docarati da ovo danas nije ta karakteristicna Sloboda kao i da protivnik nije "raspala" Drina kao sto neki hoce predstaviti, ljudi bas fino igraju ove polusezone.
@beduin to sam pisao iz razloga sto vecina pise da se prodala utakmica, samo sam htio docarati da ovo danas nije ta karakteristicna Sloboda kao i da protivnik nije "raspala" Drina kao sto neki hoce predstaviti, ljudi bas fino igraju ove polusezone.
Nad tobom sunce najljepše sja
trce ljudi iz Zvornika k'o nikad
Nije kraj svijeta, idemo dalje... džaba pizdit 
je l' se oglasio kapetan Djoric[/quote]Chinaglia je napisao/la:Koje?zlajci je napisao/la:iskulirao si me za pitanjeChinaglia je napisao/la:"]Zatisje pred Drinu
Zadnji status u cetvrtak.
Nevjerica i kod njega.
tuzlanska Sloboda
TOooo brajto mojChinaglia je napisao/la:pompom je napisao/la:23,22,24,6,12,7DoeTz je napisao/la: daj 6 brojeva od 1 do 48![]()
![]()
![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
sta smo mi navijace Slobode sve dozivjeli i prosli, ovo je kamilicavedoz je napisao/la:Nije kraj svijeta, idemo dalje... džaba pizdit
dabogda se uvijek sikirali i tugovali oko plasmana u evropu i titula
Sta sam sve veceras nacitao dodje mi da povratim.Pa kako neke nije sram i stid nesto reci ovim momcima koji su cijelu sezonu iznijeli sami(14 igraca) i to smo u finalu kupa i 2. na tabeli.Da mi je vidit da li bi Zrinjski bio prvi da je igro u kupu sve do finala.
Sjever danas ocajan, ne kontam kako neke iz Tuzle nije stid ne doci na predzadnju domacu utakmicu, i to se jos boris za titulu
Ljudi mozda cete reci da sam lud al ja i dalje vjerujem da mozemo osvojiti titulu!
Sjever danas ocajan, ne kontam kako neke iz Tuzle nije stid ne doci na predzadnju domacu utakmicu, i to se jos boris za titulu
Ljudi mozda cete reci da sam lud al ja i dalje vjerujem da mozemo osvojiti titulu!
Ko si ti i šta si uradio sa pravim Chinagliom?Chinaglia je napisao/la: sta smo mi navijace Slobode sve dozivjeli i prosli, ovo je kamilica
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
A daaaaj lažeeeešDoeTz je napisao/la:TOooo brajto mojChinaglia je napisao/la:pompom je napisao/la: 23,22,24,6,12,7![]()
![]()
![]()
![]()
Kome smeta evropska Sloboda?

od stresa i soka zaboravio sifru na Faceuzlajci je napisao/la:Zadnji status u cetvrtak.
Nevjerica i kod njega.
nova sifra Drina1945, nece je skoro zaboravit', sigurno
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Jednostavno kad se ekipe brane nemamo igru tako smo izgubili ove 3 kući. Ostaje kup i da uzmemo super sezona za 10. Žao mi što smo izgubili titulu na Tušnju s ovih 9 bodova bili bi na +5 i 99% prvaci jbg.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
druze, oduvijek sam pametan i razuman, ali rjetko kada to pokazujem, inace sam veliki zajebant i budala, tako se svakodnevno ponasam jer mi se vise svidja ta verzija menewobly92 je napisao/la:Ko si ti i šta si uradio sa pravim Chinagliom?Chinaglia je napisao/la: sta smo mi navijace Slobode sve dozivjeli i prosli, ovo je kamilica
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Kada god smo napisali "Samo bahato" izgubili smo
a o plitkom potoku da ne pricam

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
gledajte pozitivno, danas su se neki igraci ispisali iz Slobode
svako zlo za neko dobro
svako zlo za neko dobro
- Beduin
- Kontakt:
Nabijem ga na racku ko vise napise kako cemo neki tim pregaziti ko plitak potok.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kada god smo napisali "Samo bahato" izgubili smoa o plitkom potoku da ne pricam
![]()
Koliko nas je bilo na Tusnju, jel bilo 2500?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za*ebali smo se momački, ne pregazismo Drinu ko' plitak potok kao što pojedinci rekoše da će biti nego se Drina izli i potopi nas na sred Tušnja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.