Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
**** vas posjeta. Isto kao da svako voli doc svaku utakmicu i kao da svako moze odvojit 10 KM.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Sluzbeni podaci kazu 2000. S obzirom da je Zrinjski vec bio prvak a vama je ovo najbolja sezona u povijesti,kao i to da Tuzla ima nekih 3x vise stanovnika od zapadnog dijela Mostara, razlika u posjeti i nije tako velika (2986 i 2323).SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo Mostarcima neka ne pricaju o posjeti... Nas je jucer makar bilo 3000, dok njih ne bude ni 1500...
Kad sve to uzmemo u obzir,rekao bih da je posjeta Zrinjskog u najmanju ruku jednako dobra kao ona Slobode,ako ne i bolja.
Realno,posjeta na svim stadionima je qrac ali vidi se napredak. Liga12 i eventualna Liga10 bi trebale pretvoriti Premijer ligu BiH u najposjeceniju ligu u regionu (nije neka cast ali eto
-
realancojk
- Kontakt:
Pazi da ti se ne ponovi Dudelanžhskzmostar je napisao/la:Tko je prvi??????SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo Mostarcima neka ne pricaju o posjeti... Nas je jucer makar bilo 3000, dok njih ne bude ni 1500...
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Mozes li mi navesti utakmice gdje ste imali vecu posjetu nego protiv Slobode u kupu, izuzev derbija?ultrasegamega je napisao/la: Mi imamo jos utakmica sa vecom ili jednakom posjetom kao onom protiv vas u kupu, a vama su Sarajevo i Zeljeznicar top i jedino tada je pun stadion i to je cinjenica. Naravno da ne ocekujem istu posjetu kad dodje Drina i kad dodje Sarajevo, ali 60-ak ljudi u navijackom kopu u situaciji gdje ste drugi na tabeli sa realnim sansama za titulu, je bas malo. Mislim yebe se meni, nego mi je cudno.
@Aerials
Pa u Slobodi je idealna situacija bila prije Drine, nije bilo nikakve bure, nego je bila euforija, kao i u Zrinjskom.
Mislim generalno posjete na stadionima su uzasne, valjda ce se popraviti u iducoj sezoni, jer ce biti manje "neatraktivnih" protivnika.
Nad tobom sunce najljepše sja
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zrinjski, ukoliko osvoji titulu, opasno se priblizava zelji po trofejima u bh prvenstvu... cinjenica koja zasluzuje respekt svim objektivnih navijaca... sa moje strane, respekt i nikad vise necu reci nesto lose o vama kao klubu... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Nemam zvanicne podatke, ali ako se dobro sjecam dobre posjete su bile protiv Celika, Zrinjskog, Sirokog, Slavije u kupu, ali opet kazem jako losa i turbulentna sezona za nas, puna razocaranja i to je u mnogome uticalo na posjetu na Kosevu ove sezone. Velika ocekivanja, a losi rezultati. Dok prosle sezone, kada smo bili u borbi za titulu koju smo na kraju i osvojili, smo imali prosjek od 10-ak hiljada.pinoglavi je napisao/la:Mozes li mi navesti utakmice gdje ste imali vecu posjetu nego protiv Slobode u kupu, izuzev derbija?ultrasegamega je napisao/la: Mi imamo jos utakmica sa vecom ili jednakom posjetom kao onom protiv vas u kupu, a vama su Sarajevo i Zeljeznicar top i jedino tada je pun stadion i to je cinjenica. Naravno da ne ocekujem istu posjetu kad dodje Drina i kad dodje Sarajevo, ali 60-ak ljudi u navijackom kopu u situaciji gdje ste drugi na tabeli sa realnim sansama za titulu, je bas malo. Mislim yebe se meni, nego mi je cudno.
@Aerials
Pa u Slobodi je idealna situacija bila prije Drine, nije bilo nikakve bure, nego je bila euforija, kao i u Zrinjskom.
Mislim generalno posjete na stadionima su uzasne, valjda ce se popraviti u iducoj sezoni, jer ce biti manje "neatraktivnih" protivnika.
Vi se usli u sezonu sa manjim ocekivanjima od nas, a na kraju ste nas nadmasili rezultatima i stvarno vam je posjeta s obzirom na euforiju koja se osjeti na forumu razocaravajuca s obzirom na velicinu grada.
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 01 maj 2016, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
Najslabija karika Slobode ove sezone su navijači.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Uglavnom Liga 12 ce biti vrh za sve !
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
PiazzaGrande
Tada smo bili mladi i zeleni što se euro nastupa tiče...Inače, svaki naš klub koji igra pretkola LP i EL ima nekog svog "Dudelangea"...A neki naši klubovi nisu ni imali priliku osjetiti kako je to ispasti u pretkolu LP ili EL a tepaju sebi da su veliki, još uvijek nisu upoznali svoj "Dudelange"...realancojk je napisao/la:Pazi da ti se ne ponovi Dudelanžhskzmostar je napisao/la:Tko je prvi??????SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo Mostarcima neka ne pricaju o posjeti... Nas je jucer makar bilo 3000, dok njih ne bude ni 1500...
p.s. 550 000 EURA od gospodina Infantina će biti dovoljno da zacijele rane od mogućeg novog "Dudelangea"...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 01 maj 2016, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Ti ne razumijes sta ti ja pisem. To su dobre posjete, jesu li vece nego protiv Slobode u kupu? Nisu. Dobra posjeta je i protiv Slobode u prvenstvu. Ja ti pisem da i vi jednu od najboljih posjeta imate protiv Slobode, i to vam je normalno, ali kad se Tusanj napuni protiv Sarajeva ili Zelje to je kompleks tuzlaka? Jel' imamo kompleks i od biscana i konjicana?ultrasegamega je napisao/la: Nemam zvanicne podatke, ali ako se dobro sjecam dobre posjete su bile protiv Celika, Zrinjskog, Sirokog, Slavije u kupu, ali opet kazem jako losa i turbulentna sezona za nas, puna razocaranja i to je u mnogome uticalo na posjetu na Kosevu ove sezone. Velika ocekivanja, a losi rezultati. Dok prosle sezone, kada smo bili u borbi za titulu koju smo na kraju i osvojili, smo imali prosjek od 10-ak hiljada.
Vi se usli u sezonu sa manjim ocekivanjima od nas, a na kraju ste nas nadmasili rezultatima i stvarno vam je posjeta s obzirom na euforiju koja se osjeti na forumu razocaravajuca s obzirom na velicinu grada.
Posjeta je losa svugdje, losa je i na Tusnju, samo me nervira sto si kroz sve provukao neki kompleks tuzlaka jer se napuni Tusanj kad nam dodju dugogodisnji sportski rivali, a kada Sloboda dodje na Grbavicu ili Kosevo i stadioni budu poprilicno dobro ispunjeni onda je to normalna stvar, to je zbog sukoba Azmira i Dine?
Da je mala posjeta na Tusnju, slazem se, ali po tvojim postovima bi se dalo zakljuciti da u Sarajevu niko ne dozivljava kada Sloboda dodje, ali brojke govore suprotno. I to je normalna stvar, atraktivan protivnik, dugogodisnje sportsko rivalstvo, duel klubova s tradicijom i historijom, a ne neki kompleks tuzlaka ili sarajlija. O posjeti na Kosevu ili Grbavici uopste ne pisem nego samo poredim brojke kada dodje Sloboda sa ostalim utakmicama, ne pisem o tome da li imate dobru posjetu i sto nemate. Pozdrav.
Sretan Vaskrs svim forumasima pravoslavne vjeroispovjesti, posebno vjecnom statisticaru Pappyu 
-
PiazzaGrande
Bravo momci, Zrinjski vas voli...Prijedor je napisao/la:
Volim te bola'!
Ja se izvinjavam, a ko su ovi sabani hahahahaha
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Nije to kompleks. Željezničar i Sarajevo su najatraktivniji protivnici u ligi i ostali stadioni su obično najposjećeniji kada gostuju ova dva tima.pinoglavi je napisao/la:ali kad se Tusanj napuni protiv Sarajeva ili Zelje to je kompleks tuzlaka?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
virtuoz je napisao/la: Liga12 i eventualna Liga10 bi trebale pretvoriti Premijer ligu BiH u najposjeceniju ligu u regionu (nije neka cast ali eto).
Pa gdje neće kad imaju 4 mil. navijača 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Dobro upravu si, ali zar nije bar malo kompleksaski da se pjeva "ja J*** samo Zelju i Saraj'vo"? Svi dobiju aplauz, samo ekipe iz glavnog grada psovke. Ali ne bitno.pinoglavi je napisao/la:Ti ne razumijes sta ti ja pisem. To su dobre posjete, jesu li vece nego protiv Slobode u kupu? Nisu. Dobra posjeta je i protiv Slobode u prvenstvu. Ja ti pisem da i vi jednu od najboljih posjeta imate protiv Slobode, i to vam je normalno, ali kad se Tusanj napuni protiv Sarajeva ili Zelje to je kompleks tuzlaka? Jel' imamo kompleks i od biscana i konjicana?ultrasegamega je napisao/la: Nemam zvanicne podatke, ali ako se dobro sjecam dobre posjete su bile protiv Celika, Zrinjskog, Sirokog, Slavije u kupu, ali opet kazem jako losa i turbulentna sezona za nas, puna razocaranja i to je u mnogome uticalo na posjetu na Kosevu ove sezone. Velika ocekivanja, a losi rezultati. Dok prosle sezone, kada smo bili u borbi za titulu koju smo na kraju i osvojili, smo imali prosjek od 10-ak hiljada.
Posjeta je losa svugdje, losa je i na Tusnju, samo me nervira sto si kroz sve provukao neki kompleks tuzlaka jer se napuni Tusanj kad nam dodju dugogodisnji sportski rivali, a kada Sloboda dodje na Grbavicu ili Kosevo i stadioni budu poprilicno dobro ispunjeni onda je to normalna stvar, to je zbog sukoba Azmira i Dine?
Da je mala posjeta na Tusnju, slazem se, ali po tvojim postovima bi se dalo zakljuciti da u Sarajevu niko ne dozivljava kada Sloboda dodje, ali brojke govore suprotno. I to je normalna stvar, atraktivan protivnik, dugogodisnje sportsko rivalstvo, duel klubova s tradicijom i historijom, a ne neki kompleks tuzlaka ili sarajlija. O posjeti na Kosevu ili Grbavici uopste ne pisem nego samo poredim brojke kada dodje Sloboda sa ostalim utakmicama, ne pisem o tome da li imate dobru posjetu i sto nemate. Pozdrav.
Ali meni je upravo to drugo sto si spomenuo zanimljivo recimo, da se ste imali bolju posjetu u 1. Ligi Federacije kas ste pravili one parole "iz pepela se dizemo...". Lijepo bilo za vidjeti. Tad ste se borili za ulazak u Premier ligu, a sada se borite za titulu u toj Premier ligi, vracate dugove, gradite stadion, dobili ste licencu i realno trebalo bi da grmi sve, da je svaku tekmu puno sve.
Ali eto, meni je drago da bar kad ja dodjem na Tusanj, doceka me pun stadion. Bas merak kad je puno sve.
Pa slazem se, ja to i pisem, isto kao sto je Sloboda veoma atraktivan protivnik u glavnom gradu sto nam brojke potvrdjuju.Virtu4l je napisao/la:Nije to kompleks. Željezničar i Sarajevo su najatraktivniji protivnici u ligi i ostali stadioni su obično najposjećeniji kada gostuju ova dva tima.pinoglavi je napisao/la:ali kad se Tusanj napuni protiv Sarajeva ili Zelje to je kompleks tuzlaka?
Nad tobom sunce najljepše sja
- SarajlijaTM
Sloboda vjerovatno nece biti prvak,s obzirom na posljednje rezultate i prednost zrinskog.Vjerovatno ce i sa pitarima tesko,to je sigurno,dok mislim da ukoliko odmore ekipu,mogu proci radnika u kupu,koji nije nimalo naivna ekipa.
Mada gledajuci sve ekipe,protiv kojih je moj Željo igrao ove godine,Sloboda definitivno najvise zasluzuje titulu! Prvi sam pricao da nista nece postici i da ce padati u ligi i u kupu jer igraju sa 12-13 igraca (sto ne znaci da se to jos uvjek ne moze desiti,ali tesko),ali sad hladne glave i teska srca tvrdim da su ove godine navise pokazali.
Po meni neki poredak ekipa kad se gleda citava sezona bi trebao biti sloboda,siroki,zrinski. Mi smo postali ozbiljni tek drugi dio polusezone,sto je bilo prekasno,a pitari su najveci promasaj sezone.
Niste mi nimalo dragi tuzlaci,ni vi,ni sloboda,ali cjenim kad neko igra dobro u nasoj ligi,koju i najvise pratim,svaka cast! Izdrzite do kraja!!!
Mada gledajuci sve ekipe,protiv kojih je moj Željo igrao ove godine,Sloboda definitivno najvise zasluzuje titulu! Prvi sam pricao da nista nece postici i da ce padati u ligi i u kupu jer igraju sa 12-13 igraca (sto ne znaci da se to jos uvjek ne moze desiti,ali tesko),ali sad hladne glave i teska srca tvrdim da su ove godine navise pokazali.
Po meni neki poredak ekipa kad se gleda citava sezona bi trebao biti sloboda,siroki,zrinski. Mi smo postali ozbiljni tek drugi dio polusezone,sto je bilo prekasno,a pitari su najveci promasaj sezone.
Niste mi nimalo dragi tuzlaci,ni vi,ni sloboda,ali cjenim kad neko igra dobro u nasoj ligi,koju i najvise pratim,svaka cast! Izdrzite do kraja!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.