PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Lakoste
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Lakoste » 01 maj 2016, 00:07

pinoglavi je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Sto se zatuceni, kad se uloze u ekipu silni novci, kad je ekipa u vrhu i ima iza sebe tradiciju, navijace, odlicne igrace i najveci budzet u ligi normalno da ce raja biti nezadovoljna ako ne bude rezultata. Al vi za 2 godine od federalne lige do borbe za titulu pa sad sve ebete i svi su vam krivi. Ovo vam je najuspjesnija sezona u historiji kluba a pojedinim vam ne valja.
Pa u sustini se slazem sa vecinom sto si napisao samo po onom tonu tuzlaci ispadaju bas specificni, a vi ostali odraz kako se voli klub. Koliko god da ste ulozili sramotno je u toku utakmice u vasoj, kasnije ce se ispostaviti, sampionskoj sezoni pjevate nema titule, yebemo vam sve, umjesto da podrzite igrace, i sramotno je okretanje ledja igracima koji su srce na terenu ostavili na derbiju.
Nikad se prosle sezone nije pjevalo nema titule!

Ove sezone se jeste pjevalo i slazem se s tobom da je sramno okretanje ledja igracima.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 maj 2016, 00:09

cikazubo je napisao/la:
samirr je napisao/la:Ne znam jel ko gledao kosarku zvezda - mega. Svi znamo koliko navijaca ima zvezda dvorana nije puna jos se cuje skripanje patika od parket..
Kad vec pominjes Zvezda nema pun pionir jer Delije bojkotuju ABA organizaciju, malo se raspitaj pa pisi, posjeta vam je danas sramotna, znaci ja se razocarao kao neko ko vas ne simpatise inace, nije mi bilo do zayebancije jer znam da ima ljudi koji zive za Slobodu, i onakav kop i posjeta je sigurno tim ljudima tesko bilo vidjeti s obzirom kakvu sezonu klub ima, strasno..
Cuj malo se raspitaj. Prosle godine protiv partizana nije bilo bojkota i ove protiv cedevite u polufinalu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 maj 2016, 00:13

samirr je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
samirr je napisao/la:Ne znam jel ko gledao kosarku zvezda - mega. Svi znamo koliko navijaca ima zvezda dvorana nije puna jos se cuje skripanje patika od parket..
Kad vec pominjes Zvezda nema pun pionir jer Delije bojkotuju ABA organizaciju, malo se raspitaj pa pisi, posjeta vam je danas sramotna, znaci ja se razocarao kao neko ko vas ne simpatise inace, nije mi bilo do zayebancije jer znam da ima ljudi koji zive za Slobodu, i onakav kop i posjeta je sigurno tim ljudima tesko bilo vidjeti s obzirom kakvu sezonu klub ima, strasno..
Cuj malo se raspitaj. Prosle godine protiv partizana nije bilo bojkota i ove protiv cedevite u polufinalu.
Da raspitaj se, opet ti ponavljam.. Ljudi cijelu sezonu nemaju organizovanog navijanja, znala se dvorana napuniti ali organizovanog navijanja NEMA, bojkot ABE, Partizan nema veze s tim, kod njih grobari regularno posjecuju sve utakmice.. I ne znam zbog cega to spominjes uopste, to me bas zanima..

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 01 maj 2016, 00:15

koeeeeeeeee prviiiiiiiiiiiiiiiii
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 maj 2016, 00:18

Znsm za bojkot abe i znam zbog cega je taj bojkot zato sto igraju hrvatski klubovi u njoj. Mogli su makar dvoranu napuniti ali hajd nebitna tema.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 00:18

@lakoste ja za tu pjesmu cuo prosle sezone kad ste kiksali neku utakmicu, mislim da je bio clanak na portalu nekom uz video. Ajd ne mogu sa sigurnoscu tvrditi. Mi smo aplauzom podrzali igrace i nakon poraza od Zelje i od SB, ako cemo neke stvari pljuvati ovo je za pohvaliti.
I vi ste tjerali Tatomirovica, Puzigacu itd a ljudi korektno na terenu igrali, tjerali Stojeceva, tjerali trenere svakih nekoliko mjeseci, jebga ispadamo mi bas drugaciji od drugih. I mene nerviraju ti komentari na fb, pogotovo o namjestanju, to je vise od neznanja ljudi jer misle da je ova Drina zrela da od svakoga petardu primi. Po meni jesmo specificni zbog pesimizma, ali kad razmislim kroz sta je sve Sloboda prosla ni ne cudi me pesimizam kao ni komentari o prodaji. Toliko smo puta izvarani, toliko smo puta na svojoj kozi osjetili u kakvoj sabaniji od lige igramo da se tesko ljudima presaltati da jedan neocekivan poraz ne znaci prodaja. Valjda dodje i to s vremenom.
Nad tobom sunce najljepše sja

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 maj 2016, 00:20

newborn je napisao/la:koeeeeeeeee prviiiiiiiiiiiiiiiii
Sloga Simin Han.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 maj 2016, 00:25

Ko je navikao dolaziti ce bili mi prvi ili zadnji. Meni nisu rezultati uopste motiv da dodjem. Kakva vitalnost zemlje tako i na tribinama!

Treba imati kulturu dolazaka na stadion, mi to u BiH nemamo.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 maj 2016, 00:32

tuzlak1987 je napisao/la:Ko je navikao dolaziti ce bili mi prvi ili zadnji. Meni nisu rezultati uopste motiv da dodjem. Kakva vitalnost zemlje tako i na tribinama!

Treba imati kulturu dolazaka na stadion, mi to u BiH nemamo.
Nazalost to je tako kod nas balkanaca, samo iz krajnosti u krajnost, ybt gledam jedan hanover ili werder jedni ispali drugi blizu ispadanja al stadion je pun, ne interesuje ljude ni sudija, ni vrijeme, ni sto trener nije ubacio onog a izbacio je ovog, nista ih ne moze sprijecit da napune stadion, kultura takva ybga..

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 01:33

A ONDA ŽELJIN STADION GLEDAM VIDIM PONOS SVOJ
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 maj 2016, 01:39

High je napisao/la:A ONDA ŽELJIN STADION GLEDAM VIDIM PONOS SVOJ
Hmm, vidis ponos svoj? :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 01:40

joker90 je napisao/la:
Griješim večeras, ovo se halali. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 maj 2016, 01:44

joker90 je napisao/la:
High je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ŠAMPION
Joki nije mu prvi put :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 01:45

[youtube][/youtube]

S ovim se ništa ne mjeri.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 01 maj 2016, 01:46

Slavite ovaj dan, ovo je nasa i vasa pobjeda! Spasili smo nogomet.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 maj 2016, 01:47

Kaze da mu je za ovo veceras opravdanje sto ga je ubilo sunce u Hercegovini, ali ne znam koje mu je opravdanje za ovo ranije? Mogao bi @High na opste diskusije biti prebacen, dok ne dokaze vjernost bordo naciji opet!

@rigotina :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 maj 2016, 01:49

Nogoloptanje u bih ima buducnost!
High na odvikavanje od Glisica!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 01 maj 2016, 01:50

Koliko god da ste planirali popiti sutra, POPIJTE DUPLO

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 01:52

Glišizacija vam može pomutiti pamet.

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 01 maj 2016, 01:52

FrancescoTotti je napisao/la:Nogoloptanje u bih ima buducnost!
High na odvikavanje od Glisica!!
Pobijedilo je svjetlo!
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 01 maj 2016, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.